LIPI, poglej si Samsunga i600
Hud je... Sam... Widowsu bi se izogibal
Pa Nokie sm se čist preveč navadu, tko da vsakič ko primem kašn telefon druge znamke, imam občutek, da mi nekaj manjka... :shock:
Objavljeno 21 marec 2007 - 01:34
Sem prebral, da je nokia N73 kar dober telefon, ampak gledam ceno in je 60 000 SIT oz 250€ pri mobitelu
Objavljeno 24 marec 2007 - 13:11
Jest čakam N76.. :ok:
Uh, razočaran boš.Gre samo za lepše oblikovano N70, ki pa je že malce za časom
![]()
Aja da ne omenjam uporabnost tipk,... :nene: ;-)
Sej ni še zunej... Ne morš vedet... :shock:
Objavljeno 24 marec 2007 - 13:46
Jest čakam N76.. :ok:
Uh, razočaran boš.Gre samo za lepše oblikovano N70, ki pa je že malce za časom
![]()
Aja da ne omenjam uporabnost tipk,... :nene: ;-)
Sej ni še zunej... Ne morš vedet... :shock:
uhh ko bi ti vedel koliko je potrebnih enih testov, popravkov, nadgradenj opraviti, preden telefon pride na police ali v akcijo nekega operaterja ;-)
Objavljeno 24 marec 2007 - 18:42
Objavljeno 28 marec 2007 - 17:26
Objavljeno 28 marec 2007 - 22:14
Z E65 sem se že igral in je odlična. Definitivno vreden nakup. Je pa seveda odvisno kaj hočeš. Za kultuno surfanje je še vedno potreben velik zaslon. Večji kot so ti standardni. Zelo zelo všečna je E61i. Že E60 me je osebno mikala ampak ji je manjkalo nekaj zadev med njimi tudi kamera. V e61i katera mora pomojem kar kmalu priti pa so vse zadeve še dopolnili. Ekran pa je fantastičen za surfanje. Sicer me je sprva motilo da na tako velikem zaslonu manjka touch screen ampak ko jo malce uporabljaš hitro vidiš da niti ni tako potreben saj je query tipkovnia odlična.
Skratka počakaj še kakšen mesec dva da ti novi modeli vsi pridejo ven pa boš hitro videl kaj bi bila res dobra zamenjava za 6680 katero sem tudi sam uporabljal in me je kar nekaj telefonov razočaralo, ki sem jih uporabljal po njej. ;-)
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov