Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Status športnika

Odgovorov v temi: 13

#1 pedo

pedo

Igračar

• Members
  • 105 objav

Objavljeno 31 marec 2007 - 15:59

A lahko dobim status športnika če treniram pinkponk?
LP

#2 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 31 marec 2007 - 16:45

Lahko, samo moraš biti v državni ravni. Ni to tisto da si nekje pa malo tako za fun igraš :mrgreen:

#3 player123

player123

Spammer

• Members
  • 3.778 objav
  • Interesi:računalniki

Objavljeno 31 marec 2007 - 17:47

pedofil, odvisno. Lahko ga dobis ce si dovolj dober ce pa si se eden izmed tistih lame ass amaterjev pa lahko pozabis :mrgreen:

#4 pedo

pedo

Igračar

• Members
  • 105 objav

Objavljeno 31 marec 2007 - 18:33

Zelo dober sem.Treniram ze od svojega 6-ega leta.

#5 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 31 marec 2007 - 18:45

Ja no. Potem pa zaprosi za status. :joj:

#6 the_jaz1

the_jaz1

Vajenec

• Members
  • 290 objav
  • Kraj:Pri krožišču desno, pa dvakrat levo pa po Titovi cesti naravnost.
  • Interesi:Software, internet...

Objavljeno 31 marec 2007 - 19:50

V bistvu mora biti tekmovanje na državni ravni pa vsaj 3 ali 4 krat na teden trening. Jaz ga mam, igram v 1. slo ligi do 14 let, treninge mamo 4 krat na teden. So pa 3 različne stopnje A B C ne vem kero lahko dobiš s pink ponkom.

#7 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 01 april 2007 - 09:45

the_jaz1, ja maš prav več stopenj. To poglej v kak pravilnik ali pa na vsezadnje se pozanimaj v šoli. Mislim da za "najboljšo" kategorijo more bit šport olimpijski, in igrati moraš na državni ravni. Ker lahko ti treniraš en šport katerega trenirajo 3je v sloveniji in si seveda v državni ravni in to celo med prvimi tremi. Samo ta šport 100% ne bo olimpijski :mrgreen:

#8 azbi

azbi

Govorec

• Members
  • 2.564 objav
  • Kraj:Vrhnika
  • Interesi:računalništvo, čebelarsto, tenis

Objavljeno 01 april 2007 - 11:21

Sošolec ima status športnika pa ima trening 2× tedensko, pa še te večino prešprica. Tako da...

#9 joe14

joe14

Poročevalec

• Members
  • 561 objav
  • Kraj:Severna Primorska; 127.0.0.1
  • Interesi:Izdelovanje spletnih strani, ...

Objavljeno 01 april 2007 - 11:49

azbi :ok:
Veliko je odvisno od šole in ravnatelja,.......

Pa moje osebno mnenje: Ti statusi so za v en *******....
Kakšna je razlika med mano in nekim športnikom, ki ima 3x - 4x na teden trening.... Jaz imam lahko več aktivnosti, pa ga ne dobim, ker ni to vse nekako skupaj....
Kot prostovoljni gasilec v enem izmed bolj zaposlenih društev na slovenskem (v lanskem letu 130 intervencij -> 1 intervencija na 3 dni.... ) lahko povem to:
(Nanaša se na 1 leto starejše člane, ki so dovolj stari za odhod na intervencijo, jaz moram še 1 leto počakati, da bom dovolj star):

Imajo veliko obveznosti... lahko jih pokličejo sredi noči, ob 11 zvečer ali v popoldanskem času..... pa statusa ne bodo dobil.... Se je že zgodilo, da so bili na intervenciji od 1 do 5 zjutraj pa so morali vseeno v šolo.......
Na srečo so profesorji kar uvidevni........

#10 bambus

bambus

Spammer

• Members
  • 3.025 objav

Objavljeno 01 april 2007 - 13:08

Moj sošolec je na začetku leta dobil status, po kakšnih dveh mesecih je nehal trenirati, status pa še vedno ima. Sicer pa sam tudi gotovo več časa posvečam športu in drugim dejavnostim kot marsikateri športnik s statusom. Drugače mi pa niti ni veliko zanj. Edino kar bi bilo dobro so tretje izbirne ure telovadbe, ki jih statusarjem ni treba imeti. Ocene pa ne verjamem, da bi bile kaj boljše.

#11 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 01 april 2007 - 14:57

Eh, na naši šoli to nimajo ravno pošlihtano. Lani sem zaprosil za status s pisnim potrdilom kluba. Treninge sem imel 4x - 5x tedensko 30km stran. Kranj -> Bled. Vsak teden je bila ob nedeljo tekma. Zaprosim za status ga ne odobrijo, pa ni bil razlog v tem da se ne vedem po hišnem redu al kar koli zaradi katerega ti lahko zavrnejo, njihov razlog je bil da ga ne rabim. Ok se strinjam, vse se lahko zmenimo. "Jezen" sem bil, ko so letos dobivali status košarkaši, ki imajo 2 - 3x na teden trening, in še to v šoli ali v kakšnem košarkaškem klubu iz Kranja. Ja dobili so ga ker zastopajo Š KL. A men ga niso dali ko sem bil cele dneve na Bledu. Ravno to mi je šlo na živce. Pa priznam, nisem ga tako nujno rabil, včasih bi mi lahko prav prišel.

#12 ROCKY118

ROCKY118

Gospod s kravato

• Members
  • 1.346 objav
  • Kraj:Celje N.W.G

Objavljeno 01 april 2007 - 16:43

Status sam podpira lenobe (ne use, da ne bom koga uzalil). Dajo si datume, da bodo vprasani, ko nastopi tisti dan, pa gredo do prof. in "jocejo" vceraj sem imel tekmo... Lazejo, da sam sebi verjamejo...
Pol dobi pa "špan" se pa neki "vžiga" ... jah ti sportniki :mrgreen:

#13 karateman

karateman

Pomagač

• Members
  • 493 objav

Objavljeno 01 april 2007 - 17:29

Jaz mam treninge 4x na tedn, pa imam pravt ako medaljo z DP, pa vseeno ne morem dobit statusa, kao zaradi tega, ker nisem v reprezetanci. A za mojo starost reprezetance se sploh ni :mrgreen:

#14 azbi

azbi

Govorec

• Members
  • 2.564 objav
  • Kraj:Vrhnika
  • Interesi:računalništvo, čebelarsto, tenis

Objavljeno 01 april 2007 - 18:47

Meni pa se zdijo statusi kar OK. Imam sošolca, ki ima status (plava) in ima trening vsak dan zjutraj in zvečer ter v soboto. Poleg tega še hodi v fitnes itd. Res mu privoščim da ga ima, mu kar koristi.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov