Od česa je odvisna velikost (rast) penisa?
Ustvaril
!Raffy!
, apr 13 2007 17:53
Odgovorov v temi: 24
Objavljeno 13 april 2007 - 17:53
Mene zanima, od česa je odvisna rast penisa: so to geni, kako spiš, kako dolgo spiš, zdrava prehrana, kakšna prehrana, menda so to oreščki?
Kaj pa vi menite?
Ps: kaj če večino dneva presediš to kaj vpliva na končno velikost penisa, pa nekje sem prebral, da mastrubiranje povečuje spolni ud?
Kaj pa vi menite?
Ps: kaj če večino dneva presediš to kaj vpliva na končno velikost penisa, pa nekje sem prebral, da mastrubiranje povečuje spolni ud?
Objavljeno 13 april 2007 - 18:57
!Raffy!, takole ti bom povedal. Gotovo je nekaj tudi v genih. Fino je, če spiš dovolj dolgo, to je tudi gotovo, da o prehrani sploh ne govorimo.
Vendar pa, jaz nikoli skoraj ne jem oreščkov, pa zato ni nič manjši oz. tudi glede mastrurbiranja verjetno ne drži, ker drugače bi jaz lahko iz njega pentljo naredil. :roll:
Vendar pa, jaz nikoli skoraj ne jem oreščkov, pa zato ni nič manjši oz. tudi glede mastrurbiranja verjetno ne drži, ker drugače bi jaz lahko iz njega pentljo naredil. :roll:
Objavljeno 13 april 2007 - 20:27
Mene zanima, od česa je odvisna rast penisa: so to geni, kako spiš, kako dolgo spiš, zdrava prehrana, kakšna prehrana, menda so to oreščki?
Kaj pa vi menite?
torej tebe muči premajhen ud?
Objavljeno 14 april 2007 - 09:51
Z leti tako ali tako postane zavito in mehko ...
Kar se tiče dolžine nasvet za punce dolžina stopal v centimetrih + 5cm in vse skupaj deljeno z 2, približek dolžine premoženja spodaj. Kar se tiče debeline nimam idej s čim je povezano, verjetno geni v največji meri.
Kar se tiče dolžine nasvet za punce dolžina stopal v centimetrih + 5cm in vse skupaj deljeno z 2, približek dolžine premoženja spodaj. Kar se tiče debeline nimam idej s čim je povezano, verjetno geni v največji meri.
Objavljeno 14 april 2007 - 12:21
Meni se zdi čisto logično, če nosiš cel dan tesne spodnje hlače, ko se tvoje premoženje še razvija, se ti bo malo ukrivil. Sploh če ga imaš skoz obrnjenega na isto stran. Sem že marsikje to slišala, tako da verjetno ni iz kravje riti informacija potegnjena.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov