Meni se je zgodilo na glavni cesti, da je maček izvajal samomor, vendar sem mu to preprečil.
mačka pod kolesa!!!!!!!!
Ustvaril
fant
, apr 20 2007 22:45
Odgovorov v temi: 26
Objavljeno 20 april 2007 - 22:45
Se vam je kdaj zgodilo, da vam je mačka skočila direkt pod kolo od avta?
Meni se je zgodilo na glavni cesti, da je maček izvajal samomor, vendar sem mu to preprečil.
Že na daleč sem opazil mačko sedeti ob cesti, ko pa sem bil blizu nje se je z polno hitrostjo zapodila pod avto.
Objavljeno 20 april 2007 - 22:54
Ne, je pa hotela očitno zbit mene..
Sem se vozil od Bohinjske bistrice proti Ribčevem lazu in je kar naenkrat startala z travnika na cesto in direktno v moja - torej voznikova vrata.. Od tam se je odbila in stekla nazaj v travo.. Pravzaprav je bilo celo malce smešno, glede na to, da ni bilo nobene poškodbe na mački in avtu..
Sem se vozil od Bohinjske bistrice proti Ribčevem lazu in je kar naenkrat startala z travnika na cesto in direktno v moja - torej voznikova vrata.. Od tam se je odbila in stekla nazaj v travo.. Pravzaprav je bilo celo malce smešno, glede na to, da ni bilo nobene poškodbe na mački in avtu..
Objavljeno 21 april 2007 - 06:10
Maček ne, je bil pa zajec. Saj se take stvari vidi, ampak prepreči pa le težko.
Najprej je spredaj močno topo udarilo. Potem pa še nekaj časa bobnelo pod avtom, ko sem vozil naprej. Imel sem majhno prikolico. In tam vmes je nastal tišina. Potem pa še kratek bum pod prikolico. V vzvratnem ogledalu sem videl, kako dlake vsaj 2 m v zrak letijo za prikolico.
Kakšna je svinarija spodaj nisem imel poguma gledat.
Najprej je spredaj močno topo udarilo. Potem pa še nekaj časa bobnelo pod avtom, ko sem vozil naprej. Imel sem majhno prikolico. In tam vmes je nastal tišina. Potem pa še kratek bum pod prikolico. V vzvratnem ogledalu sem videl, kako dlake vsaj 2 m v zrak letijo za prikolico.
Kakšna je svinarija spodaj nisem imel poguma gledat.
Objavljeno 21 april 2007 - 07:52
Jaz sem do sedaj imel le bližnje srečanje z ptiči, ki so poleteli pred prednjo šipo z visoko hitrostjo. Sem kar malo čudno pogledal, v stilu - WTF ??
Sem pa zmeraj živčen, ko se peljal mimo ciganskega naselja vsako jutro, ko ob cesti tisti cigani hodijo gor in dol in ne gledajo nič okoli sebe, pa tistih psov in mačk je pa tudi na stotine in stalno letajo gor in dol ...
Sem pa zmeraj živčen, ko se peljal mimo ciganskega naselja vsako jutro, ko ob cesti tisti cigani hodijo gor in dol in ne gledajo nič okoli sebe, pa tistih psov in mačk je pa tudi na stotine in stalno letajo gor in dol ...
Objavljeno 21 april 2007 - 09:09
Majhno muco sem enkrat povoziu je bla še čisto majhna in se je skrila pod avto jaz tega nisem vedel in ko sem prižgau avto se je ona očitno skrila za gumo. Potem sem sam še videu nekaj majhnega da trza tam na tleh :nene:
Ptiča sm enkrat no takrat sm se pa ustrašiu. Na avtocesti nekje pri Zagrebu. Sm se pelal nekje 140 km/h sam neki belega sm zagledal pa je že počilo na sredino šipe. Sm v tistem trenutku pomislil da bo šipa počla ampak ni :bow: .
Ptiča sm enkrat no takrat sm se pa ustrašiu. Na avtocesti nekje pri Zagrebu. Sm se pelal nekje 140 km/h sam neki belega sm zagledal pa je že počilo na sredino šipe. Sm v tistem trenutku pomislil da bo šipa počla ampak ni :bow: .
Objavljeno 21 april 2007 - 09:44
Mačke nisem povozil in tudi upam da je ne bom. Sem pa povozil psa.
Se peljem po kampu s kolesom, pa je pes ležal sredi ceste, jaz pa okrog gledal, naenkrat me je pa samo v zrak vrglo.
Pogledam kaj je, pa vidim psa kako teče.
Potem pa pride lastnica psa pa se dere nad mano, če nič ne gledam na cesto, pa sem ji lepo povedal če ona ne gleda za psa kje tiči/leži.
:zvizg:
Se peljem po kampu s kolesom, pa je pes ležal sredi ceste, jaz pa okrog gledal, naenkrat me je pa samo v zrak vrglo.
Potem pa pride lastnica psa pa se dere nad mano, če nič ne gledam na cesto, pa sem ji lepo povedal če ona ne gleda za psa kje tiči/leži.
Objavljeno 21 april 2007 - 11:16
Al pa moj pes, js gonim kolo nekje 35-40km/h po naselju, pes je pa 2 metra stran na levi laufu, kar naenkrat ga je nekaj pičlo in je zalaufu počez k meni na desno, tko da sm se pri polni hitrosti vanj zaletel v kotu 70-100 stopinj. Pes je še dalje tekel, ga je malo zaneslo, mene je pa vrglo s kolesa ene 3 metre nazaj, dobr da ni blo nič ne meni ne psu
. Je pa nemški ovčar.
Objavljeno 21 april 2007 - 17:54
Ko sem bil še v starosti, ko je skuter najboljši in... takrat sem imel precej hudo prometno nesrečo. Sedaj v avtu vsako malenkost takoj opazil, tudi mačka ob cesti, tako da če že on mene ne vidi, pa jaz poskrbim da ostane cel. Drugače pa bi mi bilo bolj avta škoda kot mačka
Objavljeno 21 april 2007 - 20:16
Enkrat sem povozil mačko, ki pa je na srečo preživela in ji ni bilo nič :ok:
Zgodilo se mi je pa že večkrat, da sem bil sovoznik oz. sopotnik in smo zbili kako žival.
Enkrat sva s prijateljem zbila (na žalost dobesedno zmrcvarila) lisico, enkrat smo s starši povozili zajca (ponoči, priletel je z vso hitrostjo pod avto), ki mu tudi ni bilo pomoči.
In enkrat sva z nonotom, povozila mačko, katera je na srečo tudi preživela brez posledic :ok:
Mi je pa žal, za vsako povoženo žival ...
Večkrat se mi je zgodilo, da mi je kaka žival skočila pred avto, vendar na srečo sem v večini primerov dovolj hitro reagiral in ni bilo posledic ;-)
Zgodilo se mi je pa že večkrat, da sem bil sovoznik oz. sopotnik in smo zbili kako žival.
Enkrat sva s prijateljem zbila (na žalost dobesedno zmrcvarila) lisico, enkrat smo s starši povozili zajca (ponoči, priletel je z vso hitrostjo pod avto), ki mu tudi ni bilo pomoči.
In enkrat sva z nonotom, povozila mačko, katera je na srečo tudi preživela brez posledic :ok:
Mi je pa žal, za vsako povoženo žival ...
Večkrat se mi je zgodilo, da mi je kaka žival skočila pred avto, vendar na srečo sem v večini primerov dovolj hitro reagiral in ni bilo posledic ;-)
Objavljeno 21 april 2007 - 21:24
Ja moja teta je imela tudi nesrečo z lisico. :zvizg: Je bilo kar nekaj stvari uničenih: blatnik, odbijač, hladilnik motorja, itd.
Glede srn pa pravijo, da če ti skoči pred avto, oziroma je nekaj 10m pred avtom, samo ugasneš luči in se zopet odpravijo proti gozdu.
:ok:
Glede srn pa pravijo, da če ti skoči pred avto, oziroma je nekaj 10m pred avtom, samo ugasneš luči in se zopet odpravijo proti gozdu.
Objavljeno 23 april 2007 - 13:22
Če se le da pazim, da ne povozim nobene živali.
Zgodilo pa se je, da sem zadel kokoš, pa srna je priletela v avto, mogoče še kakšna kača, mačke pa k sreči še nisem povozil!
Sem jo pa že peljal v prostoru motorja, k sreči pa je ostala cela in le prestrašena!
Lepo popoldne
Zgodilo pa se je, da sem zadel kokoš, pa srna je priletela v avto, mogoče še kakšna kača, mačke pa k sreči še nisem povozil!
Sem jo pa že peljal v prostoru motorja, k sreči pa je ostala cela in le prestrašena!
Lepo popoldne
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov