Zivjo. Nekaj casa nazaj sem se preselil in na novi lokaciji imam zelo moznosti za internet.
Hotel sem narociti T2, vendar ni proste parice. Nato sem zelel kabelski internet, vendar je omrezje slabo. Spomnil sem se EMX-a, vendar centrala tudi tega ne podpira.
Kolikor vem sta mi ostala samo se dial-up in satelitski internet. Prvi je za moje potrebe prepocasen, drugi pa predrag...
Slucajno veste za kaksno alternativo? Predloge kar na dan!
Alternativni internet
Ustvaril
boskoslo
, apr 26 2007 13:03
Odgovorov v temi: 6
Objavljeno 26 april 2007 - 13:06
Lahko tudi malo pocakas na WiMax (telekom ima namen pokriti celotno Slovenijo, samo ne ven do kdaj! Nekaj info!)... ali pa ce bodo mogoce tam okrog tebe vlekli optiko!
Kaj pa najblizji sosed z dsl povezavo? Nastimata W-LAN pa bo tudi slo...
Kaj pa najblizji sosed z dsl povezavo? Nastimata W-LAN pa bo tudi slo...
Objavljeno 26 april 2007 - 13:49
aleksej2000, imam malo moznosti za uporabo interneta doma. Knjiznica bi prisla v postev, ce bi rabil malo informacij. Studiram racunalnistvo, tako da je internet vsakourna potreba.
Z novico o WiMaxu sem seznanjen, vendar vprasanje kdaj bom zacel loviti prve signale. Isto velja za optiko, po mojih spekulacijah aktivne optike ne bo sigurno se 2 leti (kar se tice T2-ja). Za Telekomovo optiko pa tudi ne verjamem, da bo tako hitro na nasem koncu (Ljubljana - Polje).
Z novico o WiMaxu sem seznanjen, vendar vprasanje kdaj bom zacel loviti prve signale. Isto velja za optiko, po mojih spekulacijah aktivne optike ne bo sigurno se 2 leti (kar se tice T2-ja). Za Telekomovo optiko pa tudi ne verjamem, da bo tako hitro na nasem koncu (Ljubljana - Polje).
Objavljeno 04 maj 2007 - 09:12
A je slucajno kaksen uporabnik na forumu, ki uporablja satelitski internet? Rabil bi malo vec informacij glede njega. Kolikor vem rabis satelitsko anteno in kartico ki jo das v racunalnik. To sluzi za download, za upload pa rabis internet preko nekega drugega ISP-ja.
Predvsem me zanima kaksne stroske imate in kako se surfanje po spletnih straneh obnese v praksi?
Predvsem me zanima kaksne stroske imate in kako se surfanje po spletnih straneh obnese v praksi?
Objavljeno 04 maj 2007 - 18:32
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov