Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

samomori zaradi izgubljene ljubezni?

Odgovorov v temi: 23

#21 Andraz T 4

Andraz T 4

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 04 april 2011 - 18:13

hei

neki bi povedo ne... mene je tut pustila punca pred mal več ko mescem in jo mam neizmerno rad tak da točn vem ka čutijo takali ljudje ko nardijo to. pač mal zgodbe..

spoznala sma se pred letom papov. od začetka sm vedo da je posebna ko sm jo prvič vido čist res. po slabem mesco od takrat ko sma se spoznala sma začela hodit pa sma se mela ful rada. sam sm vlk sraja naredo umes. pač sj ni point v tem.. pustila me je pred mal več ko mescem. sam jo mam neizmerno rad, vsako minuto se spovnem na njo, skos mam tist filng v prsih, ljubim jo iz cevga srca vse mi pomeni.... to je nekje skrajšana verzija sm sposobn tut par strani bol podobno napisat.

nimam nekih osebnih problemov doma al pa v šol al pa kj, mam frende dobre pa vse. sam še vedno skos študiram na njo in včasih pridejo taki trenutki da res nwm ka še naj nardim in bi res najrajš končav vse.

pač tešk je če nekoga res tak ljubiš in veš da je on/ona ta tvoja, sam za tebe... ja vem da večini tole nebo jasn, ker pač še niste bli tak zalublen. ja vem da ste bli sm js tut pred njo biv sam tist nekak mine, pa tut prej si nism mogo nikol predstavlat da bi se lahk kdo zarad tega ubiv. sam dj ko pa na lastni koži čutim kak je to ko nekdo ki ga tak ljubiš noče bit zram tebe je pa res jeba...tešk razumet ja, sam je neki kar nemorš opisat, morš dožvet oz ne če maš srečo. prej niti nism vrjev da lahk maš nekoga tak rad ko mam js njo...ljubezen ne izbira.

ni treba bit fukjen al pa kj zato, sam je res hudo... res no če ne dožviš si še prenbližn nemorš predstavlat. ne obsojat takih ljudi, vse so nardil v imeno prave ljubezni. js se borim zanjo, pregovor pravi "če imaš nekoga res rad ga spustiš" js pa pravim da če ga ljubiš se boriš zanj.. in to se tut bom pa tut če bo trajal leta... če bo nakonc moja se je splačal, pa tut če me nasledno minuto bus zbije :huh:

Lp

#22 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1.619 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 05 april 2011 - 18:40

Hmm, zanimivo ampak klub stari temi jo nisem videl do sedaj. Sam sploh ne vem kam bi se utaknil, ker mi nič ni prav. Res ne vem kako rataš bit tako zaljubljen do všes. Ali bi me to sploh potešilo? Sam sebe se nimam preveč rad da bi to znal še komu pokazati in je to le iluzija navzven, znotraj pa boli pa čeprav nimam ljubezenskih težav. Ja nekdo je napisal da bi moral kakšen dan prespati. Prav rad tudi tri a povej mi kako od tem posiljevanju okolice? Glede na to da sem precej zgubljena oseba se čudim da še nisem pozabil fizično živeti, psihično sem že tako ali tako pri dnu.

#23 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 09 april 2011 - 13:54

Dobrodošel na forumu!
Prosil bi te edino če se potrudiš pisati malenkost bolj slovnično(ne požirati črk in iz besed delati skropocal itd.). Ni potrebno do vejice, ampak dajmo se potruditi vsaj nekoliko bolj Slovensko, ker če bomo vsak v svojem narečju pisali se ne bomo razumeli več nič.

#24 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 02 junij 2011 - 15:30

Nekateri to naredijo zaradi tega, ker imajo sebe premalo radi in vidijo svojo prihodnost samo v primeru, da bi imeli ob sebi to punco/fanta.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov