ali samske punce masturbirajo?
Objavljeno 23 april 2008 - 17:08
Saj po eni strani je to dobro za moško populacijo v našem razredu...
Objavljeno 24 april 2008 - 18:15
DestroyerTM, pri nas je isto, samo se pri nas še toliko opazi, ker nas je samo 8 fantov in 23 punc. Tako da že dobesedno plazijo po nas. Sem opazil da so še v 1. letniku zelo mirne, jih še spolnost ne zanima tako močno. V 2. letniku pa jih dobesedno raznese... :shock:
![]()
![]()
Saj po eni strani je to dobro za moško populacijo v našem razredu...
!Raffy!, v vašem razredu ste pa sami srečneži :roll: :roll: A si že poklical katero domov :zvizg: ? Samo sprašujem
Objavljeno 24 april 2008 - 18:43
feedback03, ne še...samo gremo konec maja na Češko za dva dni in bomo prespali v hotelu, tako da...se bi dalo kaj zrihtat. Več pa ne bom povedal....ker bi lahko postalo too hot for this forum... :zvizg:
Objavljeno 11 maj 2008 - 14:01
Verjetno se pač z vsakim ne grejo dol dat takrat ko nimajo nekaga partnerja (no ok pustmo ekstreme).
Čeprav tolikokrat govorijo da smo tipi zarad testosterona dost bol pogosto potrebni in da večkrat pomislmo na seks kot ženske se men zdi da le ni tok razlike.
Objavljeno 13 maj 2008 - 15:51
Objavljeno 23 maj 2008 - 20:07
BTW: Obe sta "uradno" samski.
EDIT: Če ne verjamete lahko sošolca vprašate.....
EDIT 2: Tam se niso veliko vozili z avtomobili, saj je bilo bolj na samem. Ampak truckerji so so se vozili mimo in samo debelo gledali.
@feedback03 Sej veš da vsaka da... sam pač ne vsakmu
Če so zelo horny potem dajo vsakemu kjerkoli in kadarkoli....
Objavljeno 23 maj 2008 - 23:40
Kot je nekdo napisal: "Ženske so kot žoge, ko jo enkrat prebodeš jo moreš non-stop pumpat."verjemte men bolj ko se dela devico pa da jo je strah pa to bolj se ti bo nabijala pol k strah prebrodi.Moja bivša k sem ji uzel sej veste tist
je pol hotla večkrat kot js tko da !Raffy!, vrjem da jih je razgnal že u 1 letniku masturberajo kot podgane sexajo
![]()
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov