Varnost V Prometu!?
Objavljeno 13 julij 2007 - 19:00
Objavljeno 13 julij 2007 - 19:59
Tako pač je - eno navadno sranje. Jaz, ko vozim otroke, jih vsaj lepo na sedežu pripnem, tako da za njih že poskrbim, pa tudi takrat vozim bolj umirjeno.
Majhen korak, a več kot večina drugih staršev.
Objavljeno 13 julij 2007 - 20:20
Mislim, da največje probleme na cestah predstavljajo ti. "duvači" oz. se delajo, kakor da je cesta samo njihova. Velik problem predstavljajo tudi dolge kolone tovornjakov.
Objavljeno 13 julij 2007 - 20:50
Prometno varnost pa sicer najbolj ogrožajo:
-prepotentneži
-mečkači
-pijanci
-butci
-kamijondžije
-telefonisti
-motoristi(a ti vsaj predvsem sami sebe)
Skratka:na koncu na cesti ni nič kaj varno!
:shock:
Objavljeno 13 julij 2007 - 23:02
Pred pol ure me je premagala lakota. Sem se zapeljal v center na burek. In se peljem mimo sodišča (očitno neke luči tam ne delajo je bilo bolj temno), ko se kar naenkrat začne vse nekaj svetlikati. In kaj se je svetlikalo? Š tirje policisti, oziroma natančneje trije policisti in ena policistka na kolesih. Vsi štirje bre luči na kolesu. Toliko o osveščenosti, varnosti....
Objavljeno 14 julij 2007 - 19:17
Medic, če boš kdaj predsednik, zrihtaj, da bojo kazni tudi za počasne voznike. Če tip (30-ih let, ne kak starček) vozi 60 od LJ do Š kofje Loke po vseh odsekih (tudi tam, kjer je omejitev 90), bi si zaslužil vsaj toliko kazni kot če greš 30km/h prehitro! Al pa izločit iz prometa kot tovornjakarje pa še enkrat na CPP! Matr!Medic za predsednika... samo takrat boš vse to dosegel...
Objavljeno 15 julij 2007 - 09:39
Če tip (30-ih let, ne kak starček) vozi 60 od LJ do Š kofje Loke po vseh odsekih (tudi tam, kjer je omejitev 90), bi si zaslužil vsaj toliko kazni kot če greš 30km/h prehitro! Al pa izločit iz prometa kot tovornjakarje pa še enkrat na CPP! Matr!
Že sedaj je kazen, če vozi 50 % ali manj kot je najvišja dovoljena hitrost za ta odsek. 60 km/h to ni. Lahko ga kaznujejo, če s svojo vožnjo ovira promet ali dela kolono. To je pa že policistova ocena.
Objavljeno 15 julij 2007 - 10:41
Objavljeno 15 julij 2007 - 18:28
Zdaj mi pa povejte, kaj bi se zgodilo, če bi cev počila med vožnjo?!?!
Objavljeno 15 julij 2007 - 18:48
In tudi duševna raven kar precej voznikov je na ravni primatov(nekateri celo že izgledajo tako butasto!), ampak izpit na koncu dobi skoraj vsak!
![]()
Prometno varnost pa sicer najbolj ogrožajo:
-prepotentneži
-mečkači
-pijanci
-butci
-kamijondžije
-telefonisti
-motoristi(a ti vsaj predvsem sami sebe)
Skratka:na koncu na cesti ni nič kaj varno!
:shock:
k temu bi dadal:
-objestneži
-nestrpneži
- na žalost mladi vozniki... po letih in stažu! :joj:
Ne more biti drugače, če pa vidim inštruktorja Avto šole :yes: , ki telefonira, prevozi rdečo luč...pa kaj bi še naštevel!
Naša vozniška kultura je na psu!
Lp
Objavljeno 15 julij 2007 - 23:59
Glede Tofovega testa: jaz ce vozim po omejitvah bom na 5km dolgi relaciji 100% imel moznost prehiteti vsaj 3 avtomobile in pri tem mi ne bo potrebno prekrsit nobenega zakona. Folk preprosto vozi obupno. Zame je prepocasna voznja in nenakazana sprememba smeri najbolj nevarna stvar na cesti.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov