[Konzole] Xbox360 vs PS3 vs Wii
ArYeS
29 okt 2007
player123, ja so se začele pojavljati, ampak še vedno kraljujejo glavne igre na PCjih. Osebno mislim, da konzole niso še na nivoju hardcore gaminga, mogoče se motim, verjamem pa da enkrat bodo.
Igre na Pcju in konzolah so enako dobre, a ko pride do hardcore gaminga, mislim da je PC še vedno prvi zaenkrat.
Igre na Pcju in konzolah so enako dobre, a ko pride do hardcore gaminga, mislim da je PC še vedno prvi zaenkrat.
destroyer2k
29 okt 2007
player123,
Vsak hard core player ima pc ne konzolo. Recimo vzamimo za primer unreal serijo ta si epic ne more privošit da nebi izdal na pc-ju, ker je ena izmed najbol igranih te tipov iger (po saj verjetnosti bo ta ut3 bol igrana na pc kot pa na obeh konzolah skupaj). In še nekaj recimo so rekli da bojo dal mogoče pc vs ps3 in so rekli kasneje da sploh ne bojo dal, ker enostavno ps3 bi upočasnil server za pc-jaše (in to ni moja beseda to je rekel epic kateri se medna spoznajo na programiranje=). Tako da malo se zanimaj raje, ker pc-jaši vedno imajo prednost pred konzolam.
Vsak hard core player ima pc ne konzolo. Recimo vzamimo za primer unreal serijo ta si epic ne more privošit da nebi izdal na pc-ju, ker je ena izmed najbol igranih te tipov iger (po saj verjetnosti bo ta ut3 bol igrana na pc kot pa na obeh konzolah skupaj). In še nekaj recimo so rekli da bojo dal mogoče pc vs ps3 in so rekli kasneje da sploh ne bojo dal, ker enostavno ps3 bi upočasnil server za pc-jaše (in to ni moja beseda to je rekel epic kateri se medna spoznajo na programiranje=). Tako da malo se zanimaj raje, ker pc-jaši vedno imajo prednost pred konzolam.
ArYeS
29 okt 2007
destroyer2k, ne, niso odpovedal PS3 vs. PC matchinga zaradi hitrosti, rekli so da koga sploh zanima to.. itak PS3 playerji ne bi meli šans.
PCjaši majo prednost v streljačinah, tu se pa pretty much konča prednost.
PCjaši majo prednost v streljačinah, tu se pa pretty much konča prednost.
destroyer2k
29 okt 2007
ArYeS,
Ne so rekli to približno 2 tedna nazaj mogoč par dni majn. Rekli so da na pc-ju se hitreje lahko naloži kot na ps3 (itak da to velja za bolše kompe). In če bi dali pc vs ps3 bi potem mogli nekateri pc igralci čakati na ostale igralce da se naložijo in bi potem bilo dosti pripomb.
Nekaj prednosti v pc-ju zdaj men je vseeno če se vse to ne upošteva al pa ne.
-modi v igri
-izdelovanje nove mape
-miška in tipkovnica (samo šport pa te stari pa je za en k**** to)
-bolša grafika
-izbiranje serverjev preprostejše
-XHD (extreme high definition)
-in saveda free online
Ne so rekli to približno 2 tedna nazaj mogoč par dni majn. Rekli so da na pc-ju se hitreje lahko naloži kot na ps3 (itak da to velja za bolše kompe). In če bi dali pc vs ps3 bi potem mogli nekateri pc igralci čakati na ostale igralce da se naložijo in bi potem bilo dosti pripomb.
Nekaj prednosti v pc-ju zdaj men je vseeno če se vse to ne upošteva al pa ne.
-modi v igri
-izdelovanje nove mape
-miška in tipkovnica (samo šport pa te stari pa je za en k**** to)
-bolša grafika
-izbiranje serverjev preprostejše
-XHD (extreme high definition)
-in saveda free online
player123
29 okt 2007
destroyer2k, upocasnil? Ves ce je na SI novica o tem se ne pomeni, da je resnicna. Rain je rekel, da bi se lahko to naredilo brez problemov in ps3 verzija dela enako hitro kot pc verzija ce se nisi slisal.
ArYeS
29 okt 2007
player123, ne bluzi, na PC se prej naloži igra, zato ker je branje z diska dosti hitrejše od branja z Blu-Raya ali DVDja. Tukaj sploh ne igra take odločilnosti hardver.
Glede FPSjev imaš že prav, ampak mi govorimo o loading časih, kateri so velik problem konzol zadnje čase.
Glede FPSjev imaš že prav, ampak mi govorimo o loading časih, kateri so velik problem konzol zadnje čase.
player123
29 okt 2007
ArYeS, um, na PS3ju ne bi bilo problema, ker se igra instalira na disk kolikor vem ...
Pri Xboxu je problem...
Pri Xboxu je problem...
ArYeS
29 okt 2007
player123, pri PS3, kar vem se igre ne instalirajo na disk, le pri Ridge Racerju sem nekaj slišal, da si da na disk.
Vsekakor me zanima če imaš podatke o tem, če sam imaš PS3 bi moral to vedeti, saj navsezadnje bi moralo potrem na škatli pisati koliko diska porabi igra, saj moramo gledati, da ne zapomnemo kapacitete, do te mere, da igra katero kupimo ne bi delovala.
Vsekakor me zanima kako je s tem, če maš podatke na dan z njimi.
Vsekakor me zanima če imaš podatke o tem, če sam imaš PS3 bi moral to vedeti, saj navsezadnje bi moralo potrem na škatli pisati koliko diska porabi igra, saj moramo gledati, da ne zapomnemo kapacitete, do te mere, da igra katero kupimo ne bi delovala.
Vsekakor me zanima kako je s tem, če maš podatke na dan z njimi.
destroyer2k
29 okt 2007
player123,
Ne bluzi nekaj potem če bi to držalo se nebi rabilo blu-ray disk.
Ne bluzi nekaj potem če bi to držalo se nebi rabilo blu-ray disk.
player123
30 okt 2007
destroyer2k in zakaj se ga potem ne bi rabilo? LOL.
ArYeS, kolikor vem se. Nisem ze dolgo instaliral kaksne nove igre gor ampak vem, da je nisem mogel takoj pognat
ArYeS, kolikor vem se. Nisem ze dolgo instaliral kaksne nove igre gor ampak vem, da je nisem mogel takoj pognat
destroyer2k
30 okt 2007
player123,
Rabilo se pa potem nebi zato, ker če ti bi inštaliral igro na disk se nebi zaganjala iz blu-ray dooooooh.
A veš dajansko zakaj se uporablja disk na ps3 isto kot za xbox360 za shranjevanje igre (save games) in nič druga.
Rabilo se pa potem nebi zato, ker če ti bi inštaliral igro na disk se nebi zaganjala iz blu-ray dooooooh.
A veš dajansko zakaj se uporablja disk na ps3 isto kot za xbox360 za shranjevanje igre (save games) in nič druga.
ArYeS
30 okt 2007
destroyer2k, player123, prosim vaju oba, da tisti ki kaj dejansko ve posta podatke, ne pa da tukaj en drugega "pljuvate", čeprav noben ni prepričan.
destroyer2k
30 okt 2007
ArYeS,
Ja jaz sem prepričan a sem napisal da nisem. Povedal sem tak ko je res, ko sn se js dosti "dudlo" o ps3 in vem da je tak.
Ja jaz sem prepričan a sem napisal da nisem. Povedal sem tak ko je res, ko sn se js dosti "dudlo" o ps3 in vem da je tak.
player123
30 okt 2007
destroyer2k, ocitno pa ne zadosti. Prvo kot prvo sploh nimas ps3ja zato STFU :zvizg:
destroyer2k
30 okt 2007
player123,
A ga rabiš drgač da se zvejo take informacije in second of all sem ga drugače že igral ps3, xbox360 in wii. Tako da če ga nimam ne pomeni pa da nisem ga nikol gledal kako kaj je s tem. Recimo tudi če fifo ne igram jaz nikoli še vedno pa jo vsaj sprobam da vidim kako je še slabša v tem primeru od stare fife.
Nikol ne sklepat v naprej če ne veš, ker nisem pa nikoli rekel da nisem ps3 sprobal.
A ga rabiš drgač da se zvejo take informacije in second of all sem ga drugače že igral ps3, xbox360 in wii. Tako da če ga nimam ne pomeni pa da nisem ga nikol gledal kako kaj je s tem. Recimo tudi če fifo ne igram jaz nikoli še vedno pa jo vsaj sprobam da vidim kako je še slabša v tem primeru od stare fife.
Nikol ne sklepat v naprej če ne veš, ker nisem pa nikoli rekel da nisem ps3 sprobal.
player123
30 okt 2007
destroyer2k, waw. Ko si ga pa v Big Bangu 10 min nabijal pa ze ves najvec o vseh konzolah. Svaka ti cast bratec.
ArYeS
30 okt 2007
destroyer2k, tudi ti bedarije govoriš, da nekaj tuki tupiš v glavo drugim, da se igre na konzolah ne instalirajo, brez tega, da bi imel sploh kaj pojma o tem.
Tukaj sem našel nekaj dejstev:
Ridge Racer 7 has an optional 5 GB HDD installation feature that's in place to speed up load times. Currently, Ridge Racer 7 and Genji (4 GB install) are the only games known to include this option. While this will almost certainly change, there's little reason to believe that HDD dumps will become a PS3 standard.
Tako da nimata v celoti nobeden prav, to je pa zato ker oba mutita po svoje brez, da se dejansko pozanimata o čem govorita.
Tukaj sem našel nekaj dejstev:
Ridge Racer 7 has an optional 5 GB HDD installation feature that's in place to speed up load times. Currently, Ridge Racer 7 and Genji (4 GB install) are the only games known to include this option. While this will almost certainly change, there's little reason to believe that HDD dumps will become a PS3 standard.
Tako da nimata v celoti nobeden prav, to je pa zato ker oba mutita po svoje brez, da se dejansko pozanimata o čem govorita.
player123
30 okt 2007
Sem se tudi jaz pozanimal, da ne bi slucajno izpadel bedak in nekatere igre se instalirajo na disk kar pomeni, da lahk hitrej delajo (tole bo se treba izprasat ce je res ^^). Pri Xboxu se nobedna ne, ker pac ponujajo Core sistem brez diska.