Pozdravljeni.
Zanima me v katerih spletnih trgovinah kupujete sestavljene racunalnike in katere trgovine v mb poznate,
poznam rolan in comtron, ali je se kak drug ponudnih po zmernih cenah v mb
iscem racunalnik za cca 500 - 600 eur
hvala
LP
nakup racunalnika v mariboru + spletne trgovine
Ustvaril
lubej1
, jan 03 2008 20:14
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 03 januar 2008 - 20:14
Objavljeno 03 januar 2008 - 20:29
www.sestavi.si , www.mimovrste.com , www.nakupi.net , www.mlacom.si , www.comshop.si , in čisto zame nova www.solo.si -preko te ravno jutri dobim Logitech x-540 zvočnike 5.1 surround sistem.
Drugače ti pa za tako ceno računalnika priporočam:
Intel c2d e6550, 8800gt, lc power6550 green solution-napajalnik, en trdi disk cca. 80€, matična Abit ip35e(hudo se navija) malo manj kot 100€, in eno ohišje
Drugače ti pa za tako ceno računalnika priporočam:
Intel c2d e6550, 8800gt, lc power6550 green solution-napajalnik, en trdi disk cca. 80€, matična Abit ip35e(hudo se navija) malo manj kot 100€, in eno ohišje
Objavljeno 03 januar 2008 - 20:36
v mariborju imaš:
-comtron (koč‘ak, euro park pa še ki mogoče)
-jae (kolosej)
-mojatrgovina (avtobusna postaja)
-chip trade (ne veme ki je to)
-big bang
-pa verjetno še kake mala ološ štacune...
sam kupujem v comtronu samo potrošni material, pa še termo pasto ki sem jo kupil nazadnje je bila rabljena - sramota za njih :gun: .
ostale računalniške komponente pa kupujem preko mimovsrte, nakupi.net , enkrat sem kupil tudi v jae.
LP!
-comtron (koč‘ak, euro park pa še ki mogoče)
-jae (kolosej)
-mojatrgovina (avtobusna postaja)
-chip trade (ne veme ki je to)
-big bang
-pa verjetno še kake mala ološ štacune...
sam kupujem v comtronu samo potrošni material, pa še termo pasto ki sem jo kupil nazadnje je bila rabljena - sramota za njih :gun: .
ostale računalniške komponente pa kupujem preko mimovsrte, nakupi.net , enkrat sem kupil tudi v jae.
LP!
Objavljeno 04 januar 2008 - 12:25
ok, hvala za dogovore, ali pozna kdo elektronika.si (ruse), imajo ugodne cene
v solo.si sem ze 2x kupil (citlec kartic, laser miska) in lahko jih pohvalim, dobava naslednji dan
hvala
lp
v solo.si sem ze 2x kupil (citlec kartic, laser miska) in lahko jih pohvalim, dobava naslednji dan
hvala
lp
Objavljeno 04 januar 2008 - 16:04
elektrnika.si je vsekakor ena izmed najcenejših trgovin, če ni najcenejša, je pa zato temu toliko manjša garancijska doba.
v drugi trgovini boš plačal za enak artikel 10-20€ več in boš imel npr. 3 leta garancije, pri elektroniki pa samo 1 .
meni osebno takšne trgovine pridejo naprej kot neke tržnice, se samo "handla" pol pa je tak en drek iz tega. (to je samo moje mipljenje in z tem nimam namena nikogar užaliti)
LP!
v drugi trgovini boš plačal za enak artikel 10-20€ več in boš imel npr. 3 leta garancije, pri elektroniki pa samo 1 .
meni osebno takšne trgovine pridejo naprej kot neke tržnice, se samo "handla" pol pa je tak en drek iz tega. (to je samo moje mipljenje in z tem nimam namena nikogar užaliti)
LP!
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov