Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

EN 8800GT -> TV [Potrebna pomoč]

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 7

#1 Vitu Ghazi

Vitu Ghazi

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 13:38

Hojla!

Pišem vam, ker ne vem več, kako dalje. Imam grafo EN 8800GT (slika priklopa) , Televizor Matrix TV sprejemnik M29 PF K97 (slika priklopa) in na voljo tele kable: (slika)

Zanima me, kako spravit sliko iz grafe na tv - preral sem menda skoraj vse teme, samo me nastavitve zezajo...

Če kdo mogoče ve, lepo prosim naj napiše.

Hvala, Lp

#2 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 15 marec 2008 - 13:54

Vitu Ghazi iz slike uporabi najprej skrajno levi kratki adapter, ki ga priklučiš na grafično in si poveži z kombiniranim(avdio-video) kablom, ki je na sliki desno spodaj. V televizijo pa priklopiš z scart adapterjem.

#3 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 15:06

S-VIDEO (mali črni okrogli) in daj gor pretvornik S-VIDEO na kompozitni (rumeni)

PC -> S-Video+ rumeni konverter+ rumeni kabel -> TV :ok:

Če imaš 2ch kabel od zvočnikov lahko povežeš PC audio na TV (beli+rdeči)... :)

Scart ne rabiš...ker imaš na TV direktne priklope

#4 Lukeatluke

Lukeatluke

Iznajdljivec

• Members
  • 876 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 16:40

Kako pa lahko jaz priklopim TV na PC.Imam kabel z RGB kabli(red green blue konektorji) in scart priključek na TV in tudi SCART kabel.

#5 filip05466407

filip05466407

Govorec

• Members
  • 2.804 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 16:45

Sploh nevem kaj komplicirate lego kocke ste znali sestavljati kabli so pa problem... :)

#6 Lukeatluke

Lukeatluke

Iznajdljivec

• Members
  • 876 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 17:47

filip007, v mojem primeru imam RGB(red green blue) konektor in žal ne vem kam bi kaj utaknil, imam pa Scart konektor za kupljen za na TV.

P.S.: Pa nam ti ob tako bednem komentarju razloži "kako naj kocke skup damo".Problem ni v velikosti itd., ampak v barvah konektorjev.Rumen pa zelen pa tut ne gresta skp! Se ti ne zdi?
dD :)

#7 Commander Thor

Commander Thor

Mojster

• Members
  • 1.896 objav
  • Interesi:črne luknje

Objavljeno 15 marec 2008 - 18:15

Ja s tem kablom kakor si sam ugotovilne bo nič, ampak saj jih imaš še 5 madona. Zdaj kot prvo je treba vedit, če je tisto na TV-ju input ali output, če je input pač daj tm kjer piše, rumeno-rumeno sliko iz PC-TV, zvok pa nimaš pravega kabla, rabiš tazga, ki gre iz zvok out v rdeč in rumen, tega pa daš zraven v audio, kar ti tut piše. To je v primeru, da so ti prikluni input, če so pa output pa priklopi isto, samo da priklopiš vse to na scart in potem scart na TV.

Povedal sem pa isto kot filip007 v prvem postu, torej upam da ti pomaga dvakrat isto stvar brat...

#8 matjazgrum

matjazgrum

nOObie

• Members
  • 18 objav

Objavljeno 15 marec 2008 - 18:23

najboljše se odnese s-video kabl in tv z s-video uhodom al pa pretvornik iz s-video na skart če imaš 5-1 zvočnike na pc prkloplene se ti audijo kabla ne splača vlečt ker redko kir tv premore tako ozvočenje

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov