Hojla!
Pišem vam, ker ne vem več, kako dalje. Imam grafo EN 8800GT (slika priklopa) , Televizor Matrix TV sprejemnik M29 PF K97 (slika priklopa) in na voljo tele kable: (slika)
Zanima me, kako spravit sliko iz grafe na tv - preral sem menda skoraj vse teme, samo me nastavitve zezajo...
Če kdo mogoče ve, lepo prosim naj napiše.
Hvala, Lp
EN 8800GT -> TV [Potrebna pomoč]
Ustvaril
Vitu Ghazi
, mar 15 2008 13:38
Odgovorov v temi: 7
Objavljeno 15 marec 2008 - 13:38
Objavljeno 15 marec 2008 - 13:54
Vitu Ghazi iz slike uporabi najprej skrajno levi kratki adapter, ki ga priklučiš na grafično in si poveži z kombiniranim(avdio-video) kablom, ki je na sliki desno spodaj. V televizijo pa priklopiš z scart adapterjem.
Objavljeno 15 marec 2008 - 15:06
S-VIDEO (mali črni okrogli) in daj gor pretvornik S-VIDEO na kompozitni (rumeni)
PC -> S-Video+ rumeni konverter+ rumeni kabel -> TV :ok:
Če imaš 2ch kabel od zvočnikov lahko povežeš PC audio na TV (beli+rdeči)...
Scart ne rabiš...ker imaš na TV direktne priklope
PC -> S-Video+ rumeni konverter+ rumeni kabel -> TV :ok:
Če imaš 2ch kabel od zvočnikov lahko povežeš PC audio na TV (beli+rdeči)...
Scart ne rabiš...ker imaš na TV direktne priklope
Objavljeno 15 marec 2008 - 16:40
Kako pa lahko jaz priklopim TV na PC.Imam kabel z RGB kabli(red green blue konektorji) in scart priključek na TV in tudi SCART kabel.
Objavljeno 15 marec 2008 - 16:45
Sploh nevem kaj komplicirate lego kocke ste znali sestavljati kabli so pa problem...
Objavljeno 15 marec 2008 - 17:47
filip007, v mojem primeru imam RGB(red green blue) konektor in žal ne vem kam bi kaj utaknil, imam pa Scart konektor za kupljen za na TV.
P.S.: Pa nam ti ob tako bednem komentarju razloži "kako naj kocke skup damo".Problem ni v velikosti itd., ampak v barvah konektorjev.Rumen pa zelen pa tut ne gresta skp! Se ti ne zdi?
dD
P.S.: Pa nam ti ob tako bednem komentarju razloži "kako naj kocke skup damo".Problem ni v velikosti itd., ampak v barvah konektorjev.Rumen pa zelen pa tut ne gresta skp! Se ti ne zdi?
dD
Objavljeno 15 marec 2008 - 18:15
Ja s tem kablom kakor si sam ugotovilne bo nič, ampak saj jih imaš še 5 madona. Zdaj kot prvo je treba vedit, če je tisto na TV-ju input ali output, če je input pač daj tm kjer piše, rumeno-rumeno sliko iz PC-TV, zvok pa nimaš pravega kabla, rabiš tazga, ki gre iz zvok out v rdeč in rumen, tega pa daš zraven v audio, kar ti tut piše. To je v primeru, da so ti prikluni input, če so pa output pa priklopi isto, samo da priklopiš vse to na scart in potem scart na TV.
Povedal sem pa isto kot filip007 v prvem postu, torej upam da ti pomaga dvakrat isto stvar brat...
Povedal sem pa isto kot filip007 v prvem postu, torej upam da ti pomaga dvakrat isto stvar brat...
Objavljeno 15 marec 2008 - 18:23
najboljše se odnese s-video kabl in tv z s-video uhodom al pa pretvornik iz s-video na skart če imaš 5-1 zvočnike na pc prkloplene se ti audijo kabla ne splača vlečt ker redko kir tv premore tako ozvočenje
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov