Lp! ;-)
Preklic naročnine - mobitel
Ustvaril
ShadowMaN
, avg 04 2008 08:02
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:02
Čez slabe tri mesce mi bo potekla naročnina pri mobitelu. Ker bi se rad že sedaj prestavil na tušmobil z nakupom LG viewty,me zanima če lahko pri mobitelu prekličem naročnino,in pač plačam te tri mesce naročnine naenkrat?Oziroma malo opišite kako to gre. :zvizg: Zanima me še,če se lahko ohrani številko od mobitela potem v tušmobilu?
Dobrodošle so pa tudi kakšne informacije o LG viewty,če ga ima kdo,kako se kaj obnese,+/- lastnosti?
Lp! ;-)
Lp! ;-)
Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:08
Če prekineš razmerje predčasno, ne boš plačal le naročnine, temveč še penale, ker prekinjaš razmerje pred v pogodbi določenim rokom. Kakšna je višina tega penala ne vem, se ti pa definitivno ne splača.
Imaš možnost prenosa številke k Tušmobilu, ter ohranitev naročnine do izteka roka, kar pomeni, da plačuješ še tisto naročnino tri mesece, dokler se ne izteče rok, vmes pa si že pri Tušmobilu.. To je nekako najboljša rešitev, če se ti "mudi" k novemu ponudniku,..
Imaš možnost prenosa številke k Tušmobilu, ter ohranitev naročnine do izteka roka, kar pomeni, da plačuješ še tisto naročnino tri mesece, dokler se ne izteče rok, vmes pa si že pri Tušmobilu.. To je nekako najboljša rešitev, če se ti "mudi" k novemu ponudniku,..
Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:12
Ko sem prestopil k Si.mobilu in prenesel številko, mi je Mobitel samo še nekaj mesecev pošiljal račun za noročnino.
Pri prestopu ti ni potrebno prekiniti naročniškega razmerja, temveč samo preneseš telefonsko številko in zaprosiš za prekinitev naročniškega razmerja po preteku vezave. ;-)
Pri prestopu ti ni potrebno prekiniti naročniškega razmerja, temveč samo preneseš telefonsko številko in zaprosiš za prekinitev naročniškega razmerja po preteku vezave. ;-)
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov