Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Preklic naročnine - mobitel

Odgovorov v temi: 4

#1 ShadowMaN

ShadowMaN

Sufler

• Members
  • 233 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Celje
  • Interesi:Programiranje KUKA robotov,ElektroTehnika,grafično oblikovanje,...

Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:02

Čez slabe tri mesce mi bo potekla naročnina pri mobitelu. Ker bi se rad že sedaj prestavil na tušmobil z nakupom LG viewty,me zanima če lahko pri mobitelu prekličem naročnino,in pač plačam te tri mesce naročnine naenkrat?Oziroma malo opišite kako to gre. :zvizg: Zanima me še,če se lahko ohrani številko od mobitela potem v tušmobilu? :oops: Dobrodošle so pa tudi kakšne informacije o LG viewty,če ga ima kdo,kako se kaj obnese,+/- lastnosti?

Lp! ;-)

#2 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:08

Če prekineš razmerje predčasno, ne boš plačal le naročnine, temveč še penale, ker prekinjaš razmerje pred v pogodbi določenim rokom. Kakšna je višina tega penala ne vem, se ti pa definitivno ne splača.

Imaš možnost prenosa številke k Tušmobilu, ter ohranitev naročnine do izteka roka, kar pomeni, da plačuješ še tisto naročnino tri mesece, dokler se ne izteče rok, vmes pa si že pri Tušmobilu.. To je nekako najboljša rešitev, če se ti "mudi" k novemu ponudniku,..

#3 xcom

xcom

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav

Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:12

Ko sem prestopil k Si.mobilu in prenesel številko, mi je Mobitel samo še nekaj mesecev pošiljal račun za noročnino.
Pri prestopu ti ni potrebno prekiniti naročniškega razmerja, temveč samo preneseš telefonsko številko in zaprosiš za prekinitev naročniškega razmerja po preteku vezave. ;-)

#4 ShadowMaN

ShadowMaN

Sufler

• Members
  • 233 objav
  • Kraj:Celje
  • Interesi:Programiranje KUKA robotov,ElektroTehnika,grafično oblikovanje,...

Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:26

Selines, ta rešitev je pa res še najboljša,tnx. Se bom šel,še podrobneje pozanimat. Sam kam,na tušmobil pa se tam da vse zmenit ali naj grem na mobitel?

#5 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 04 avgust 2008 - 08:33

ob prehodu k novemu operaterju in podpisu pogodbe za prenos številke, lahko označiš, da bi rad ohranil staro razmerje do izteka aneksa.. To pomeni, da vse urediš na Tušmobilu. Le opozori jih, da bi rad to naredil, pa ti bodo oni pomagali naprej..

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov