Ja, vem da za 400eur ni dosti muzike, še posebaj v današnjih časih
Ej, hvala za pomembne informacije ter priporočila, bom upošteval tudi te ponudbe in predloge.
Včeraj sem dobil še eno ponudbo, za približno isti denar (priloženo)...Obljubil je kao popust, pa me zanima vaše mnenje glede kvalitete...
Včeraj pa sem videl tudi v hoferju da bodo prodajali PCje in sicer gre za tole zadevo:
* Procesor Intel® Core™2 Quad Q8300 (2,5 GHz, 1.333 MHz FSB, 4 MB medpomnilnika)
* Grafična kartica NVIDIA® GeForce® GT220 DirectX® 10 s 1.024 MB grafičnega pomnilnika ter D-Sub VGA, DVI- in HDMI-priključkom
* Velik 4-GB delovni pomnilnik DDR2 SDRAM
* 640 GB trdega diska (S-ATA 300 Interface)
* Najnovejša tehnologija wireless LAN IEEE 802.11 n-Draft z do 300 Mbit/s, združljiva z IEEE 802.11 b/g
* Brezplačna licenčna nadgradnja iz OS Windows Vista® na OS Windows®7
* Večformatni DVD-/CD-zapisovalnik
* eSATA - izjemna zmogljivost tudi pri prenosu podatkov prek eSATA-priključka
* LAN - vgrajena mrežna kartica Gigabit LAN 10/100/1.000 Mbit/s
* Vgrajen IEEE 1394 FireWire
* Obsežne priklopne možnosti
Kaj pa mogoče rabjene kište? Eni priporočajo, drugi odsvetujejo.
sej je dober računalnik če boš kupil še LCD zaslon z DVI vhodom bo slika odlična sam imam 22" zaslon in se mi zdi dovolj velik za gledanje filmov
sam ne priporočam nakup rabljenega računalnika raje daš malo več denarja in imaš novo in bolj kvalitetno ker če boš kupil staro oz. rabljeno boš moral prej zamenjat kakšne dele
(se hitreje pokvari) novega boš lahko imel dlje časa
samo moraš vedeti če imaš prednaložen OS ne moreš koristiti vseh zmožnosti posodobitve in varnostnih popravkov (velja samo pri windowsih) samo nevem točno kaj ne boš mogel posodobiti
glej da bo garancija vsaj 2 leti