Prošnje :: Photoshop
abruzii™
19 mar 2009
Kaj si zdaj s tem vprašanjem mislil?Kako pa se v CS3 pošlje sliko naprej ali nazaj.
matejm1994
19 mar 2009
abruzii™ mogoče sem bil nejasen. Če naprimer daš v Photoshopu CS3 eno sliko, potem pa še eno. In bi želel, da bi bila ta druga slika pod prvo.
A razumeš. Nekako tako bi moglo biti - "Send back"
A razumeš. Nekako tako bi moglo biti - "Send back"
matejm1994
19 mar 2009
abruzii™
19 mar 2009
Ne vem kako imaš urejeno ozadje; ampak če je ozadje posebaj ; zapelji layer kape pod telefon oz. obratno...
matejm1994
19 mar 2009
Počasi se me boš naveličal
Kako zapelješ. Kaj natanko moram kliknit.
Kako zapelješ. Kaj natanko moram kliknit.
xfirestorm
19 mar 2009
Jao, človek, vklopi malo ta mozeg, ali za kaj ga maš?
Tam kjer maš Layerje mora biti nekje nekaj Send back/forward. Z desno klikni na Layer kjer je kapa in ziher najdeš tam nekje.
Res, samo oči moraš odpret, pa malo možgančke napet in vse najdeš.
Tam kjer maš Layerje mora biti nekje nekaj Send back/forward. Z desno klikni na Layer kjer je kapa in ziher najdeš tam nekje.
Res, samo oči moraš odpret, pa malo možgančke napet in vse najdeš.
comp_man_XXL
19 mar 2009
matejm1994, drag & drop, pa za vse te fukncije, za katere ti sprašuješ je treba samo malo pregledat photoshop ne pa, da za vsako stvar, ki jo najdeš takoj pod jezičkom sprašuješ tukaj.
matejm1994
20 mar 2009
Zdej ali sem jaz slep ali ne dobi. "5 sem pregledal. No, bom pa še 10x
itanium
20 mar 2009
Označi Layer v katerem imaš kapo. Nato ga z miško primi in ga potegni pod Layer v katerem imaš telefon. Vse to opraviš v okenčku, kjer imaš seznam Layerjev.
abruzii™
20 mar 2009
matejm1994, malo se s tutoriali poigraj, v knjižnici si sposodi kakšno knjigo o PS; verjemi da ti bo veliko pomagalo. Saj smo bili vsi enkrat na začetku. :ok:
Javi se na ZS ali MSN, imam en zelo dober nasvet zate.
Javi se na ZS ali MSN, imam en zelo dober nasvet zate.
matejm1994
20 mar 2009
abruzii™, knjigo mi bo posodil prijatelj, ko jo bo dobil. No, če te zanima, je nagrajenec na tem forumu. Ko jo bo dobil, si gotovo sposodim.
blazkom
06 apr 2009
Kako bi se dalo narediti zavito črto ki bi prelivala barvo?
HVALA
HVALA
cannibal
09 apr 2009
Mi lahko kdo naredi violinski ključ v obliki kače?
Pa nekako tako, da ima sabljo ali nenakj malo od glave stran. Da nekako deluje kot violinski ključ s skritim kontra obrnjenim križom?
B)
Pa nekako tako, da ima sabljo ali nenakj malo od glave stran. Da nekako deluje kot violinski ključ s skritim kontra obrnjenim križom?
comp_man_XXL
09 apr 2009
blazkom, narediš črto (kakršno pač hočeš), klikneš dvakrat na layer s črto, blending options, gradient overlay, pa imaš tam dosti teh prelivov.
Dzezy
15 apr 2009
Bi mi lahko prosim kdo naredil ovitek/škatlo za zobno pasto, ki je podobna originalu (ni važno katerem; Aquafresh, Signal...) ali pa je nareta po lastni domišljiji?
Imel bi v *.psd, kjer bi lahko videl vse layerje.
Imel bi v *.psd, kjer bi lahko videl vse layerje.
yancy2k8
18 apr 2009
Rabil bi nujno, ampak res nujno uslugo 
A bi znal kdo z fotošopom narest napis dopty<3 ampak da bi zgledal, kakor da je napisano resnično oz. skoraj resnično. Za sliko me kontatirajte na zs.
Prosim nujno
hvala!!!
A bi znal kdo z fotošopom narest napis dopty<3 ampak da bi zgledal, kakor da je napisano resnično oz. skoraj resnično. Za sliko me kontatirajte na zs.
Prosim nujno
hvala!!!