abruzii™ mogoče sem bil nejasen. Če naprimer daš v Photoshopu CS3 eno sliko, potem pa še eno. In bi želel, da bi bila ta druga slika pod prvo. A razumeš. Nekako tako bi moglo biti - "Send back"
Jao, človek, vklopi malo ta mozeg, ali za kaj ga maš?
Tam kjer maš Layerje mora biti nekje nekaj Send back/forward. Z desno klikni na Layer kjer je kapa in ziher najdeš tam nekje.
Res, samo oči moraš odpret, pa malo možgančke napet in vse najdeš.
matejm1994, drag & drop, pa za vse te fukncije, za katere ti sprašuješ je treba samo malo pregledat photoshop ne pa, da za vsako stvar, ki jo najdeš takoj pod jezičkom sprašuješ tukaj.
Označi Layer v katerem imaš kapo. Nato ga z miško primi in ga potegni pod Layer v katerem imaš telefon. Vse to opraviš v okenčku, kjer imaš seznam Layerjev.
matejm1994, malo se s tutoriali poigraj, v knjižnici si sposodi kakšno knjigo o PS; verjemi da ti bo veliko pomagalo. Saj smo bili vsi enkrat na začetku. :ok:
Javi se na ZS ali MSN, imam en zelo dober nasvet zate.
Mi lahko kdo naredi violinski ključ v obliki kače?
Pa nekako tako, da ima sabljo ali nenakj malo od glave stran. Da nekako deluje kot violinski ključ s skritim kontra obrnjenim križom? B)
Bi mi lahko prosim kdo naredil ovitek/škatlo za zobno pasto, ki je podobna originalu (ni važno katerem; Aquafresh, Signal...) ali pa je nareta po lastni domišljiji?
Imel bi v *.psd, kjer bi lahko videl vse layerje.
Rabil bi nujno, ampak res nujno uslugo
A bi znal kdo z fotošopom narest napis dopty<3 ampak da bi zgledal, kakor da je napisano resnično oz. skoraj resnično. Za sliko me kontatirajte na zs.
Prosim nujno
hvala!!!