Prošnje :: Photoshop
yancy2k8
19 apr 2009
saj imam sliko dopty<3. Sam jst nimam pojma v PS. Pa bi prosil samo nekoga, da nalima ta napis na sliko...
fizik3000
20 apr 2009
In ta napis bi moral biti nekaj podobnega tvojemu frajerskemu podpisu na tvoji sliki, kot darilo eni punci?
Ker tvoje pisave ne poznam... Če se pa le te ne tiče, kaj pa pomeni resnično ne razumem točno...
Ker tvoje pisave ne poznam... Če se pa le te ne tiče, kaj pa pomeni resnično ne razumem točno...
Dzezy
21 apr 2009
Bi mi lahko prosim kdo naredil ovitek/škatlo za zobno pasto, ki je podobna originalu (ni važno katerem; Aquafresh, Signal...) ali pa je nareta po lastni domišljiji?
Imel bi v *.psd, kjer bi lahko videl vse layerje.
yancy2k8
21 apr 2009
In ta napis bi moral biti nekaj podobnega tvojemu frajerskemu podpisu na tvoji sliki, kot darilo eni punci?
jaz sem mislil tako: Pošljem ti mojo sliko, pa še eno sliko z napisom in da bi nekdo to drugo sliko z napisom nalimal na uno prvo da bi zgledalo da ni nalimano. Če se da sploh.
nujno rabim
LP
777trobentica
25 apr 2009
Prosila bi, če mi lahko nekdo izdela sliko kjer bo gor en velik metulj (cca 6x5 cm) z razprtimi krili, na levi in na desni strani pa bo z "nitko" povezan z dvama manjšima (3x2 cm) enakima metuljema. Po možnosti naj bo v modri barvi in naj bo iz vrst lastovičar-se pravi z manjšimi izrastki na spodnjem delu kril. Lahko se slika tudi malo "olepša", da bo izgledala kot nekak tattoo.
Hvala lepa že vnaprej!
Hvala lepa že vnaprej!
JakacBatko
05 maj 2009
Kako se v Photoshopu pomanjša veliko število slik? Vem da je bilo že napisano, vendar mi nekako ni delovalo. Naredi se akcijo. A se v njej tudi shrani sliko ali samo pomanjša? In kaj se potem v tistem automati-banch ali karkoli že je nastavi da potem to vse skupaj dejansko deluje?
777trobentica
09 maj 2009
Ja hvala abruzii, ampak si malo prepozen, rok odločitve je bila sreda, torej sem moralal po lastnih močeh nekaj ustvariti. Ti v priliki pokažem.
mprox
10 maj 2009
Spet imam eno prošnjo. In sicer potreboval bi 2 sliki nagačene živali(samo glavo) slikano od spredaj.
Hvala.
Lp.
Hvala.
Lp.
Dzezy
10 maj 2009
Bi mi lahko prosim kdo naredil ovitek/škatlo za zobno pasto, ki je podobna originalu (ni važno katerem; Aquafresh, Signal...) ali pa je nareta po lastni domišljiji?
Prosim lepo, res ne znam narediti vseh teh zvezd, vijug...
abruzii™
11 maj 2009
2D ali 3D?Bi mi lahko prosim kdo naredil ovitek/škatlo za zobno pasto, ki je podobna originalu (ni važno katerem; Aquafresh, Signal...) ali pa je nareta po lastni domišljiji?
Dzezy
14 maj 2009
funXslo
31 maj 2009
Jaz pa bi prosil če bi mi lahko nekdo izrezal to sliko ven, da bo brez ozadja, ker jaz imam probleme pri delu kjer so lasje
Drugače povedano; ne obvladam glih photoshopa 
http://www.shrani.si...torres272rt.jpg
http://www.shrani.si...torres272rt.jpg
funXslo
01 jun 2009
Hvala. Super je! Bi mi lahko mimogrede samo še namignil malo, katero orodje moram uporabit v takoh primerih, oz. na kaj moram pazit glede kakih nastavitev?
Medicius
01 jun 2009
Uporabiš Quick selection tool in malo potrpežljivosti pri označevanju. Sliko si pa za boljšo natančnost povečaj in ustrezno nastavi velikost označevalnika. Na koncu pa lahko še robove urediš z možnostjo Refine edge.
mprox
01 jun 2009
Za izrez lasi in takšnih zadev se lahko uporabi tudi Extract Filter. Kopiraš layer, ki ga hočeš izrezati, greš Filter>Extract, obrobiš objekt in zapolniš sklenjen krog z vedrom in klikneš OK.
Dzezy
08 jun 2009
Bi mi kdo prosim pobarval in malo polepšal spodnjo sliko?

Lahko dodate tudi kaj svojega, ni obvezno da ostanejo takšne oblike.
Hvala!

Lahko dodate tudi kaj svojega, ni obvezno da ostanejo takšne oblike.
Hvala!
abruzii™
09 jun 2009
Dzezy poglej si in se sam nauči tole... Nebi rekel, da bi se vsaj malo potrudil (vsaj nekaj naredil) in potem prosil za pomoč; ampak tole je pa popolnoma tvoja lenoba!