Prošnje :: Photoshop
Dzezy
09 jun 2009
abruzii™
09 jun 2009
Kot sem rekel, malo se potrudi, ker če boš čakal da ti bodo vse drugi naredil se nikoli ničesar ne boš naučil.Rad bi, da po svoje še dodelate, da dobim čimveč različnih izdelkov iz tega...
Dzezy
10 jun 2009
Ampak sem brez idej... Lahko bi naredili kakšno tekmovanje za tiste, ki imajo čas v teh poletnih vročih dneh. Ga že dolgo ni bilo...
abruzii™
10 jun 2009
Najmanjši problem je organizirat tekmovanje; kaj nudiš za nagrado zmagovalcu?Pa saj znam delati v Photoshopu, hodim na medijsko šolo.
Ampak sem brez idej... Lahko bi naredili kakšno tekmovanje za tiste, ki imajo čas v teh poletnih vročih dneh. Ga že dolgo ni bilo...
Dzezy
10 jun 2009
Najmanjši problem je organizirat tekmovanje; kaj nudiš za nagrado zmagovalcu?
Svoj msn, da ga še kaj vprašam če ne bom vedel.
abruzii™
10 jun 2009
Super odgovor in super rezultati! Po pravici povedano je tole tvoje pisanje, delanje norca iz vsakega PS grafika na tem forumu!Svoj msn, da ga še kaj vprašam če ne bom vedel.
Mislim, da ti ne preostanega drugega, kot da zavihaš rokave in sam narediš!
Tukaj je kar nekaj mojstrov PS: recimo gapi-pro, cannibal, mprox, ArYeS, StarLisjak, MoOoG, JakacBatko, .... (se opravičujem za ostale, čeprav so mojstri, ampak to pišem iz prve roke; po spominu) ampak nihče ti ne bo pomagal, če vsaj zanimanja (vsaj deloma) ne boš poskusi/naredill sam! Plus tega, mi pišeš, da imaš 3 leta izkušnje z PS iz same šole. Pa saj nekaj so te pa menda tudi tam naučili!
StarLisjak
11 jun 2009
Tudi sam mislim,da se je že s tem naredil norca,ko je hotel,da mu nekdo pobarva ali polepša njegovo skorpucalo ali slikico kot se je izrazil sam...če pa je sam strokovnjak PS pa se naj sam potrudi in pokaže kaj je prišlo ven,ko je pobarval to njegovo slikico v PS.Super odgovor in super rezultati! Po pravici povedano je tole tvoje pisanje, delanje norca iz vsakega PS grafika na tem forumu!
potter
28 jul 2009
Torej imam sliko s katere bi odvzel vso barvo (ne kot saturation), da bi ostali le črno-beli obrisi. Lahko tudi malo senčenja, seveda ni potrebno. Slika je kar majhna, bila pa bi za na vabilo.
Vprašal bi še za mnenje katera je bolj primerna, rad bi, da se s prve hrib (Blegoš) spozna, če to ne bi šlo bi raje uporabil drugo. Na prvi se sicer že zdaj bolj slabo vidi...
Torej če bi bilo kaj takega mogoče, bi vas lepo prosil za pomoč.. Vem da sem lesen, sem nekaj poskušal, pa ne gre kot tukaj. Rad bi linije tudi "v" predmetu ne samo okrog njega. Mislim da to marsikomu tukaj gor ne bi vzelo veliko več kot pet minut, če se to da narediti, tako da res če bi se dalo še danes.
Hvala!
galimim
02 avg 2009
xfirestorm
05 avg 2009
Pozdravljeni. Pred časom ste mi že pomagali pri obdelavi slike, zdaj pa bi spet rabil pomoč in to še danes..
Torej imam sliko s katere bi odvzel vso barvo (ne kot saturation), da bi ostali le črno-beli obrisi. Lahko tudi malo senčenja, seveda ni potrebno. Slika je kar majhna, bila pa bi za na vabilo.
Vprašal bi še za mnenje katera je bolj primerna, rad bi, da se s prve hrib (Blegoš) spozna, če to ne bi šlo bi raje uporabil drugo. Na prvi se sicer že zdaj bolj slabo vidi...
Torej če bi bilo kaj takega mogoče, bi vas lepo prosil za pomoč.. Vem da sem lesen, sem nekaj poskušal, pa ne gre kot tukaj. Rad bi linije tudi "v" predmetu ne samo okrog njega. Mislim da to marsikomu tukaj gor ne bi vzelo veliko več kot pet minut, če se to da narediti, tako da res če bi se dalo še danes.
Hvala!
Malo pozen, ampak vseeno.
To kar hočeš doseči bi se poiskusil poigrati malo z Edge detect - Sobel efektom.
Prilagam primer Bleguša.
Edge detect - Sobel
Grayscale
Invert
potter
08 avg 2009
Hvala & LP
SoundTechnic
15 sep 2009
Hvala, LP.
rocni
16 sep 2009
Barton 2500+
09 okt 2009
mike14991499
07 nov 2009
Nujno rabim tutorial ali pa stock sliko vodne gladine, tako da je vidno pol slike pod vodo in pol nad. Primer: http://illugraphy.de...ESTYLE-64551913.
Prosim, če kdo ve za kaj primernega pišite tukaj ali pa zasebno.
Hvala!
snajper_SLO
07 nov 2009
StarLisjak
08 nov 2009
A si lahko pomagaš kaj s tem klikZdravo!
Nujno rabim tutorial ali pa stock sliko vodne gladine, tako da je vidno pol slike pod vodo in pol nad. Primer: http://illugraphy.de...ESTYLE-64551913.
Prosim, če kdo ve za kaj primernega pišite tukaj ali pa zasebno.
Hvala!
Tu še je eden...klik
Tudi ta je dober...klik