Kupil sem LC Power LC8650 "Ozeanos" v2.2 in takoj ko sem ga vključil v elektriko (in ga prižgal - iz 0 na I) sem zaslišal piskanje iz napajalnik. Visoko in niti ne tako glasno, ampak če se je tišina, se ga sliši in je nadležno :/. Ko je računalnik prižgan, piskanja ne slišim (mogoče zaradi ostalih stvari).
Se mogoče komu sanja, zakaj bi to lahko bilo in če je kaj narobe?
Piskanje iz napajalnika
Ustvaril
wixy
, jan 18 2009 00:00
Odgovorov v temi: 5
Objavljeno 18 januar 2009 - 00:00
Objavljeno 18 januar 2009 - 05:22
Kitajski kondenzatorji
nes nazaj reč, da piska... pa zamenjaj za kakšn Corsair, Enermax, Anatec, ki imajo visokokakovostne kondenzatorje....
in ostalo kramo not 
To da piska je splošno znano za LC Power, res da ne vsem sm se jih pa dost najde.
To da piska je splošno znano za LC Power, res da ne vsem sm se jih pa dost najde.
Objavljeno 18 januar 2009 - 08:10
Saj LC ni ravno tako slab, je pa res da se tu pa tam najde kakšen okvarjen model. Sam imam 550W LC in edina napaka je da je 14mm ventilator vse prej kot ultra tih.
Uveljavi garancijo pa naj ti dajo drugega, lahko tudi LC.
Uveljavi garancijo pa naj ti dajo drugega, lahko tudi LC.
Objavljeno 18 januar 2009 - 15:03
Pa bo kaj narobe, če ne zamenjam? Ker se že tako čakal na dele 3 tedne (skrajno razočaran z agt.si) in nimam potrpljenja, da bi čakal še na nov napajalnik.
Objavljeno 18 januar 2009 - 20:01
lahko ti crkne lahko ti pa dela do konca svoji dni
te reči morajo met na zalogi tko, da nebi smelo biti problema. en mail jim napiš pa se zmen. Pomoje ti bi z veselejem zammenal za kkšnga Mushkina za katerega so uvoznik. Pa na http://extreme.outer...culatorlite.jsp
si preveri, če rabš res tok močn napajalnik.
si preveri, če rabš res tok močn napajalnik.
Objavljeno 18 januar 2009 - 20:14
Sam imam LC-ja in sem z njim bolj kot zadovoljen, venzilator je zelo tih sem pa sam opazil piskanje ampak le pri zelo veliki obremenitvi računalnika kar se zelo redko dogaja! Če te moti ga nesi nazaj naj ti ga zamenjajo !
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov