Sarkazem, cinizem in aroganca
Ustvaril
!Raffy!
, feb 24 2009 22:16
Odgovorov v temi: 13
Objavljeno 24 februar 2009 - 23:37
!Raffy!, Sarkazem je če am... na primer kdo koga zabode do smrti pa reče nekdo "Uf ta ga je pa lepo štihnu"
Ciničen je nekdo ko naprimer neka skupina opravlja neko delo ampak jim ne gre dobro in nekdo vedno govori in ponavlja. da jim ne bo uspelo. - Ta je ciničen
Aroganca je ošabno in ali predrzno vedenje
Upam, da sem pravilno povedal
:book:
Ciničen je nekdo ko naprimer neka skupina opravlja neko delo ampak jim ne gre dobro in nekdo vedno govori in ponavlja. da jim ne bo uspelo. - Ta je ciničen
Aroganca je ošabno in ali predrzno vedenje
Upam, da sem pravilno povedal
Objavljeno 25 februar 2009 - 06:31
Saj se ne bi rabil toliko razpisati... (primer sarkazma)cinízem ciničen odnos do česa
Itak ne boš izvedel, kaj pomeni eno ali drugo. (primer cinizma)
Tukaj pa noben ne ve, za kaj gre in vsi govorijo v tri dni. (primer arogance)
Evo, sem ti napisal po en primer vsega, upam, da ti je sedaj jasno, če ti prej ni bilo povsem. :roll:
Objavljeno 25 december 2011 - 06:21
****** ste pametni, vsi po vrsti, eden bolj, kot drugi! (sarkazem)
če o neki stvari nimaš pojma, je bolje da si tiho, kot pa da se delaš pametnega! drugič se raje ugrizni v jezik! (cinizem)
****** ste vsi eni loleki, kao vsi neki pametni u resnici pa pojma nimate. drugič mene uprašite , vam bom js vse pvedu! sj veste , da sm js največji car, pa ne da bi se hvalu! sej niste vi krivi, če ste se glupi rodil, to ni nič kaj takega (aroganca)
LP in več sreče prihodnjič
če o neki stvari nimaš pojma, je bolje da si tiho, kot pa da se delaš pametnega! drugič se raje ugrizni v jezik! (cinizem)
****** ste vsi eni loleki, kao vsi neki pametni u resnici pa pojma nimate. drugič mene uprašite , vam bom js vse pvedu! sj veste , da sm js največji car, pa ne da bi se hvalu! sej niste vi krivi, če ste se glupi rodil, to ni nič kaj takega (aroganca)
LP in več sreče prihodnjič
Objavljeno 28 december 2011 - 17:59
3.1. Prepovedano je oddajanje zaporednih prispevkov.
Opomba: Uporabite gumb uredi
Opomba 2: Dolgo neaktivne teme pri katerih ni prišlo do rešitve se pusti, če se zato ugotovi tehten razlog.
3.2. Ne obujajte teme, ki so starejše od dveh let.
Opomba: Če se ugotovi, da obstaja tehten razlog se takšna tema pusti.
Tako stare teme se pustijo pri miru razen če naletiš na enako težavo in v prejšnjih prispevkih ne najdeš odgovora.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov