Najbolj čudni fetiši...
Ustvaril
Hydr@
, mar 22 2009 15:16
Odgovorov v temi: 22
Objavljeno 23 marec 2009 - 00:25
Tale kids in a sandbox je kar kruta, no. Najhujše so one variante - prebadanje spolnih organov (oz. rezanje le-teh). Enkrat sem videla hud video na to temo, res ogabne stvari, škoda, ker nimam več linka. Tam so bile prikazane razne zadeve, ki jih folk dela s svojimi spolnimi organi.. 2 girls one cup sem pogledala v večih različicah ampak me ne gane. Hahaha, ni mi všeč, ne razumite me narobe, samo sem že videla kake bolj čudne stvari tudi
Objavljeno 23 marec 2009 - 10:34
Zanalašč sem poiskat ta posnetek da vidim kaj je tako ogabnega in razočaranje. Osebno sem najbolj ogabno stvar kar sem jih kdaj koli videl dobiu pa mailu, nažalost ga ne najdem več. Naslov filmčka je biu Pain Olympics. No to je bil vrhunec ogabnosti. :x :x :x
Objavljeno 30 marec 2009 - 16:10
Mislim, da je celotna tema "bolana" in popolnoma neprimerna za forum in bi jo bilo potrebno zakleniti oziroma odstraniti in če kdo želi oziroma, če koga zanima kaj takšnega najde na internetu veliko takih strani, zato izvolite in si jih oglejte tam! :sick:
Objavljeno 30 marec 2009 - 22:01
No ja jaz do sedaj sem videl samo tistega ko se tip ženski iztrebi na obraz in iztrebek zamaže po obrazu. Ta mi je ugistvu hecen, ker je malo drugačne oblike maske za obraz za pomlajevanje.
Sem si pa želel dobiti 4 urno VHS kaseto z takimi packarijami, ampak mi je ta prijatel zadevo prepovedal in je jo je celo zakopal, ker je bila zdaleč svetovno najbolj nagravžen izdelek nevem katerih producentov.
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov