Nateg za 7800€
Objavljeno 25 marec 2009 - 01:43
Pozabil sem napisati še:
Kia Pro Ceed, bele barve, letnik 2008. Avto je bil razstavljen v Rogaški Slatini v Ratanski vasi parkiran na dvorišču pred hišo.
Objavljeno 25 marec 2009 - 06:51
Namreč lani sem tako informativno naredil sprehod po nakaj avtohišah in se zanimal za nakup rabljenega avta.
V 2 izmed 5 obiskanih avtohiš sem dobil ponudbo za avto , ki mu manjka 2 ključ, ali so ga izgubili, oziroma jim ga prejšnji lastnik še ni poslal.
A je to naključje ali pa ne?
Objavljeno 25 marec 2009 - 07:13
Sicer pa tole sedaj sploh važno ni; bistvo tvojega problema je zbrati čim več informacij o tem človeku. Jah, kaj pa vem? Na policijo in te zadeve se ne zanašaj kaj preveč.
Tole pot, ki si jo ubral je zame zelo dobra; registriraj se še na več forumov in sigurno se bo nekdo nekje našel, ki ga pozna oz. vsaj kakšno pametno informacijo izveš. Ali pa malo poglej za avtomobili, ki se prodajajo, pod enakimi pogoji - če je človek tega sposoben mu to ni bilo prvič in zadnjič ne.
Objavljeno 25 marec 2009 - 08:06
superfly avto je zagotovo isti,saj so tudi preverjali številko karoserije in se je ujemala s tisto v papirjih,tako,da je avto bil razstavljen po hitrem postopku in kot sam pravim,je bilo to delo maherjev ali navsezadnje kakšnih avtomehanikov-za Šargija in njegove ciganske serviserje(Šargi Kičo 1 in Keko avtohiša)s Celja,to ne bi bil velik problem,ker mislim da imajo izkušnje s tem,kako po hitrem postopku razstavit avto in kako "zakonito" prodajat vkradeno robo-Se jih spremlja in išče morebitno povezavo z Jovanovićem,spremljajo pa se tudi vsi oglasniki na internetu in tudi v časopisih,če se bo kje pojavil kakšen rezerven del za Ceed-a.Zaenkrat še brez uspeha. :no:
Ti zdaj pa si mi dal misliti.
Namreč lani sem tako informativno naredil sprehod po nakaj avtohišah in se zanimal za nakup rabljenega avta.
V 2 izmed 5 obiskanih avtohiš sem dobil ponudbo za avto , ki mu manjka 2 ključ, ali so ga izgubili, oziroma jim ga prejšnji lastnik še ni poslal.
A je to naključje ali pa ne?
Verjemi,da sem sam ko sem iskal a3jko zase pred dobrim letom naletel na isto situacijo,rezervnega ključa "kao"ni bilo,naj bi bil zlomljen v ključavnici sovoznikovih vrat kak so mi dejali po telefonu,ko sem prišel na ogled je prvi ključ začudeno šel v sovoznikova vrata,prodajalec avtohiše Škafar iz MS pa spremenil zgodbo češ da majo zmešnjavo s papirji,zato avta potem nisem vzel in naredil 300km za brezveze,kasneje sem vzel raje kredit in kupil novo.Bolše je dat več dnarja in bit ziher kot pa kupit kr nekaj in se zgodi zgodba ko pr kolegovem očetu.
Objavljeno 25 marec 2009 - 08:40
P.S. ne gre se zame,nisem jaz oškodovanec,oškodovan je kolegov oče.
Aja narobe sem te razumel,to pa ne bi vedel če je preveril ali ni samo če je s papirji blo vse ok in prometno pol verjetno ostalo tudi štimal.
Objavljeno 25 marec 2009 - 21:33
Objavljeno 26 marec 2009 - 17:34
Kia Pro Ceed, bele barve, letnik 2008. Avto je bil razstavljen v Rogaški Slatini v Ratanski vasi parkiran na dvorišču pred hišo.
Drugač pa, prve pristne informacije, krog storilcev se je iznantno pomanjšal, osebe so avto morale dobro poznati, saj je imel varnostne vijake, ki so bili skriti pod okrasnim pokrovom, tega ne bi vedel nekdo, ki ni nikoli odstranil okrasnega pokrova. Ni rezervnega ključa, poznaš vijake ki niso vidni, razstaviš avto v dobre pol ure? Kdo ostane kot krivec, v 99% sam bivši lastnik s skupino pomagačev, ki so avto poznali do zadnjega vijaka, kdo pa pozna avto do zadnjega vijaka, pa se tako ve, mehaniki! Ugotovitve so že bile sporočene na PP.
Objavljeno 26 marec 2009 - 21:29
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov