Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Graje In Pohvale Prodajalcev Računalniške Opreme

AGT

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 222

#161 Mr.Black

Mr.Black

nOObie

• Members
  • 9 objav

Objavljeno 19 maj 2010 - 17:19

Glede na to da imate nekateri negativne izkušnje z SOLO me zanima kaj menite o tem da bi pri njih kupil Patriot 240-pin DDR2 2×2GB 800MHz RAM s hladilnikom? Cena je res bogovska, tukaj to dobim za 80 €, na eni drugi spletni trgovini pa za skoraj 115 € :sorry:

LP

Solo je res supr!Jaz sem tam prad 14-timi dnevi naročil računalnikua 1350€.Ker pa niso imeli nekaterih delou ki sem jih jaz naročil so me poklicali in mi ponudili dražje in bolše dele za isto ceno ,tako da so bili na izgubi za okrog 70-80€.Dostavljeno pa je bilo v 2-h dneh!Cene pa so nasploh dobre tako da nevem kaj imajo drugi toliko proti solu!

#162 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 20 junij 2010 - 14:58

Z solo so baje večinoma problemi pri reklamaciji. Koliko pa berem, osebno pri njih še nisem nič kupoval.

#163 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 21 julij 2010 - 23:32

Namen sem imel kupiti predstavitveni prenosnik saj je razlika v ceni ogromna (200€). Gledal sem prenosnike v http://www.so-doo.si/, nakar mi je Google v iskalniku glede na iskan model vrnil mestno računalniško trgovino http://www.pikanet.net/
Trgovina sodeluje s http://www.so-doo.si/ tako, da sem prenosnik naročil kar pri njih in ga dobil že naslednji dan. Torej sem imel tudi možnost plačila na obroke v mojem domačem kraju za tak prenosnik. Pohvalil bi pa prodajalce, ki so mi vse lepo razložili glede garancijskih pogojev, uporabe prenosnika, ga nastavili v slovenski jezik in nalepili SLO nalepke na tipke. Kapo dol! Sigurno bom še kdaj pokukal na http://www.pikanet.net/ :)

#164 Miha

Miha

Raziskovalec

• Validating
  • 51 objav

Objavljeno 14 avgust 2010 - 17:14

Jaz sem pri SOLU naročil procesor AMD Athlon X2 64 5000+ 2,6 Gh/z AM2, poslali pa so mi AMD Athlon X2 64 5000+ 2,21 Gh/z AM2+, ki pa ni bil primeren za mojo staro matično ploščo. Procesorja nisem reklamiral, saj nisem hotel še večjih težav, ki so pri SOLU pogoste. Kupil sem novo matično ploščo, ki podpira podnožje AM2+ (procesor na njej deluje brezhibno).

#165 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 15 avgust 2010 - 10:42

Ce mislis trgovina.siol.net, bi drugace v tvojem primeru reklamiral :SlapSelf: Tako ali tako nebi pisal siolu ampak trgovini enaa:)

#166 Miha

Miha

Raziskovalec

• Validating
  • 51 objav

Objavljeno 20 avgust 2010 - 11:08

Ce mislis trgovina.siol.net, bi drugace v tvojem primeru reklamiral :rolleyes: Tako ali tako nebi pisal siolu ampak trgovini enaa:)

Jaz sem procesor kupil pri SOLO.si

#167 miha

miha

Igračar

• Members
  • 149 objav

Objavljeno 15 september 2010 - 08:22

Kje kupujete PC elemente (strojno opremo)
Sam kupujem pri AGT ter pri Mlacom. Vendar pravijo da ima Mlacom drage stvari (ne glede na spletno ceno ti plačaš še davek ki ni vštet v ceno,torej po spletni ceni velja gotovina + davek) unlike AGT,kjer je že vse všteto noter v spletni ceni oz plačevanju gotovine 8%popusta.
Pred časom sem slišal tudi za Dinokomp, v katerega je biu že numerično preimenovan, iz prvotnega slokomp. Malo weird?
Kje kupujete vi?

#168 driver46

driver46

Raziskovalec

• Members
  • 57 objav
  • Kraj:Dolenjska

Objavljeno 15 september 2010 - 08:54

Do sedaj sem kupoval pri enaa, mimovrste in agt in moram rečt, da imam za enkrat dobre izkušnje.

#169 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 15 september 2010 - 10:45

Jaz kupujem tam kjer je ugodneje in v upanju, da je komponenta na zalogi. Ravno predvčeraj sem naročil komponente za računalniški sistem (na moje presenečenje) pri Mimovrste saj so bili cenejši, pa še na zalogi so imeli komponente. Ja... to se redko zgodi, da prideš na Mimovrste ceneje skozi. :D
Torej nimam pravila. Preverim cene, zaloge, pa se potem odločim kje kupiti, pa naj bo to Dinokomp, AGT, ComShop, Mimovrste ali kateri drugi.

#170 Danisko

Danisko

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 16 september 2010 - 13:16

Z solo so baje večinoma problemi pri reklamaciji. Koliko pa berem, osebno pri njih še nisem nič kupoval.

Z solo so baje večinoma problemi pri VSEM.

#171 icurk

icurk

Igračar

• Members
  • 103 objav
  • Kraj:Črnomelj

Objavljeno 16 september 2010 - 15:09

Ali ima kdo kakšne izkušnje z nakupovanjem pri Dinokomp?

#172 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav

Objavljeno 16 september 2010 - 15:43

Ali ima kdo kakšne izkušnje z nakupovanjem pri Dinokomp?

Dostikrat kupoval pri njih in nikoli nisem imel težav. Moram jih celo pohvaliti glede fleksibilnosti. :D

#173 Hydr@

Hydr@

Spammer

• Members
  • 3.112 objav
  • Kraj:Kras

Objavljeno 17 september 2010 - 12:24

Z solo so baje večinoma problemi pri VSEM.

Nevem, ali sem potem jaz osamljen zadovoljni kupec pri solo.

Naročil sem grafično kartico, vendar nisem bil zadovoljen z njo (razloge napisal v eni drugi temi) sem zadevo vrnil. Vračilo so mi odobrili, vendar nisem dobil tiste "kode" za vračilo. Ko sem jih poklical, so mi jo potem poslali. Zadevo sem poslal nazaj, sedaj še edino čakam na nakazilo denarja (vrnejo v do 30ih dneh).

#174 m

m

Igračar

• Members
  • 124 objav

Objavljeno 27 september 2010 - 16:24

Ima kdo izkušnje z njimi: http://www.pumi.si/index.php

Izdelki so poceni. zgleda zanimivo. Najbrž gre za klasično spletno trgovino?

lp

#175 blaž

blaž

nOObie

• Members
  • 14 objav

Objavljeno 30 september 2010 - 14:44

Ima kdo izkušnje z njimi: http://www.pumi.si/index.php

Izdelki so poceni. zgleda zanimivo. Najbrž gre za klasično spletno trgovino?

lp

Sam sem kupil prenosni računalnik pri tem podjetju. Moram rečt da sem zelo zadovoljen. Že zaradi odnosa do strank, in tudi pripeljejo ti ga oz. pošljejo, meni so ga pripeljali, ker sem iz ljubljane.
Drugače pa mislim da je to neke vrste spletna trgovina. Ko sem kupoval računalnik sem jim pisal na email, plačal pa sem ob prevzetju računalnika.
To je moje mnenje in izkušnja.

#176 čevap

čevap

Raziskovalec

• Members
  • 37 objav

Objavljeno 01 oktober 2010 - 08:01

Še jaz bi opisal svoje izkušnje, morda bo komu v pomoč, če bo kaj kupoval. Že nekaj časa sem zadovoljen kupec na funtech.si, kupujem tako za svoje domače potrebe kot v službi kjer delam. Šef je pred leti slišal za njih in naročil nekaj računalnikov in monitorjev ter dodatne opreme za potrebe podjetja. Bili so izredno fleksibilni in pripravljeni sodelovati na vsako vprašanje. Čez kakšno leto sem naročil še zase in spet lahko rečem, da so se potrudili. Servis do sedaj tudi ni bil problem, čeprav smo ga rabili samo za miško, ki je po dolgotrajnem "mučenju" podlegla :). V glavnem priporočam!

#177 miha

miha

Igračar

• Members
  • 149 objav

Objavljeno 04 oktober 2010 - 23:33

Večkrat primerjam cene pri agt ter mlacom-u, saj kopujem osebno pri le-teh. Spletnim trgovinam ne zaupam. IZkušnje pri mlacomu so bolj tako, da je problem pri menjavi komponent -reklamacija, ali bi blo kaj. Nasprotno pri Agt, že moj prvi nakup pri njih je bil v zelo sproščujočem stanju.. prijazni,nič ne vsiljujejo kakih dragih komponent, navadno še celo "mah bejži no stran od tega, ... to je kot bi rekel dolce gabbana, ... saj tom tailor je tut majca,ane? ". Pri mailu, ti na vsazga odgovorijo. Dobava artiklov razmeroma hitra, do sedaj niti ene stvari nisem reklamiral. Vsakemu kupcu že v začetku povejo da ga lahko vrneš v roku 8dneh, tudi če ti ni všeč ter ga zamenjaš ali pač vrnejo denar. Naročuješ lahko tudi artikle kateri niso v speltni trgovini tako da imaš svobodno široko paleto izbora. Edina "slaba" izkušnja je bila, ko sem naročil antec psu, sem čakal borih 3 mesece na produkt, pri čem so se opravičili, saj antec ne pošilja po 1 koponento v izvozu v druge države. A sem dobil artikel še po prejšnji "cenejši" ceni z še plus 8% popusta ter darilom katerega sem si lahko izbiral med PC igro ali miško srednjega razreda. Tako da sem dobil napajalnik ki je stal 130€ za 100€ ter Alien vs Predator 2010 (dx11).
Menim da je agt ena izmed redkih trgovin ki nudi tako cenovno ugodne produkte s tako široko paleto izbora. Edini cenejši shop ki sem ga dosedaj izsledil je dinokomp.

#178 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 16 oktober 2010 - 13:14

Ker je predhodnik pohvalil Solo bom pa jaz čez njih spustil vse možne kritike. Ker tako poden in zanič trgovine pa že in še dolgo ne.
Res je, da so mogoče najcenejši, vendar kot so se že ostali pritoževali je pri reklamaciji totalen mrk.

Tudi jaz kupujem kvalitetne izdelke in seveda ne neko najcenejšo robo. Imam pa tak primer, da sem pred dobrim letom pri njih kupil usb ključek Corsair, kateri mi je en mesec nazaj crknil! In to iz včeraj na danes brez predhodnih težav.
Ko sem se oglasil pri njih o uveljavitvi garancije je bilo vse lepo in prav. Seveda sem mislil, da mi bodo nov ključek takoj dali, glede na to da se to ne popravlja. Ampak sedaj čakam že več kot en mesec, da me kontaktirajo.
Jih tudi kličem vsak teden in mi pravijo stalno isto, da ja v petek bo zagotovo in da mi sporočijo. In sem že čisto na koncu z živci...
Definitivno tam ne kupim nič več nič, ker za tistih par € razlike se ne splača.

#179 Aleš

Aleš

nOObie

• Members
  • 6 objav

Objavljeno 17 oktober 2010 - 16:24

ima kdo kakšne izkušnje z trovino sestavi.si
meni se zdi zelo dobra pa tudi po želji si lahko spremeniš komponente

#180 Anže

Anže

Raziskovalec

• Members
  • 62 objav

Objavljeno 26 november 2010 - 20:56

Jaz pa sem kupil rač. pri mimovrste za 1100 evrov vse uredu še dodaten popust so mi dali ker sem čakal na rač več kot 2 tedna ker ni bilo matične plošče, dokler rač. nisem začel uporabljati nato pa so se začele težave rač. se mi odziva bistveno prepočasi za te komponente in rač. sem nesel na servis kjer pa so mi rekli, da ni nič z njim narobe in še hoteli so da plačam preverjanje. Ker nisem imel vsak dan časa kajti začela se je šola sem rač. počasi prevrjal in dobil sem kar nekaj napak pri testih. rač. sem jim odnesel nazaj sedaj pa so dali matično v pooblaščeni servis in servis pa je napisal da z matično ni nič narobe tako da če mi bojo sedaj poslali rač. nazaj in nič naredili da bi ga popravili nvm kaj bi naredil ali bi zahteval kupnino nazaj ali pa bi rač peljal na drug servis in dokazal mimovrste da je nekaj narobe in se potem zapletal z njimi.
Vsa mnenja so dobrodošla.

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov