Objavljeno 01 avgust 2008 - 10:50
Sem torej vpisujete svoje graje, pa seveda tudi pohvale slovenskih trgovin.
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:12
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:19
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:21
- Hitra dostava, prihranil nekaj denarja, dobra roba.
Računalnik kupil v MLACOMu (spletna trgovina)
- Hitra dostava, prihranil nekaj denarja, dobra roba, a s pokvarjenimi gonilniki. Problem sem hitro rešil na tehnični pomoči, mi je en brez problema pomagal računalnik spravit skupaj v nekaj minutah. Problem je bil programski, ne strojni. Gonilniki za Windows (grafična kartica) so računalnik begali in ga sesuvali.
Razne neonke in podoben kič lani na Cool PC (spletna trgovina)
Hitra dostava, čeprav sem več naročil v istem dnevu poslal večkrat (se zgodi, če ne veš kaj sploh bi kupil), vse dobil naenkrat.
Z vsemi tremi dobre izkušnje, vsaj zaenkrat. :ok:
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:25
Pohvale Funtech-u naročil cel računalnik po komponentah, ki so jih imeli na zalogi že nasljednji dan.
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:30
- Na mimovrste kupil zunanji disk, vse BP
- Na SOLO.si kupil LCD, prenosnik,... vse BP
- Pri Cool-PC nabavil razne šminke, vse OK
- Pri enaa kupil RAMe, vse OK
Mogoče sem koga pozabil, saj kupujem večinoma prek neta in tam kjer je najceneje.
Kar se tiče problemov, moraš biti dosleden, dati trgovcu na znanje, da si ti stranka (ki ima vedno prav ) :twisted: pa mislim, da nikjer ni kakih pretiranih težav.
Objavljeno 01 avgust 2008 - 11:41
-mimovrste.com (tudi glede vračila blaga brez problemov - miška ni delala kot bi morala, pa sem jo lahko poslal nazaj po 14 dneh, dobil novo (imel tudi opcijo, da mi vrnejo denar))
-agt.si
-cool-pc.org
Slabe izkušnje do sedaj:
-elektronika.si (povprašal po mailu za konfiguracijo nekoč, pa me je napizdil, da to ni ql itd. :bow: )
-solo.si - naročil eno stvar ( se mi zdi da je bil trdi disk ), pa je sploh nisem dobil. Pisal mail, pa brez odgovorov nazaj. Sam tko WTF sm bil
Objavljeno 01 avgust 2008 - 12:57
enaA - kupil DVD pekač, dela normalno. Če pa hočeš naročiti še kaj kar ni na zalogi, ne moreš potem osebno prevzet v Ljubljani.
Objavljeno 01 avgust 2008 - 13:23
Objavljeno 01 avgust 2008 - 14:45
Pri Enaa sem naročil enkrat en tiskalnik (tak bolj za ¨male¨ pare-120€) in sem bil zelo zadovoljen, edino voznik me je dvakrat klical, ker se je izgubil v mojem kraju (ampak jaz mu ne zamerim)
Za solo.si sem pa po internetnih forumih zasledil 40+ nezadovoljnih uporabnikov, ker ko hočeš vrniti opremo nastanejo velike težave.
Naročil sem enkrat enega Wacoma tudi pri http://nakupi.net/ in je tudi tam potekalo vse brez zapletov. Edino trgovina je malo v luliju
Sedaj sem naročil pri agt.si, vendar po dveh dneh piše da je izdelek v obdelavi tako da ne vem kaj je narobe. Mogoče vi ?EDIT: Boriz hvala
To bi bilo to. Je bilo še kar nekaj trgovin, ampak sem kupoval knjige in podobno...
Objavljeno 01 avgust 2008 - 14:46
LP Boris
Objavljeno 01 avgust 2008 - 15:31
edino ko sem naročil cel računalnik je bil problem ker niso imeli fan-a za CPU, pa smo nekaj menjali itd itd, na koncu sem ga vzel na enaa.com, prinesel na mimovrste, so ga naštimali v 20ih minutah, in je bilo to, to.
Najraje kupim pri mimovrste, pa če je par evrov dražje.
Pa še pri enaa sem kupil disk, dobil takoj naslednji dan :ok:
Objavljeno 01 avgust 2008 - 15:34
Objavljeno 01 avgust 2008 - 16:51
Objavljeno 01 avgust 2008 - 17:35
Objavljeno 01 avgust 2008 - 19:30
Kupoval sem tudi preko AGT, Nakupi.net, Cool-pc in je bilo vse brez zapletov.
Moram pa še pripomniti, da kupujem večinoma izdelke, ki so na zalogi, tako da jih naslednji dan že dobim. Ravno tako raje vidim da naročeno blago dostavlja Pošta Slovenije kot pa kakšna dostavna služba. Je pa tudi res, da do zapletov pride šele pri uveljavljanju reklamacij, do česar pa k sreči še ni prišlo.
Objavljeno 01 avgust 2008 - 22:14
Fotru so prenosnik (Toshiba Satellite) 2x zastonj prepucal ter meni zrihtal nov komp 1, 2, 3. Če gre kaj narobe, se lahko z njimi skonektaš prek njihove strani in oni upravljajo tvoj računalnik (nekakšna opcija oddaljenega namizja) ter ti porihta vse probleme, ki jih je mogoče odpraviti v Windowsih. Meni so iz interneta sneli ene 4 verzije črne 64-bit Viste, ki jo je sedaj mogoče updatat (ne vem če je to možno na vseh neoriginalnih). Računalnik je superiorno urejen (lepo pospravljeni kabli, itd.). Cene so enake pc-plus/agt, saj večino robe dobijo od njih. Res svaka čast!
Pa še to, ko sem dobil N95 (cca. leto nazaj), si je model vzel kar nekaj časa in mi natanko razložil katere programe in vse ostalo je potrebno za pravilno delovanje Nokia Maps!
+1 za Mimovrste
Hitra dobava ob naročilu tipkovnice in miške. Sicer mi 1x niso odgovorili na e-mail, vendar je v drugo je šlo vse kot je treba.
Objavljeno 02 avgust 2008 - 17:31
Sem imela pa slabe izkušnje s solo. Pri njih sem naročil zvočnike (zgolj zato ker je pisalo da so na zalogi) in so rekli da jih bom dobil v roku 3 dni. Čakal sem 1 teden, nato pa sem jih klical. Rekli so mi da so imeli neke težave pri transportu iz skladišča in da jih bodo naslednji dan odposlali. Čakal sem še 4 dni in še vedno nič. Ko sem jih klical so rekli da jih dobim čez dva dni, dobil pa sem jih čez 6 dni. Na zvočnike ki naj bi bili na zalogi sem čakal skoraj 3 tedne :roll:
Objavljeno 02 avgust 2008 - 21:40
Pa še 1 plusek za AGT, ki so mi kakovostno sestavil računalnik ter ga dostavili v dogovorjenem roku, čeprav tega sploh nisem pričakoval
Objavljeno 03 avgust 2008 - 00:34
Do sedaj kupoval pri:
AGT, SOLO, Elektronika, SIRIS, COOL PC, Sestavi si.
Moram pohvalit vse od naštetih!!!
Ps: Pa glede na to da kar dosti kritizerate SOLO, da so problemi z vračanjem, jih jaz nikoli nisem imel, res pa je da vem kaj kupujem in niti ne rabim vračat stvari - do sedaj sem vrnil samo okoli štiri izdelke!
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov