Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Graje In Pohvale Prodajalcev Računalniške Opreme

AGT

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 222

#81 lonely

lonely

Pomagač

• Members
  • 393 objav

Objavljeno 24 oktober 2008 - 16:21

Pri SOLO sem v sredo naročil in sem v etrtek že dobil na dom.Tudi na mejle odgovorijo v 12 urah.Sem zelo zadovoljen z njimi.

#82 x1c3x

x1c3x

Pomagač

• Members
  • 493 objav

Objavljeno 24 oktober 2008 - 17:41

heh, zelo mešana mnenja o SOLO.si

#83 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 24 oktober 2008 - 20:17

Sestavi.si, AGT, enaa, cool-pc.org zelo dobre trgovine...Držijo se dobavnih rokov, vse štima, pakiranje odlično, naročiš pride za 2-3 dni...

Š e posebej bi pa pohvalil mimovrste.si. V nedeljo okoli 22.00 sem naročil matično ploščo in hladilnik za procesor. Hladilnik je bil na zalogi, matična pa 5 dni. No v ponedeljek ob 5.37 uri zjutraj dobil, da so sprejeli naročilo...V sredo me je že zjutraj poštar zagnjavil naj vstanem in prevzamem paket...Ko sva se s poštarjem poslovila pa je ga je naš pes skoraj ubil, ker je gledal nekaj na balkonu in vrgel tegeljc z rožo iz treh metrov 10 cm pred poštarja...

#84 zgavc1

zgavc1

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 25 oktober 2008 - 13:55

Pri SOLO čakal plačano robo na zalogi en teden (računovodkinje ni je bil odgovor).Š e boljši so pri TRIONU.Pred več kot mesecem kupil tipkovnico TRUST(25€) pri comtronu BTC. Ko sem jo doma priklopil ni delala.Kupil v petek v LJ odnesel v ponedeljek v N. Gorico comtron, ker je LJ 110km daleč. PROBLEM JE PRI UVOZNIKU http://www.trion-int.com/, KER MI KLUB PETIM TF KLICEM NI USPELO Š E NIČ ZGLEDA DA NOČEJO POSLATI. Š E PAR DNI POTEM BO 45DNI JAVIM TRŽNI INŠ PEKCIJI.DRAGA TIPKOVNICA???? :thumbsup: :) :gun:

#85 Weasel

Weasel

Pomagač

• Members
  • 373 objav

Objavljeno 28 oktober 2008 - 12:21

cool-pc.org <--- Moje pohvale gredo tej trgovini, včerja popoldne naročil robo, danes je že pri meni, naj povem da pakirajo zelo dobro (Termalni trakec so mi zaščitili v nekaj mm debel karton, pa že original je bil v zelo trdi plastiki). Res pa, da mi je poštar povedal ceno, ki je bila 5-krat višja-dobesedno-(Trakec naj bi bil 5€, poštar pa je zahteval 25€ :shock: ), potem pa je bolje pogledal na spisek in videl, da se je zmotil. :)

#86 drejc112

drejc112

Poročevalec

• Members
  • 684 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 28 oktober 2008 - 16:39

Solo.si.. zakaj imajo opcije za placevanje ce pa nobena nedela, trr , kredritne kartica, po prevzetju.. nic od tega ni delovalo..

#87 *eXtreme*-OC

*eXtreme*-OC

Poročevalec

• Members
  • 648 objav

Objavljeno 29 oktober 2008 - 12:11

comtron,
So mi podarili CrossFire mostiček (ZASTONJ), čeprav sploh ne poznam nobenega tam, in se teh mostičkov ne prodaja tk na gosto (nikjer jih skoraj ne dobiš).

#88 x1c3x

x1c3x

Pomagač

• Members
  • 493 objav

Objavljeno 29 oktober 2008 - 12:55

CF mostiček dobiš zraven grafične, jaz sem ga

#89 Pelc20

Pelc20

Sufler

• Members
  • 221 objav

Objavljeno 29 oktober 2008 - 15:26

Velike pohvale trgovini www.in-sert.si, pri njih sva s prijateljem naročila dva prenosnika, dobila v hitrem roku, vse je potekalo gladko, bili so prijazni. Pa še cena na predračunu je bila dosti nižja od objavljene na spletu.

Keep on good work!

#90 tabonir

tabonir

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 23 november 2008 - 20:25

Jas imam dobre izkušnje s trgovino www.nakupi.net. Vse kar sem kupil sem dobil v zelo kratkem roku, brez kakršnihkoli težav. Je pa res, da že kakšno leto nisem tam ničesar kupoval.

Najpogostejša težava, ki se mi dogaja pri spletnih nakupih je, da stvari nimajo na zalogo oz. je ne iz dobavijo v obljubljenem roku. Nap. v trgovini "solo" bi naj bila matična, ki sem jo kupoval na zalogi, stvar preverim še po telefonu, seveda ponovno potrdijo "zalogo". Ko pa jo naročim, dobim email da je dobavni rok 14. dni!! Seveda sem naročilo storniral.
Sem pa disk dobil takoj.

Imam pa konkretno (dejansko) slabo izkušnjo s trgovino EnaA! Naročil sem nekaj kablov in drobnih stvari in plačal v naprej. Ko pošiljko prejmem, mi za eno stvar obrazložijo, da je več ne morejo iz dobaviti, denarja pa mi ne vrnejo ali dajo dobropis za morebiten drugi nakup.

Mi pa je zelo všeč možnost plačila po povzetju. S tem se lahko izognem praznim obljubam o zalogah, ki jih navajajo naši e-trgovci.

#91 x1c3x

x1c3x

Pomagač

• Members
  • 493 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 08:12

kako si plačal vnaprej?
je to sploh mogoče? jaz vem da nebi, ni šans

#92 wixy

wixy

Sufler

• Members
  • 190 objav
  • Interesi:internet

Objavljeno 24 november 2008 - 15:46

trr

#93 mousse

mousse

Raziskovalec

• Members
  • 72 objav

Objavljeno 24 november 2008 - 16:14

Jaz pa imam kar nekaj dobrih izkušenj z www.mimovrste.com. Hitra dostava in vsaj jaz še nisem imel nikoli probmemov z vračanjem izdelekov, reklamacij,...
Sicer sem na mimovrste opravil okoli 15 nakupov-od tega so bili skoraj vsi deli za računalnik ter 2 igri.

Lp ;-)

#94 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 25 december 2008 - 14:42

Jaz osebno priporočam AGT za kakšne nakupe, nič ne komplicirajo, ko mene ni bilo je oči kupil novo matično za sestro. Seveda niso znali pravilno povezati, so nesli nazaj in 2 uri po tem ko so ke nesli, so vse lepo zvezali, pa neke čipe premaknili pa to. Potem tudi z Anni imam dobre izkušnje, smo nesli ke ker se je grafična kartica 9600GT pokvarila, smo doplačali 60€ ter dali noter HD 4850 1GB, in so naslednji dan že klicali da lahko pridemo iskat. Imam pa 2 zelo slabi izkušnji z eno trgovino, bom povedal ime če se bom spomnil. Ke smo nesli računalnik od sestre, plačali 35€ za diagnozo, čakali 2 tedna in so nam povedali napačen problem ki ga je imel računalnik. :joj:

#95 comp_man_XXL

comp_man_XXL

Mojster

• Members
  • 1.638 objav

Objavljeno 25 december 2008 - 14:48

Pohvalit moram mimovrste. Namreč sem naročil 2 izdelka, katera pa čez nekaj ur zaradi določenih okoliščin nisem več želel prevzeti. Na njihovi spletni strani piše, da lahko naročilo prekličeš največ 1 uro po naročilu, vendar pa sem jaz to želel preklicati okol 4 ure po naročilu. Poslal sem jim mail, na katerega so mi hitro odgovorili in mi naročila preklicali. Trgovina z moje strani pohvaljena.

#96 Extr3m3

Extr3m3

Iznajdljivec

• Members
  • 808 objav
  • Kraj:Raveland ;)
  • Interesi:Webdesing, 3D, Photoshop stuff...

Objavljeno 25 december 2008 - 16:07

Res je, da je mimovrste dobra trgovina, vendar me moti predvsem to, da se ne držijo roka (pri meni). Namreč prvič sem naročil ram je napisalo NA ZALOGI, čakam 2,3 dni še vedno nič. Pokličem in povem situacijo potem so pa lahko posredovali naprej, enako je bilo pri podlogi za miško ter starejšim diskom (IDE). Sedaj res ne vem, ali imam res tako smolo da vedno ko kaj želim naročit piše Na zalogi, vendar se nič ne premakne.

Sicer pa kar se tiče z garancijo in vračilu pa brez problema.

#97 x1c3x

x1c3x

Pomagač

• Members
  • 493 objav

Objavljeno 25 december 2008 - 16:19

naročil TV ki je imel dobavo 5 dni, dobil v treh dneh,
isti teden naročil monitor ki je imel na zalogi, pa dobil koj naslednji dan.
Pri mimovrste sem zmeraj dobil ful hitr, včasih piše dobava 5-7 dni, pa dobiš v dveh, treh...kakor kdaj. Če pa naročaš več stvari je pa dobro dat da vsako posebej pošljejo, ne da čakaš 1 stvar 15 dni :)

super so pri mimovrste, res.

#98 AntiTrax

AntiTrax

Gospod s kravato

• Members
  • 1.202 objav

Objavljeno 27 december 2008 - 23:27

Mene pa nekaj zanima. Gledal sem spletno stran od trgovine SOLO. Pa nisem točno razbral, ali je to samo spletna trgovina, ali pa lahko prideš iskati izdelek tudi v njihov sedež.(O tem je malo čudno pisalo, ne vem ali imajo sedež tam ali kaj( Ljubljana, Dunajska 5)). Če kdo ve, če mi prosim odgovori če je to samo spletna trgovina ali lahko tudi ke prideš iskati.

#99 Weasel

Weasel

Pomagač

• Members
  • 373 objav

Objavljeno 31 december 2008 - 12:32

Gledal sem monitor LG W225TQ, ki stane pri njih 191€ + poštnina brezplačna, na Mimovrste=) recimo pa stane 196€+3€ poštnina...

#100 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 31 december 2008 - 12:34

Weasel, lahko se 1x preveris ime ker ne najdem tega monitorja:)

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov