Objavljeno 04 oktober 2010 - 23:33
Večkrat primerjam cene pri agt ter mlacom-u, saj kopujem osebno pri le-teh. Spletnim trgovinam ne zaupam. IZkušnje pri mlacomu so bolj tako, da je problem pri menjavi komponent -reklamacija, ali bi blo kaj. Nasprotno pri Agt, že moj prvi nakup pri njih je bil v zelo sproščujočem stanju.. prijazni,nič ne vsiljujejo kakih dragih komponent, navadno še celo "mah bejži no stran od tega, ... to je kot bi rekel dolce gabbana, ... saj tom tailor je tut majca,ane? ". Pri mailu, ti na vsazga odgovorijo. Dobava artiklov razmeroma hitra, do sedaj niti ene stvari nisem reklamiral. Vsakemu kupcu že v začetku povejo da ga lahko vrneš v roku 8dneh, tudi če ti ni všeč ter ga zamenjaš ali pač vrnejo denar. Naročuješ lahko tudi artikle kateri niso v speltni trgovini tako da imaš svobodno široko paleto izbora. Edina "slaba" izkušnja je bila, ko sem naročil antec psu, sem čakal borih 3 mesece na produkt, pri čem so se opravičili, saj antec ne pošilja po 1 koponento v izvozu v druge države. A sem dobil artikel še po prejšnji "cenejši" ceni z še plus 8% popusta ter darilom katerega sem si lahko izbiral med PC igro ali miško srednjega razreda. Tako da sem dobil napajalnik ki je stal 130€ za 100€ ter Alien vs Predator 2010 (dx11).
Menim da je agt ena izmed redkih trgovin ki nudi tako cenovno ugodne produkte s tako široko paleto izbora. Edini cenejši shop ki sem ga dosedaj izsledil je dinokomp.