Izpit B Kategorija
Ustvaril
Primoz G.
, apr 13 2009 14:15
Odgovorov v temi: 7
Objavljeno 13 april 2009 - 14:15
Pozdravljeni. Zanima me, ali lahko z izpitom za B kategorijo (avto) vozim lahko tudi mopded oz. skuter, kljub temu, da nisem della za njih posebej izpit. In nasploh, kaj je v vozniškem dovoljenju F, G, H kategorija?
Nekateri pravijo da lahko, drugi spet ne, jaz pa nebi rad zaradi tega dobil kazni...
Nekateri pravijo da lahko, drugi spet ne, jaz pa nebi rad zaradi tega dobil kazni...
Objavljeno 13 april 2009 - 22:07
No drugače pa še, da odgovorim,
F kategorija je traktor in traktorski priklopniki, ki se nato naprej deli s konstrukcijo do 40 km/h (16 let) in od 40 km/h (18 let) (če imaš B, C ali D opraviš le tečaj)
G kategorija so motokultivatorji (15 let) in delovni stroji (18 let) (če narediš F, se ti prizna tudi G)
F kategorija je traktor in traktorski priklopniki, ki se nato naprej deli s konstrukcijo do 40 km/h (16 let) in od 40 km/h (18 let) (če imaš B, C ali D opraviš le tečaj)
G kategorija so motokultivatorji (15 let) in delovni stroji (18 let) (če narediš F, se ti prizna tudi G)
Komentar je bil urejen s strani Klemi4, 13 april 2009 - 22:08 .
Objavljeno 15 december 2014 - 11:02
Z novo prometno zakonodajo so se spremenile tudi kategorije vozniškega dovoljenja, s tem pa se je rahlo tudi spremenil vozniški izpit za kategorijo B.
Objavljeno 23 november 2021 - 10:14
I believe you should be of legal age to obtain a driver's license; otherwise, I believe it will be quite risky for young. Please contact with me here if you would like to make friends with me. atari breakout
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov