Temperature Vaših Komponent
Ustvaril
Kenny_men
, apr 29 2006 17:20
Odgovorov v temi: 581
Objavljeno 07 junij 2009 - 12:08
Ja, zame je bila zelo nepraktična, ker sem imel ta radiator: http://ekwaterblocks...;products_id=55
Nikakor ni šel v ohišje in problemi s cevmi pa s podobnim, tako da sem dal nazaj zračno in prodal vodno (no ostal mi je še GPU full cover blok vendar paše le na serije GeForce 7900 in 7950, vsaj tako piše na ekwaterblocks, torej ne vem kaj naj z njim).
Nikakor ni šel v ohišje in problemi s cevmi pa s podobnim, tako da sem dal nazaj zračno in prodal vodno (no ostal mi je še GPU full cover blok vendar paše le na serije GeForce 7900 in 7950, vsaj tako piše na ekwaterblocks, torej ne vem kaj naj z njim).
Objavljeno 16 november 2009 - 22:20

To so pa moje temperature na sekundarnem računalniku. Me pa zanima, če zna kdo razvozlati, katera temperatura je temperatura procesorja. Gre za procesor Intel Pentium 4 HT. V speedfanu je vse isto (temp1, temp2, temp3), core temp pa ne podpira tega procesorja in nekako ne morem ugotoviti temperature procesorja
EDIT: pogledal sem še z everestom in za procesor piše temperaturo, ki je HWMonitor sploh ne zazna. Poleg tega pa je temperatura grafične kartice povsem drugačna...kateremu gre zaupati?
Objavljeno 11 december 2009 - 18:31
HM
temparatura procesorja je 50 stopinj min ter uporaba je do 5% (računalnik ni obremenjen v pogonu ni nobene igre računalnik "lavfa" brez obremenitev samo prižgan je)
temparatura matične je 37 stopinj
JE to normalno? spešujem ker mi cod 2 šteka na mojem račualnikom s procesorjem amd dual core 5600 ter s 2 gb rama grafična pa ati 4850 1gb
temparatura procesorja je 50 stopinj min ter uporaba je do 5% (računalnik ni obremenjen v pogonu ni nobene igre računalnik "lavfa" brez obremenitev samo prižgan je)
temparatura matične je 37 stopinj
JE to normalno? spešujem ker mi cod 2 šteka na mojem račualnikom s procesorjem amd dual core 5600 ter s 2 gb rama grafična pa ati 4850 1gb
Objavljeno 09 februar 2010 - 22:35
Ker mi je zadnje čase malo preveč ropotal računalnik sem se odločil, da ga malo prepiham ter ščistim. Najprej sem odstranil ves prah kateri je bil v hladilnih jedrih, uklopil računalnik in še vedno je malo preveč ropotalo iz grafičnega ventilatorja zato sem namazal ventilator kot sem že počel. Zamenjal pasto na grafičnem procesorju tako da je vse lepo poštimano.
Ko sem uklopil zadevco je enostavno preveč tiha postala ni več ropota ničesar malo sem se zasekiral če mi ni kaj odpovedalo.
Ko sem kupil grafično kartico, ter jo vstavil v računalnik ni bila nikoli tako tiho kot sedaj. Gledal sem že po speedfanu za temperaturo in za grafično nisem nič našel.
Obstaja kakšen program s katerim pogledam temperaturo grafične kartice? Brskal sem tudi že po gospodu googlu ter nič pametnega našel.
Imam ATI Radeon 4670 kartico.
Ko sem uklopil zadevco je enostavno preveč tiha postala ni več ropota ničesar malo sem se zasekiral če mi ni kaj odpovedalo.
Obstaja kakšen program s katerim pogledam temperaturo grafične kartice? Brskal sem tudi že po gospodu googlu ter nič pametnega našel.
Imam ATI Radeon 4670 kartico.
Objavljeno 10 februar 2010 - 11:02
Po everestu sem tudi že brskal. Če prav vem da nisem imel prave verzije in mi je zato kazalo samo temperaturo AUX, procesorja ter diska. Hvala za nasvet za program GPU-Z mi je lepo pokazal, da ima grafična kartica pri obremenitvi do 48°C kar je enkratno pa še mir v hiši je.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov