Temperature Vaših Komponent
Ustvaril
Kenny_men
, apr 29 2006 17:20
Odgovorov v temi: 581
Objavljeno 09 julij 2007 - 21:34
imam problem in sicer mi različne podatke o temperaturi kazeta PC Wizard 2007 in pa Everest Ultimate Edition.
Everest:
Osnovna plošča(asus m2n-e sli):37c
Procesor(AMD Athlon 64 X2 4800+, 2500MHz):25c
Core #1:37c
Core #2:36c
Aux:52c
GPU(8600GT):50c
Disk:38c
PC Wizard:
Procesor:38c
Osnovna plošča:55c
Power/Aux: 25c
GPU:52c
pri GPUju in disku je ok ostalo je pa mal sumlivo. Kot bi bili podatki pomesani da everest prikaze podatek pri procesorju pc wizard pa pri Aux. Aja pa prosiu ce mi lahko poveste ali so katerekoli temperature previsoke cetudi niso prave? Aja pa se kaj je to Aux? LP in pa hvala.
Everest:
Osnovna plošča(asus m2n-e sli):37c
Procesor(AMD Athlon 64 X2 4800+, 2500MHz):25c
Core #1:37c
Core #2:36c
Aux:52c
GPU(8600GT):50c
PC Wizard:
Procesor:38c
Osnovna plošča:55c
Power/Aux: 25c
GPU:52c
pri GPUju in disku je ok ostalo je pa mal sumlivo. Kot bi bili podatki pomesani da everest prikaze podatek pri procesorju pc wizard pa pri Aux. Aja pa prosiu ce mi lahko poveste ali so katerekoli temperature previsoke cetudi niso prave? Aja pa se kaj je to Aux? LP in pa hvala.
Objavljeno 14 julij 2007 - 18:35
OK hvala vsem za odgovore, bom kar verjel Everestu saj se mi zdi čudno da bi bila plata že kakorkoli pokvarjena ker je cel računalnik star manj kot en mesec, pa tudi vse deluje normalno.
A bi se dalo mogoče komu preverit še pri sebi kakšne temperature pokaže PC Wizard?
A bi se dalo mogoče komu preverit še pri sebi kakšne temperature pokaže PC Wizard?
Objavljeno 16 julij 2007 - 18:56
luckyâ„¢, je vse spihano in čisto "ko suza". Celo stranice ni gor.
Sem dodal še dodatne ventilatorje, tako, da upam da ne bo več naraščalo, je pa tudi res da je v prostoru samem okoli 30°C čez dan.
Drugače pa kolikor pomnim so se temperature mojega Bartona vedno vrtele okoli 50°C.
Sem dodal še dodatne ventilatorje, tako, da upam da ne bo več naraščalo, je pa tudi res da je v prostoru samem okoli 30°C čez dan.
Drugače pa kolikor pomnim so se temperature mojega Bartona vedno vrtele okoli 50°C.
Objavljeno 16 julij 2007 - 19:06
boron, da ti povem moj primer...
Grafična kartica hlajena pasivno, a jo v bistvu hladi pretok zraka skozi računalnik. V zaprtem ohišju je temperatura v mirovanju nekje 45°C. Odprem stranico, da bi dosegel "boljše hlajenje" in temperatura poskoči na 55°C brez da se karkoli dotikam na računalniku. Vsi resni sistemi imajo hlajenje na prepih in ne vem zakaj bi moral potem odpirati stranico, ker s tem samo porušiš sistem hlajenja...
PS: Temperature mojega serverja - okoli 95% obremenitev že cca. 1 teden:
CPU1: 35°C
CPU2: 25°C
Grafična kartica hlajena pasivno, a jo v bistvu hladi pretok zraka skozi računalnik. V zaprtem ohišju je temperatura v mirovanju nekje 45°C. Odprem stranico, da bi dosegel "boljše hlajenje" in temperatura poskoči na 55°C brez da se karkoli dotikam na računalniku. Vsi resni sistemi imajo hlajenje na prepih in ne vem zakaj bi moral potem odpirati stranico, ker s tem samo porušiš sistem hlajenja...
PS: Temperature mojega serverja - okoli 95% obremenitev že cca. 1 teden:
CPU1: 35°C
CPU2: 25°C
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov