Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 16 avgust 2004 - 22:45
Alo....ka to sprašuješ za plavo odzadje al tech stuff?! Plavo odzadje še sam ne vem, kako sem skup spaco...narisu sem kr dosti različnih trikotnikov in sem potem uporablo samo funkcije Distort-->Shear in Wave....nato pa Hue/Saturation in Gaussian Blur-->Fade...pote pa tako pride vun.. :ok:
Objavljeno 18 avgust 2004 - 01:08
ArYeS...to sem naredu pred kratkim...ne delam jest to vsaki dan...zaenkrat sem naredu tole....zdej pride še en svetski wallpaper....v prihodnje ga lahko pričakujete... 
PS: Očitno sem se preveč vživel v wallpaperje...a kaj..ko jih je pa tko kulsko ustvarjat :ok:
PS: Očitno sem se preveč vživel v wallpaperje...a kaj..ko jih je pa tko kulsko ustvarjat :ok:
Objavljeno 18 avgust 2004 - 23:04
moje najljubše orodje: magic wand + radirko + blur (za mal zakrit meje med barvami) Pa še sem mel mal probleme z lasmi ko mi ni nikakor ratal lepo zrezat, tko da sem se pol znajdu in jo glowal z isto barvo kot je blo ozadje pr laseh. Tko še en photoshop trik mccuza. 
Hm še en trik mogoče. Preden sem šel z magic want sem mal adjustal hue/saturation na punci, tko da mi je bolj natančno zrezalo. Pol pa nazaj.
Aja pr avtiju je pa fora premikanja da ozadje razmažeš, pol mal smudgaš pa blur pa wind pa use razne fore. Pol pa še feltne bluraš pa se afto kar naenkrat premika. Fino a ne?
Hm še en trik mogoče. Preden sem šel z magic want sem mal adjustal hue/saturation na punci, tko da mi je bolj natančno zrezalo. Pol pa nazaj.
Aja pr avtiju je pa fora premikanja da ozadje razmažeš, pol mal smudgaš pa blur pa wind pa use razne fore. Pol pa še feltne bluraš pa se afto kar naenkrat premika. Fino a ne?
Dodaj odgovor
2 član(ov) bere to temo
0 članov, 2 gostov, 0 anonimnih uporabnikov