Eto, jaz sem naredil novo ozadje- Resident evil 4.
Sestavljen je iz večih slik. Slika v ozadju je barvna vas, ki sem jo obdelal tako, da je precej temnejša, črnobela, bolj grozna. V ospredje sem prilepil Leona, ki sem ga pravtako barvno obdelal. Z izrezom sem se kar nekaj časa presnetaval, a mislim da sem še kar lepo izrezal. Potem pa, še malo barvnega predelovanja, da je na koncu prišel ven en kul ozadje. Spodaj levo je logo Capcoma, ki izdeluje Resident evil igre. Zgoraj je počrnjen Resident 4 logotip, vmes pa napis "You're all going to die down here", stavek, ki ga Red Queen izreče in je eden najbolj znanih quotov te zgodbe. Na koncu sem ugotovil, da bi vas še dodatno zameglil, zato sem se igral še z meglenjem vasi in dobil ven kul efekt.Skratka, to je to. Delal sem nekaj več kot dve uri, ker se nisem mogel odločiti, kaj dati v ospredje in potem pač izbirčnost, kako bo na koncu izgledalo.
Hope you like it :ok:
//Added, 1:12am. Sem en userbar že včeraj delal.

//Added, 1:44am. Ozadje za Opero sem predelal, ker je bil presvetel. Mi je ta bolj všeč. To sem še popravil, zdaj grem pa spat. Zaželjeni komentarji za ozadje za Resident evil, pa tudi za Opero, se ve

Zdaj pa spat, LN vsem