Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 27 december 2006 - 01:32
latilen, to sem mislil dobesedno. Ker res v tej sliki se odraža komičnost, resnost in predvsem ustrežljivost kar mislim, da bi Windowsi predvsem morali biti. (to leti na zadnja dva argumenta). Če dovoliš, bi si s tvojo sliko zamenjal moj boot screen.
Objavljeno 27 december 2006 - 17:49
Ok ker gre leto h koncu, sem naredil še zadnje ozadje za letos. In to je ozadje za Firefox. Sicer tega brskalnika ne uporabljam več, vendar sem prenovil stari wallpaper, ki mi nekako ni bil več všeč. Tukaj pa sem nalepil štiri svoja ozadja od letos, ki so se mi zdeli najlepši :ok:
Internet Explorer 7 (14.8.2006)

IE7 ozadje sem dal tudi na tekmovanje za ozadje in je zmagal
V celoti moje, razen pač logota
Resident Evil 4 (31.10.2006)

RE4 ozadje sem dal tudi na tekmovanje za ozadje in je zmagal
Predelano ozadje, izrezan Leon, zatemnjen, črno belo ozadje, moj napis in efekt za napisom, dodatna megla v ozadju
Windows Vista, 2 ozadje (21.12.2006)

Stari mi ni bil všeč, nekako monoton, nevem, ni mi bil kul, zato sem naredil novega.
V celoti moje, razen logota
Firefox, 2 ozadje (27.12.2006)

Enako kot pri ozadju za Visto, staro ozadje mi ni bilo všeč, zato sem naredil novega
Black Metal, (28.12.2006)

Mi je bila una Ursula všeč pa sem jo uporabil. :ok:
Bi bilo fajn, da še kdo kaj nalima, kaj je delal od letos
Internet Explorer 7 (14.8.2006)

IE7 ozadje sem dal tudi na tekmovanje za ozadje in je zmagal
V celoti moje, razen pač logota
Resident Evil 4 (31.10.2006)

RE4 ozadje sem dal tudi na tekmovanje za ozadje in je zmagal
Predelano ozadje, izrezan Leon, zatemnjen, črno belo ozadje, moj napis in efekt za napisom, dodatna megla v ozadju
Windows Vista, 2 ozadje (21.12.2006)

Stari mi ni bil všeč, nekako monoton, nevem, ni mi bil kul, zato sem naredil novega.
Firefox, 2 ozadje (27.12.2006)

Enako kot pri ozadju za Visto, staro ozadje mi ni bilo všeč, zato sem naredil novega
Black Metal, (28.12.2006)

Mi je bila una Ursula všeč pa sem jo uporabil. :ok:
Bi bilo fajn, da še kdo kaj nalima, kaj je delal od letos
Objavljeno 28 december 2006 - 11:39
No bom še jaz nalimam moje najljubše letošnje izdelke, samo jaz sem bolj v spletne strani vržen oz. desing le teh.
* 28.12.2006, desing za mojo spletno stran..ta novo ki bo upam kmalu gor

* kak teden nazaj, ledena ursola

No bom še dal par slikc sam da jih najdem nekje po kompu, ker imam razmetane datoteke po vseh diskih
* 28.12.2006, desing za mojo spletno stran..ta novo ki bo upam kmalu gor

* kak teden nazaj, ledena ursola

No bom še dal par slikc sam da jih najdem nekje po kompu, ker imam razmetane datoteke po vseh diskih
Objavljeno 28 december 2006 - 19:21
cannibal, hehe ja ursola je res :srce: , sm mel kar lep čas njeno fotko za ozadje.
No tukaj je še par njenih fotk, če si jo še kdo zaželi za ozadje, avatar http://www.skins.be/...l/ursula-mayes/

EDIT: no še moj novi izdelek v čast andreju jermanu za 4. mesto in v upanju na preporod slovenske smučarske reprezentance
No tukaj je še par njenih fotk, če si jo še kdo zaželi za ozadje, avatar http://www.skins.be/...l/ursula-mayes/
EDIT: no še moj novi izdelek v čast andreju jermanu za 4. mesto in v upanju na preporod slovenske smučarske reprezentance
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov