Galerija
Ustvaril
Un4go10
, avg 13 2004 19:17
Odgovorov v temi: 1337
Objavljeno 13 februar 2009 - 13:30
mprox, odvisno kaj bi rad..
Malo ozadje spremenit...
Obraz ni simetričen (lahko si to želel doseči...)
Mogoče malo bolj glossy ličnice pa ustnice... pa oči seveda... (lahko dodaš tisti efekt profesionalnih radialnih luči - tiste ki se vidi odboj svetlobe ko marjetica v očeh (razen če nisi želel da srednji del močno izstopa)
Malo ozadje spremenit...
Obraz ni simetričen (lahko si to želel doseči...)
Mogoče malo bolj glossy ličnice pa ustnice... pa oči seveda... (lahko dodaš tisti efekt profesionalnih radialnih luči - tiste ki se vidi odboj svetlobe ko marjetica v očeh (razen če nisi želel da srednji del močno izstopa)
Objavljeno 13 februar 2009 - 13:39
mprox, jaz bi odstranil tisto svetlobo okn na čelu in malo bolj potemnil čist vrhnji del modrega čela.
Mogoče tudi nebi bilo slabo če bi v taki modri bile še ličnice in ustnice.
Bi bilo potrebno poskusiti.
habix, sem poskusil dobiti ostrino, ampak sem jo dosegel samo v primeru da sem zmanjšal število fotonov. Ampak potem so bili orbi zelo presvetleni.
Mogoče tudi nebi bilo slabo če bi v taki modri bile še ličnice in ustnice.
Bi bilo potrebno poskusiti.
habix, sem poskusil dobiti ostrino, ampak sem jo dosegel samo v primeru da sem zmanjšal število fotonov. Ampak potem so bili orbi zelo presvetleni.
Objavljeno 13 februar 2009 - 15:50
Vsekakor bolje
Odsev na nosu se premika od ene strani proti drugi kar ni logično.. če je odsev na čelu na pretežno desni strani mora biti tudi odsev na nosu na pretežno desni strani.. torej odsev z nosa horizontalno flipaj in ga zamakni malce v desno.
Drugače pa pohvalno dobra slika
Odsev na nosu se premika od ene strani proti drugi kar ni logično.. če je odsev na čelu na pretežno desni strani mora biti tudi odsev na nosu na pretežno desni strani.. torej odsev z nosa horizontalno flipaj in ga zamakni malce v desno.
Drugače pa pohvalno dobra slika
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov