Prepoved slik v podpisu!
Ustvaril
Veget
, avg 15 2004 15:51
Odgovorov v temi: 73
Objavljeno 15 avgust 2004 - 15:51
Po posvetovanju smo moderatorji prišli do zaključka, da slike v podpisu niso več dovoljene, kot prav tako niso več dovoljene kilometrske vrstice v podpisu...
Problematično namreč postane, ko do strani oz. foruma dostopajo tisti, ki nimajo ADSL povezave, pa tudi sila nepregledno je...
Zato vas prosimo, da odstranite vse slike iz podpisov ter skrajšate kar se da vaš podpis - zaželeno je do največ dve vrstice...
V prihodnje bomo poskrbeli s modom da ne bo to več mogoče, vendar do tedaj vas prosim, da zadevo uredite sami - tako bo bolj pregleden forum in predvsem hitrejši za ne ADSL uporabnike!!!
Problematično namreč postane, ko do strani oz. foruma dostopajo tisti, ki nimajo ADSL povezave, pa tudi sila nepregledno je...
Zato vas prosimo, da odstranite vse slike iz podpisov ter skrajšate kar se da vaš podpis - zaželeno je do največ dve vrstice...
V prihodnje bomo poskrbeli s modom da ne bo to več mogoče, vendar do tedaj vas prosim, da zadevo uredite sami - tako bo bolj pregleden forum in predvsem hitrejši za ne ADSL uporabnike!!!
Objavljeno 16 avgust 2004 - 11:55
Selines, povej nam ti, koga od nas zanima, kaj imaš ti v računalniku?????
Nekaj časa je bilo očitno aktualno, da smo meli to v podpisu, zdaj očitno to ni več in.. Glede na to da se mi ne da ubadat z avatarji in podpisi, pač tega še zdaj nisem zamenjal.. Se mi pa v primeru kakih težav zdi uporabno, da se izogneš 10 postom na stil "Opiš mi svojo konfiguracijo" - tko maš vse napisan, sam prebrat si morš..
Se mi pa zdi da še zdej nisem edini s podpisom na to foro..
Umikam podpis..
Lp
Selines
Objavljeno 18 avgust 2004 - 22:35
visoka180...šuti.....kar je bilo ukazano, je bilo storjeno....drugače pa bitte ne preveč težit glede teh slik....ko bi lahk lepo naredili omejitev recimo na 400*100.... pa ne spet šinfat pa preklinjat mene... :ok:
ps: zaka me ti tolk sovražiš...kaj sem ti sploh naredu, visoka....?
ps: zaka me ti tolk sovražiš...kaj sem ti sploh naredu, visoka....?
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov