Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Tekmovanja V Grafiki (predlogi)

Odgovorov v temi: 94

Anketa: Tekmovanja v grafiki (70 član(i) je(so) oddal(i) glas(ove))

Nagradna grafična tekmovanja?

1. DA (66 glasovi [94.29%])

Odstotek glasovanja: 94.29%

2. NE (4 glasovi [5.71%])

Odstotek glasovanja: 5.71%

Glasuj Gostje ne morejo glasovati

#81 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5 065 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 02 julij 2011 - 10:34

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Če je želja in volja po novem nagradnem tekmovanju v grafiki, dopiši predlog...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

#82 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 01 avgust 2011 - 08:12

Tekmovanje v najbolšem Headerju. za spletno stran (neki max size..) Bi blo res dobro ;) Ali pa še tole narediš template za website. To bi blo res hudo. Sem za takoj! ^_^

#83 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2 032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 19 oktober 2011 - 10:50

Tekmovanje v najbolšem Headerju. za spletno stran (neki max size..) Bi blo res dobro ;) Ali pa še tole narediš template za website. To bi blo res hudo. Sem za takoj! :D

Bom sodeloval. ;)

#84 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 02 november 2011 - 21:23

Res sem razočaran vsi "otroci" previsijo na neki *** igricah ali FB npr. Namesto, da bi kaj pametnega delali (sem bil tudi jaz tak, da sem veliko igrice špilal a me je pamet vzela v roke in sem pošinil...-> kam gre tisti čas ko igraš?-> kaj imaš od tega?...) . Seveda mogli bi nekako privabiti čim več ljudi, da bi se udeležilo. Upam, da nam bo to nekako uspelo narediti ;). Ali pač :rolleyes:

#85 MoOoG

MoOoG

Govorec

• Members
  • 2 032 objav
  • Kraj:LaLaLand

Objavljeno 02 november 2011 - 21:25

Malo več reklame in medu na steno, da se naberejo muhe (s kakšnimi nagradami). Muh oz. talentov je veliko, pa sem prepričan da jih ogromno ne ve za takšna tekmovanja. ;)

#86 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 02 november 2011 - 22:46

So bile nagrade, so bili predlogi za teme v katerih bi želeli tekmovati, reklama na FB, imamo tudi (splošno) temo za pripombe/želje/ideje/predloge kako izbolšati tekmovanja/forum/portal, pa se kljub temu ni izšlo. Ni zanimanja.

#87 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5 065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 03 november 2011 - 18:42

V kolikor se izkaže zanimanje za nagradna tekmovanja v grafiki in fotografiji, se tekmovanja vrnejo; vendar ne, da bo udeležba le z nekaj tekmovalci. In ja, točno tako kot je fitipaldi napisal!

#88 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 03 november 2011 - 19:26

@Bojim se, da v sloveniji je res premalo teh muh ;( . Preleni ali prenageekani ;( Narediti bo treba več na Blogih, kjer te učijo take stvari kot zmaga.com. Če je kdo pripravljen, da bi naredil z mano blog. Naj mi na ZS prilima sporočilo.! MoOoG upam, da si za ? ;)

#89 StarLisjak

StarLisjak

Poročevalec

• Members
  • 680 objav
  • Kraj:SV Slovenija

Objavljeno 05 november 2011 - 18:26

Malo več reklame in medu na steno, da se naberejo muhe (s kakšnimi nagradami). Muh oz. talentov je veliko, pa sem prepričan da jih ogromno ne ve za takšna tekmovanja. :rolleyes:

Sam niti malo ne trzam na kake nagrade,ker mi je ustvarjanje v Photoshopu užitek,večkrat sem tudi sam sodeloval v grafičnih tekmovanjih tukaj na RN,ko pa se je potem začelo glasovanje pa te mine vse. ;)

#90 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 05 november 2011 - 23:17

Meni se tudi zdi, da je glasovanje brezvezno. Pa še to lahko eden ali pa dva votata zate, ker poznaš. (Prov tiste FB fore ;) ). Po eni strani pa je prav?. @S.Lisjak kako boš potem vedel kdo bo zmagal?. Razen z glasovanjem ?. Jaz predlagam tako izbere si neka žirija vzame najbolše 3 in potem glasovanje ampak mora biti pravično noben kur*** likanje, ker to je pa najbolj butasto kar je lahko!.

#91 mprox

mprox

Gospod s kravato

• Members
  • 1 067 objav

Objavljeno 06 november 2011 - 00:02

Kar se grafičnih tekmovanj tiče, je bila udeležba res mizerna. To je pa zato, ker nima vsak znanja, časa, razpoložljive programske opreme, da bi lahko kaj ustvaril. Sicer je pa tudi splošna aktivnost na forumu na čisti nuli ;)
Pri fotografskih tekmovanjih je bilo več odziva in nekaj časa je bila udeležba kar konkretna in ne vem točno zakaj so se ta tekmovanja sploh prenehala. Jaz sem za to, da se obudijo tekmovanja, če ne drugega pač samo tekmovanja v dig. fotografiji, ker je pač veliko lažje v roke vzeti aparat, katerega ima verjetno vsak, in se pač malo poigrat z njim :rolleyes:

#92 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 549 objav

Objavljeno 06 november 2011 - 12:27

Torej največja težava je v glasovanju?

Jaz predlagam tako izbere si neka žirija vzame najbolše 3 in potem glasovanje ampak mora biti pravično noben kur*** likanje, ker to je pa najbolj butasto kar je lahko!.

Koga predlagaš v komisiji?

Kaj pa je pravično? Ponavadi je imel vsak ki ni zmagal kaj za povedati glede pravičnosti. ;)

Kar se grafičnih tekmovanj tiče, je bila udeležba res mizerna. To je pa zato, ker nima vsak znanja, časa, razpoložljive programske opreme, da bi lahko kaj ustvaril. Sicer je pa tudi splošna aktivnost na forumu na čisti nuli
Pri fotografskih tekmovanjih je bilo več odziva in nekaj časa je bila udeležba kar konkretna in ne vem točno zakaj so se ta tekmovanja sploh prenehala. Jaz sem za to, da se obudijo tekmovanja, če ne drugega pač samo tekmovanja v dig. fotografiji, ker je pač veliko lažje v roke vzeti aparat, katerega ima verjetno vsak, in se pač malo poigrat z njim

Imate možnost to predlagati, če se vas bo dovolj strinjalo pa bo fotografsko tekmovanje.

#93 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 07 november 2011 - 12:40

Ja dobro sam glede lajkov pa res ni pravično (glede Facebook laikov) kakor ste vi naredili za one Top majice in seveda je tisti zmagal, ki je imel največ "prijateljev" in spamal po drugih ;)

#94 mprox

mprox

Gospod s kravato

• Members
  • 1 067 objav

Objavljeno 07 november 2011 - 15:48

To je pa čisto res. Ko vidim nagradno igro na FB, mi postane slabo, ker se gre pač za nabiranje lajkov in za moje pojme tam nikoli ni pravičnega zmagovalca.

#95 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2 549 objav

Objavljeno 07 november 2011 - 23:17

Woho! RN portal ima tekmovanja z FBjem, kar se tiče foruma in tekmovanj na forumu so samo za formaše, v kolikor seveda ne piše drugače.

Naprimer;
"non FB"
http://www.racunalni...showtopic=76550

"FB"
http://www.racunalni...showtopic=76362

Sicer če vas to moti, zakaj ni noben tega že prej omenil? Res ste 'hecni' imate pričakovanja feedback-a/kritike pa skor noben ne da.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov