Tekmovanja V Grafiki (predlogi)
Objavljeno 02 julij 2011 - 10:34
Če je želja in volja po novem nagradnem tekmovanju v grafiki, dopiši predlog...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Objavljeno 02 november 2011 - 21:23

Objavljeno 03 november 2011 - 19:26

Objavljeno 05 november 2011 - 18:26
Sam niti malo ne trzam na kake nagrade,ker mi je ustvarjanje v Photoshopu užitek,večkrat sem tudi sam sodeloval v grafičnih tekmovanjih tukaj na RN,ko pa se je potem začelo glasovanje pa te mine vse.Malo več reklame in medu na steno, da se naberejo muhe (s kakšnimi nagradami). Muh oz. talentov je veliko, pa sem prepričan da jih ogromno ne ve za takšna tekmovanja.

Objavljeno 05 november 2011 - 23:17

Objavljeno 06 november 2011 - 00:02

Pri fotografskih tekmovanjih je bilo več odziva in nekaj časa je bila udeležba kar konkretna in ne vem točno zakaj so se ta tekmovanja sploh prenehala. Jaz sem za to, da se obudijo tekmovanja, če ne drugega pač samo tekmovanja v dig. fotografiji, ker je pač veliko lažje v roke vzeti aparat, katerega ima verjetno vsak, in se pač malo poigrat z njim

Objavljeno 06 november 2011 - 12:27
Koga predlagaš v komisiji?Jaz predlagam tako izbere si neka žirija vzame najbolše 3 in potem glasovanje ampak mora biti pravično noben kur*** likanje, ker to je pa najbolj butasto kar je lahko!.
Kaj pa je pravično? Ponavadi je imel vsak ki ni zmagal kaj za povedati glede pravičnosti.

Imate možnost to predlagati, če se vas bo dovolj strinjalo pa bo fotografsko tekmovanje.Kar se grafičnih tekmovanj tiče, je bila udeležba res mizerna. To je pa zato, ker nima vsak znanja, časa, razpoložljive programske opreme, da bi lahko kaj ustvaril. Sicer je pa tudi splošna aktivnost na forumu na čisti nuli
Pri fotografskih tekmovanjih je bilo več odziva in nekaj časa je bila udeležba kar konkretna in ne vem točno zakaj so se ta tekmovanja sploh prenehala. Jaz sem za to, da se obudijo tekmovanja, če ne drugega pač samo tekmovanja v dig. fotografiji, ker je pač veliko lažje v roke vzeti aparat, katerega ima verjetno vsak, in se pač malo poigrat z njim
Objavljeno 07 november 2011 - 23:17
Naprimer;
"non FB"
http://www.racunalni...showtopic=76550
"FB"
http://www.racunalni...showtopic=76362
Sicer če vas to moti, zakaj ni noben tega že prej omenil? Res ste 'hecni' imate pričakovanja feedback-a/kritike pa skor noben ne da.
Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov