Bom še malo počakal, mogoče pa pride tudi za moj tab
Android - Najbolj Uporabni Programi
Objavljeno 12 september 2012 - 18:50
- Sygic - navigacija, super navigacija...
- CamScan - odlično če rabite komu poslati kakšno potrdilo, dokument ki ga imate na mizi...
- DropBox - ne rabim besed, kdor ne uporablja ne ve kako si bremeni življenje

- BSPlayer - odličen brezplačen predvajalnik videov s podnapisi!
- Flipboard - super za prebirat (tuje) novice
- FxCamera - Summetric efekt zna prav pridet
- Kindle - super, če imate tudi pravega kindla, se lepo sinhronizira...
Socialna omrežja:
- Instagram
- Twitter
- Foursquare
Za Simobil uporabnike Si.Widget, super widget za prikaz zakupljenih količin in koliko smo zapravili...
Objavljeno 14 september 2012 - 13:27
Objavljeno 16 september 2012 - 11:58
Drugače pa za tiste s tablicami, za obdelavo slik - PS Touch odlična zadeva, sicer stane 8€ ampak je res super mini Photoshop... na Galaxy Note 10.1 s penom pa mora bit sploh bomba
Objavljeno 18 september 2012 - 06:33
Vse skupaj zelo izboljša star sistem pošiljanja mailov ali objava priponk na forumu in podobne zadeve, kjer potem potečejo linki itn. GDrive niti še nisem testiral, tako da nevem ali ima podobno funkcionalnost, vendar sm z obstoječim zadovoljen.
Seveda nimam pa na Dropbox-u nekih občutljivih stvari. Kar se tega tiče ni na spletu nič varnosti
Objavljeno 19 september 2012 - 07:54
Objavljeno 20 september 2012 - 20:09
Za kaj točno pa uporabljaš DropBox?
Saj nimam nič proti, ampak nikoli nisem našel smisla v tem. Sploh ko grem brat kako "varen" je dejansko DropBox me še bolj odvrne da bi tja dajal svoje datoteke.
Če smo v temi z android programi, lahko povem da tudi te
Za profesionalno rabo oziroma da bi zadevo uporabljala podjetja pa seveda ni, za to je potrebno imeti lastno storitev v oblaku lokano v podjetju!
Objavljeno 01 oktober 2012 - 08:23
Saj nimam nič proti, ampak nikoli nisem našel smisla v tem. Sploh ko grem brat kako "varen" je dejansko DropBox me še bolj odvrne da bi tja dajal svoje datoteke.
Če smo v temi z android programi, lahko povem da tudi tetudi če moram kaj namestiti, dam na dropbox in potem na telefonu odprem in ne potrebujem nobenega kabla... Tudi za hrambo dokumentov je odlično, tako lahko dostopaš do njih na vsakem koraku, kjerkoli in kadarkoli... S sošolci imamo tudi skupno mapo in gor odlagamo kakšne rešitve, zapiske, karkoli kar nam pride prav in je super, saj vedno najdeš stvar... tudi ta predmete ki so jih drugi naredili, tam material ostane in se ne rabiš sekirat čez pol leta kje dobiti kaj za izpit...
Za profesionalno rabo oziroma da bi zadevo uporabljala podjetja pa seveda ni, za to je potrebno imeti lastno storitev v oblaku lokano v podjetju!
Vprašal sem bolj zato ker si napisal da DBox poje GDrive. Jaz sem sedaj testiral GDrive in delam točno to kar si napisal in ne vidim zakaj bi GDrive v tem razočaral, če dela kot mora?
No ok, edino za prenos datotek ne uporabljam tega. Za ta namen imam AirDroid že kar nekaj časa.
Objavljeno 01 oktober 2012 - 10:41
Če smo v temi z android programi, lahko povem da tudi tetudi če moram kaj namestiti, dam na dropbox in potem na telefonu odprem in ne potrebujem nobenega kabla... Tudi za hrambo dokumentov je odlično, tako lahko dostopaš do njih na vsakem koraku, kjerkoli in kadarkoli... S sošolci imamo tudi skupno mapo in gor odlagamo kakšne rešitve, zapiske, karkoli kar nam pride prav in je super, saj vedno najdeš stvar... tudi ta predmete ki so jih drugi naredili, tam material ostane in se ne rabiš sekirat čez pol leta kje dobiti kaj za izpit...
Vprašal sem bolj zato ker si napisal da DBox poje GDrive. Jaz sem sedaj testiral GDrive in delam točno to kar si napisal in ne vidim zakaj bi GDrive v tem razočaral, če dela kot mora?
No ok, edino za prenos datotek ne uporabljam tega. Za ta namen imam AirDroid že kar nekaj časa.
Nekaj lastnosti ki so me zmotle:
- GDrive ni za Linux? Vsaj takrat ga ni bilo ko sem probal...
- Brezplačno manj prostora kot na Dropboxu (z malo truda prideš brezplačno na 20GB ali pa na fiver-ju kupiš za 5$)
- Z DropBox lahko streamam video vsebina na telefonu
Te 3 točke pri meni nekako najbol prevagajo na stran DP
Objavljeno 01 oktober 2012 - 10:48
Imaš pa 3rd party tool, "grive" za neko osnovno sinhronizacijo.
Da se ne bova razumela narobe, nikoli prej nisem uporabljal teh zadev in pač ne vem kaj dosti o teh zadevah, zato malo bolj sprašujem.
Objavljeno 01 oktober 2012 - 14:08

Navadna: https://play.google....e=search_result
in
HD: https://play.google....e=search_result
Takoj padeš noter, res dobra igrica!
Objavljeno 12 oktober 2012 - 13:23

Še video kako izgleda : https://www.youtube....h?v=cWHaRlhXOyg
*Igra je brezplačna *
Objavljeno 19 oktober 2012 - 07:35
Sea Stars

Download: https://play.google.....seastars&hl=sl
*Tudi ta je seveda brezplačna* =))