Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Varna Vožnja

Odgovorov v temi: 5

#1 Dzezy

Dzezy

Pomagač

• Members
  • 374 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 10 februar 2010 - 16:18

1. Je res, da imaš popuste pri zavarovanju, če narediš varno vožnjo? In da ti potem krijejo neke stroške, če recimo zdrsiš iz ceste (ni čisto splužena cesta, hitrost vseeno prilagojena razmeram) in poškoduješ avto?

#2 exide

exide

Govorec

• Members
  • 2.974 objav
  • Kraj:Radovljica

Objavljeno 11 februar 2010 - 15:44

Škodo ti krijejo iz kaska, če ga imaš :huh: Če narediš tečaj varne vožnje mislim, da ti potem ni treba več plačati zavarovanje za mladega voznika.

#3 mirko53

mirko53

Spammer

• Members
  • 4.638 objav
  • Kraj:Evropa

Objavljeno 11 februar 2010 - 20:52

Težko pa je dokazovati, da si vozil razmeram primerno!
Kasko ti itak krije takšne stroške, če ravno nisi bil pijan!Če pa imaš samo obvezno zavarovanje, pa ne verjamem!To se nanaša na škodo, ki si jo povzročil drugim!

#4 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 17 februar 2010 - 21:33

Varna vožnja ti zbije par kazenskih pik(mislim da 5 ali pa niti to ne). Kaj drugega pa ne. No pa neko znanje si pridobiš. Vsekakor zanimiva in koristna zadeva za poznat.

#5 Maja

Maja

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 21 marec 2010 - 21:00

Meni je bilo na varni vožnji všeč. Prej me je bilo ful strah vozit, če je bil sneg, zdaj pa vsaj v praksi vem, kako zamotat volan :oops: aja sem šla pa prek zav. Triglav - http://www.vozim.se/...n_varne_voznje/

#6 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 22 marec 2010 - 18:02

Varna vožnja ti zbije par kazenskih pik(mislim da 5 ali pa niti to ne). Kaj drugega pa ne. No pa neko znanje si pridobiš. Vsekakor zanimiva in koristna zadeva za poznat.

Ja, pa za voznike začetnike potem ni potrebno plačevati več zavarovanja za mlade voznike... sep ravi prek triglava celo prišparaš kar nekaj € glede na to da bi drugače plačeval 3 leta dodatek za mladega voznika...

jaz grem na vransko čez 3 tedne... komaj čakam da mal zaplešem s svojim avtom :oops:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov