Air Alert
Objavljeno 28 februar 2010 - 07:35
mogoče tole kej pomaga? ni velik, neki pa je
Ja to sem že tudi sam našel, ampak je zakomplicirano (v angleščini in ogromno je).-Kot kaže se bom moral kar v tole poglobiti.

''Its only good if you want to end up in a wheelchair instead of playing bball the rest of your life''
''yoo air 3 su*k d*ck f*ck the program it jacks up your knees''
etc.

Objavljeno 28 februar 2010 - 22:02
Da dodam: ...In si pri tem uničiš kolena.Okol noge si dej temu namenjene uteži. Vem da obstaja nekej na to sorto (mogoče se temu reče clo Air Alert, ki ga omenjaš) in na ta način se baje pridobi odriv. Nimaš pa pomoje kej za vadit...laufaš s temi utečmi in mau skaćeš pa je to to
.

Poznam to zadevo, ampak ne vem koliko je zanesljiva.-Ko nekaj časa delaš s temi utežmi in si jih potem daš dol, se ti zdi da lahko skočiš kar 2m v zrak.

Objavljeno 24 marec 2010 - 08:45
Šprint. Predvsem štart.
Uteži nič ne uničiš kolena. Uteži gor in tek po stopnicah gor. Najdi najvišjo stolpnico, tam kjer si pač doma(če ne greš nekam kje majo stolpnice), uteži gor in beži gor(po stopnicah seveda, dvigalo pusti).
Predvsem dobro ogrej nožne mišice prej...
Objavljeno 24 marec 2010 - 14:06
Pa treniraj eksplozivnost.
Šprint. Predvsem štart.
Uteži nič ne uničiš kolena. Uteži gor in tek po stopnicah gor. Najdi najvišjo stolpnico, tam kjer si pač doma(če ne greš nekam kje majo stolpnice), uteži gor in beži gor(po stopnicah seveda, dvigalo pusti).
Ja saj to delam. Čez vikende hodim na štadion, kjer delam visoke, nizke skipinge, šprinte na 60, 100 in 200m, poskoke in kombinacije teh stvari. Pred tem pa seveda veliko ogrevanja in med izvajanjem tudi dosti počitka. Med tednom počnem pa ostale stvari.
Objavljeno 27 marec 2010 - 15:16
Objavljeno 30 marec 2010 - 07:45
Pa treniraj eksplozivnost.
Šprint. Predvsem štart.
Ja saj to delam. Čez vikende hodim na štadion, kjer delam visoke, nizke skipinge, šprinte na 60, 100 in 200m, poskoke in kombinacije teh stvari. Pred tem pa seveda veliko ogrevanja in med izvajanjem tudi dosti počitka. Med tednom počnem pa ostale stvari.
Nekaj sem še pozabil. Kolebnica.

Objavljeno 04 oktober 2021 - 08:55
I think this is one of the best blogs for me because this is really helpful for me. Thanks for sharing this valuable information for free. atari breakout
Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov