Tudi monokolesarji bomo tam!

Ste že bili na vzponu? Grete letos mogoče? Kako se vam zdi in kakšen ste imeli čas?
Objavljeno 26 maj 2010 - 16:45
Objavljeno 20 junij 2010 - 21:04
Letos je bilo prvič od leta 2003, da se nisem udeležil Tuševega vpozna na Celjsko kočo, leta 2003 je bilo mislim da celo pot makadam in takrat je še bil kronometer, vsakega posebej so spuščali izpred zagrada tam pri gasilnem domu, tedaj sem imel čas okrog 32min, in potem vsako leto bolj, moj najboljši čas pa leta 2008 z 20:50min, letos se ga nisem udeležil zaradi udeležbe birme nečakinje.11.Tušev vzpon
Ste že bili na vzponu? Grete letos mogoče? Kako se vam zdi in kakšen ste imeli čas?
Objavljeno 21 junij 2010 - 15:25
Letos je bilo prvič od leta 2003, da se nisem udeležil Tuševega vpozna na Celjsko kočo, leta 2003 je bilo mislim da celo pot makadam in takrat je še bil kronometer, vsakega posebej so spuščali izpred zagrada tam pri gasilnem domu, tedaj sem imel čas okrog 32min, in potem vsako leto bolj, moj najboljši čas pa leta 2008 z 20:50min, letos se ga nisem udeležil zaradi udeležbe birme nečakinje.11.Tušev vzpon
Sem prebral tvoj blog, svaka ti čast kako se lahko pelješ z enim kolesom in brez prestav, spoh ta prvi klanec
Objavljeno 22 junij 2010 - 08:39
Objavljeno 04 oktober 2021 - 08:50
The food looks so delicious and so amazing, I really want to enjoy such delicious food. Thank you for sharing the recipe. mapquest driving directions
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov