ABC NAVIJANJA
Ustvaril
Veget
, nov 16 2003 08:23
Odgovorov v temi: 440
Objavljeno 17 februar 2005 - 22:35
Nekaj me zanima. Ko zaženem Heavyload test za testiranje procesorja, mi temperatura po cca pol ure zraste na 61 stopinj C, ventilator pa se vrti samo z 3200 obrati (box za P4). Ko patest prekinem se vrtljaji povečajo na 3500 obr. dokler se proc. spet ne ohladi na normalnih 45 C. A je možno da se ventilator ne vrti tako hitro med obremenitvijo zaradi napajalnika (300W)?
Objavljeno 24 februar 2005 - 14:56
jz bi si rad navil svoj rač.vendar ne vem kako naj začnem.za začetek sem v biosu najdel FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL.potem sem pa notri odpru CPU clock in videl da mi računalnik dela na 133(ne vem kaj).potem pa mi piše
min:133
max:199. in da naj zdaj notri vpišem neko številko med133 in 199.a mi lohk kdo pomaga kaj naj nardim. :?:
min:133
max:199. in da naj zdaj notri vpišem neko številko med133 in 199.a mi lohk kdo pomaga kaj naj nardim. :?:
Objavljeno 06 maj 2005 - 17:14
Glede navijanje hmmm js moram reči da ne rad navijam procesor zato ker se preveč greje.
Samo parkret vživlenju sem ga navil za kratek čas to je takrat ko inštaliram recimo linux pa nimam procesorja dost močnega da mi zalafa setup pa naložin recimo linux pa pol grem v bios pa izklopim. Hvala
Samo parkret vživlenju sem ga navil za kratek čas to je takrat ko inštaliram recimo linux pa nimam procesorja dost močnega da mi zalafa setup pa naložin recimo linux pa pol grem v bios pa izklopim. Hvala
Objavljeno 26 junij 2005 - 16:02
Pa še eno vprašanje!
Ali se da še kaj neredit glede teh strani, ker ne delajo več!
Teh octools?
Tudi to smže uredil, vsi ki imate enako težavo, si te stvari downloadejte tukaj.
http://www.octools.c...=downloads.html
Hvala, vseeno!
Ali se da še kaj neredit glede teh strani, ker ne delajo več!
Teh octools?
Tudi to smže uredil, vsi ki imate enako težavo, si te stvari downloadejte tukaj.
http://www.octools.c...=downloads.html
Hvala, vseeno!
Objavljeno 26 junij 2005 - 16:47
Aja še en vprašanje mam glede moje grafične!
Ko sem hotel navijati z programom, mi je pisalo na zač‡etku, da imam blokiraro zviševanje grafične, in da nej grem settingsmisc, pa da nj tm dam preč kljukico, mene pa zanima zdej, kje bi jest dobil to??
Ne rabim, smže pogruntal, hvala vseeno!
Ko sem hotel navijati z programom, mi je pisalo na zač‡etku, da imam blokiraro zviševanje grafične, in da nej grem settingsmisc, pa da nj tm dam preč kljukico, mene pa zanima zdej, kje bi jest dobil to??
Ne rabim, smže pogruntal, hvala vseeno!
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov