Romantika Kar Tako
Objavljeno 19 januar 2011 - 22:01
Zanima me pred leti sem se z neko punco spogledoval, ona me je gledala, jaz pa je nikakor nisam hotel imeti
Sedaj pa punca ima z nekom drugem že 2 otroka.
Jaz pa sem sedaj trenutno sam, ampak bi rad z njo naredil kakšen stik.
Ali ima kdo kakšne izkušnje na tem področju, prosim za nasvet.
Ali imam še kakšne možnosti ?
Od vseh deklet kar sem jih imel mi je najlepša.
kako bi zgledalo, če bi šel k njej domov, kaj naj naredim ko pozvonim, da bi debata uspela.
Ali se splača, da bi naveza stike kot prijatelja., mogoče pa kdaj postala kaj več.
Lp, John
Objavljeno 30 marec 2011 - 12:33
PS: pa ne mi govorit, da je pisanje sporočil staromodno, ker se večina položnic in tega sr*nja pošilja prek pošte.
Objavljeno 04 april 2011 - 20:31
No, no, prijateljski stik vseeno lahko skleneta. Najbolje, da ji kar pismo napišeš, kot pa da se nepričakovano pojaviš pred vrati. Pa ko boš našel svojo pravo (verjamem, da jo boš, saj nas je skoraj 7 miljard na svetu) lahko postanete družinski prijatelji....
PS: pa ne mi govorit, da je pisanje sporočil staromodno, ker se večina položnic in tega sr*nja pošilja prek pošte.
Ja prijatelj, še nekaj me zanima.
Ne vem če bi bilo pametno, da bi ji napisal pismo, ker pismo namesto nje lahko v roke dobi nekdo drug,
potem pa se bo vse zataknilo.
Ne b irad naredil prepir v njenem zakonu.
Imaš še kakšen drug nasvet.
Lp,
Proba lahko. Samo če bo hotla kaj pa ti že itak pove kakšna ženska je.
Malo bolj natančno opiši.
lp, Joh
Objavljeno 04 april 2011 - 22:12
Ampak jaz razumem da ga ima. Torej se pojaviš ti in ona skoči z tabo čez plot, enkrat, dvakrat, trikrat,... in čez nekaj časa svojega partnerja pusti za tebe, da bo lahko z tabo. Zakaj misliš da boš potem ti zadnji in edini zanjo? Ali misliš da ni možnosti da v takem primeru pride še nek tretji človek in jo spelje tudi tebi?
Objavljeno 09 april 2011 - 08:38
Amen to that!Ženska ima dva otroka in verjetno moža/partnerja ki živita skupaj. Če prav razumem. Če je mati samohranilka in nima partnerja to seveda ne drži.
Ampak jaz razumem da ga ima. Torej se pojaviš ti in ona skoči z tabo čez plot, enkrat, dvakrat, trikrat,... in čez nekaj časa svojega partnerja pusti za tebe, da bo lahko z tabo. Zakaj misliš da boš potem ti zadnji in edini zanjo? Ali misliš da ni možnosti da v takem primeru pride še nek tretji človek in jo spelje tudi tebi?
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov