Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Brez Punce

Odgovorov v temi: 5

#1 tadej

tadej

Raziskovalec

• Members
  • 83 objav

Objavljeno 02 februar 2011 - 21:42

Jah moj problem je sledeč. Star sem 13 let(letos bom 14) in še nisem imel punce.Večino mojih sošolcev jo je že imelo pa me skrbi da sem rahlo "pozen". Priznam da sem preveč na računalniku in igram cod2 ampak drugega mi skoraj ne preostane. V igercah in računalnikih vidim nekakšno življenje. Sem edini ki živi bolj daleč od jedra mesta in je težko nekam it ker ni prevoza. Vbistvo niti ne morem kaj naredit ker so v razredu veliko boljši po izgledu pa so vse skoraj v njih. Zadnje čase pa opažam da mi sošolka dostikrat kaj odgovori na Fb-ju ko mi prej nikoli ni, smeji se mojim bednim foram...Je kakšno upanje? Ok nisem zdaj obupan prej bi rekel da se mi j##e za vse ampak mi gre ži na živce ko me mama včasih malo heca pa sprašuje kdaj bom kakšno pripeljav domov.

#2 Dr.1m

Dr.1m

Duohtar pod mus!

• Members
  • 2.617 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Goriška primorska
  • Interesi:Elektronika, računalništvo, fotografija, video

Objavljeno 03 februar 2011 - 09:29

Ni ti treba hiteti, saj si še zelo mlad. Vseeno najdi si prijateljico, ni nujno da je punca... Važno da bo mama vesela :)

#3 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 04 februar 2011 - 22:30

Fant, ne se sekirat. Ko sem bil jest in sovrstniki v tvojih letih, sploh noben ni imel punce. Tvoj čas bo še prišel, samo potrpežljivo.

#4 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav

Objavljeno 05 februar 2011 - 15:58

Hehe 14 let star pa se s takimi stvarmi obremenjuješ :)
Bo še že prišel čas, je pa res da ne bo samo od sebe prišlo :mellow:

#5 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1.619 objav
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 22 februar 2011 - 09:33

Hmm izgleda podobna zgodbica iz prvega posta kot pri meni. Danes pri 26 se mi zaradi oddaljenosti še zmeraj j..e za vse.

#6 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 27 februar 2011 - 16:05

Dečko, ne se sekirat. Misli si, da se sedaj nabira ljubezen v tebi in eni punci za katero sploh še ne veš in bo enkrat samo zažarelo. ;)

LP

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov