Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Prevaran, Prosim Preberite Mojo Zgodbo In Pokomentirajte

Odgovorov v temi: 25

#1 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 22 maj 2011 - 12:06

dethdthdzrhhhhhhhhhhhhhhhh

#2 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 22 maj 2011 - 14:15

Tebi v razmislek. (ni potrebe po odgovarjanju)

Napisal si da jo smatraš kot;

Ona pa je po karakterju zelo ljubosumen človek naprimer celotna stvar je prišla do tega, da se nisem pogovarjal z nobeno osebo ženskega spola iz preprostega razloga, ker sva se vsakič skregala, če sem bil v kontaktu s punco. Drugače tudi ni kaj pozitiven človek, vsaj kolikor sem jo jaz poznal ne,

Torej.... ona ti predstavlja negativno osebo in o njej ne moreš povedat nič pozitivnega bi pa rad bil z njo še petič. Res? Zakaj že?

#3 Medicius

Medicius

Velemojster

• Members
  • 7.162 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Računalništvo in tek na pretek. :)

Objavljeno 22 maj 2011 - 16:05

Res? Zakaj že?

fitipaldi, zaradi seksa... ups... tuša sem mislil. :detective:
A samo tri punce si poznal v življenju? Čas je, da spoznaš še druge. :)

#4 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 22 maj 2011 - 18:31

dsfghdshsdgbnsdgnsgn

#5 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 22 maj 2011 - 19:39

Res? Zakaj že?

fitipaldi, zaradi seksa... ups... tuša sem mislil. :detective:
A samo tri punce si poznal v življenju? Čas je, da spoznaš še druge. :)

Ma kaj vem, seksaš lahko s kolegicami, punco, bivšimi,...

Če sta dobro prebrala vse, se da razbrati zakaj hočem biti z njo.
Vedno ko jo vidim in vedno ko začutim tisti njen čisto posebni karakter me prevzame vse in nevem zakaj mi je tako ušeč njen karakter, ampak to je to zaradi česar se ne morem ločiti od nje. Vse skupaj deluje nekako tako, da bi bila ona kot nekakšna droga.

Jaz mislim da te privlači ker ti je nedoslgljiva in vizuelno všeč. Še sam si napisal da načeloma ni pozitivna oseba.
Zakaj misliš da bo naslednjič konec drugačen?

zanima me, ali se vam zdi to normalno od fanta, da počne take stvari oziroma da to vse prenaša sploh, ker sem že notri napisal, da sam sploh nevem več kaj je prav in kaj je narobe, sploh ne dojemam več stvari, katere naj bi znal tudi presoditi ali so sploh prav ali niso.

Po mojem mnenju? Ne ni prav da si pustiš to vse prenašat, kakor koli koliko se boš še naprej pustil 'vozit' pa je tvoja stvar. Kaj je 'normalno' pa je itak stvar vsakega posamenika.

Recimo še to vprašanje, se vam zdi fer, da bi mi lahko punca oprostila, če bi hotla na vse skupaj, glede na to koliko šans sem ji že dal? Se mi zdi da bi lahko in glede na to kaj sem bil pripravljen naredit se mi zdi da bi večina punc sprejela opravičilo, kar bi sicer dokazal tudi kar sem nameraval narediti, vendar občutek imam, da je za tem zadaj drug razlog, zakaj mi noče dat šanse oziroma, kot sem nazadnje omenil v tem primeru tisti fant v tistem parku.

Na tvojem mestu bi bi bilo vseeno kaj bi kdo komu oprostil, njo bi pozabil in šel naprej.

da recimo punca ko me prevara, me ne prevara tako, da bi imela spolne odnose s kom, ampak samo zabluzi z kom tko čisto za brezveze, in ponavad je po dveh tednih isto spet nazaj v zvezi, in tudi zato tole tukaj pišem, ker imam občutek, da se bo celotna stvar zopet ponovila in nevem kaj naredit!!

Mislim da tale išče avanture, vsaj po prebranem. Da je pri 20letih tako zmedena(-nebi vedla kaj hoče) kot kakšna 14/16letnica ki vsak dan sanja o drugem "princu na belem konju", pa nebi vrjel.

Plus to, da verjetno ne bom nikoli izvedel, ali ima sedaj fanta ali ne.

Če ima fanta še to nič ne pomeni. Tudi poročeni gredo v večini primerov narazen ali ne?

A samo tri punce si poznal v življenju? Čas je, da spoznaš še druge.

Drugače pa ja, po resnici povedano je ona moja tretja punca, s tem, da jaz nisem taka osebnost, katera bi menjavala punce kot za šalo, lahko bi jih, mi ni problema, samo mi ni do tega. Jaz enostavno, ko sem s kakšno punco, in če mi ni ušeč oziroma, če mi ni ušeč glede na tip punce katerega jaz gledam ne bom imel nič z njo, ker me sploh nič ne vleče in niti šel nebi nič delat, pa če bi se šlo za sex al pa bilo kaj.

SuicideM, je ciljal na to da si poiščeš novo punco. Se tudi sam strinjam z njim.

Kakšne kvalitete sploh želiš od svoje (idealne) partnerke?

#6 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 22 maj 2011 - 21:36

dfbadfbdddddddd

#7 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1.619 objav
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 29 maj 2011 - 00:04

Sicer se mi neda brati vsega, pač spet neka vrsta žajfastih nadeljevanka(al limonade kakor vam bolj paše). Nekaj osebkov poznam, ki so izgleda napol avanturisti in drugim na tak način zadanejo bolečino. Osebno zaenkrat prisegam le na fu*k frendice in prijateljice. Ljubezen se v meni še ni zažgala tako, da ne vem kako je s tem. Mogoče da je to druge vrste puberteta. Meni zadostuje da so vsaj prijatelji in pretirana navezanos lahko kasneje pri ločevanju lahko zelo boli, zato sem narejen bolj po lako in ne v nek extrem.

#8 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 30 maj 2011 - 07:59

Ah, ljubezen.. ne moreš z njo in ne moreš brez nje.

Če še nisi sam ugotovil, ona še ni povsem zrela za eno resno razmerje. Ker se stare ljubezni nikoli ne pozabi povsem, sta vedno znova pristala skupaj. Osebno menim, da ni vredno čakati in trpeti, da se ona končno zresni. To lahko traja še leta.

Tudi ko se bo zresnila imata že malo preveč slabe zgodovine za sabo. In verjami enkrat bo zagotovo spet kaj privršalo na plan.

#9 Aljoša

Aljoša

Iznajdljivec

• Members
  • 807 objav

Objavljeno 02 junij 2011 - 15:27

Sicer tega romana ne bom bral, ampak bom samo naslov pokomentiral. Jest s tako, ki bi me 3x prevarala, ne bi hotel meti nikoli nič več. Pika

#10 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 03 junij 2011 - 09:42

dghdgndngdn

#11 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 03 junij 2011 - 14:04

in nevem več kaj je moj smisel življenja.

To da si najdeš drugo se mi zdi zelo dober smisel.

Družba, hodiš na fax, za začetek lahko greš s kom od tam na kavo, preko tistih oseb spoznaš še druge, itd.

#12 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 03 junij 2011 - 16:10

sfbhgnfn

#13 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 03 junij 2011 - 18:14

Zdaj se še samo smiliš samemu sebi in na veliko obupuješ. :detective:

#14 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 03 junij 2011 - 18:25

Zdaj se še samo smiliš samemu sebi in na veliko obupuješ. :detective:

To niti ni tako, ampak svoje občutke ne znam opisati. Je pa res vse, kar sem opisal v prejšnjem postu.

#15 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav

Objavljeno 06 junij 2011 - 08:27

Pridi sem, pa se zjokaj. Škodit ne more.
Drugače pa.. si še zelo mlad in ne vrzi puške v koruzo prehitro. Jaz si tudi nisem mislil, da bom kdaj našel kako, ki me bo imela rada. Sa se je situacija kar sama od sebe spremenila.

#16 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 07 junij 2011 - 11:56

dfbhd

#17 fitipaldi

fitipaldi

Govorec

• Members
  • 2.549 objav

Objavljeno 07 junij 2011 - 19:19

Prekini si kontakte z njo to je napredek. :detective:

Ne vem/ne znam ti konkretno pomagati ker sem imel drugačne težave v odnosih z mojimi.

Bojim se čisto vsake punce, ker menim, da mi bo sedaj vsaka punca delala isto, da ne bom dobil punce, katera bi me spoštovala, takšnega kot sem, boli me to, da nevem kako naj jo pozabim!

To je tvoje prepričanje, neka tretja punca pa ki tega ne ve te bo lahko 'videla' prav nasprotno, vse je v glavi. Poskusi to prepričanje obrniti na pozitivno.

Kar se pozabljanja tiče, nevem kako na to ostali gledate, sam jaz nikoli nisem pozabil svojih bivših partnerk, te stvari vzamem flegmatsko, sprejmem, kar je bilo, se ne sekiram in grem dalje. Iz odnosa pa potegneš izkušnje/znanje ter jih/ga uporabiš pri ostalih odnosih.

#18 Flozo

Flozo

Iznajdljivec

• Members
  • 862 objav
  • Kraj:Lendava

Objavljeno 08 junij 2011 - 07:34

Dejstvo je, da če te neka oseba prevara enkrat, te bo tudi drugič, tretjič, četrtič, .... Očitno je tale tvoja punca precej neresna, oročava, ne ve kaj hoče, ne ceni kaj ima, ... napako si definitivno naredil ti. Če bi mene recimo moje dekle prevaralo, tu več ni priložnosti in se ni kaj za meniti. Konec in pika -pe če je še tako težko. Ko te enkrat nekdo izda si priložnosti več ne zasluži. To je dejstvo.

Ko končaš neko razmerje z eno osebo se moraš gibati med ljudmi, biti med ljudmi z ljudmi, da ti ni težko in ne boli. Tako boš jo najlažje prebolel.

Treba je vedeti, da v zvezi ne živiš za sebe ampak za drugega, oz. dva človeka živita kot en. Punca je očitno skrajno neresna, oročava, ne ve kaj hoče, ne ceni kaj ima za to je nisi vreden. Lahko si najdeš 1000krat boljšo -verjemi, tako, ki te bo imela res rada in te bo ljubila. Pa vendar tudi ti ne smeš lagati saj moraš biti iskren do osebe z katero si, saj takrat to dobiš povrnjeno. Če ne gre brez tega, se probaj nekako brzdati.

Ob tem naj ti povem, da "za vsako rit šiba raste" tudi za njeno :detective: vse se vrača, vse se plača :) ne pozabi :)

#19 mgaperic

mgaperic

nOObie

• Members
  • 11 objav

Objavljeno 08 junij 2011 - 10:13

gfnnnnnnnnnnnnnnnnnn

#20 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav

Objavljeno 09 junij 2011 - 10:50

To z šibo je verjetno bilo mišljeno: Če se ne bo ustalila bo nekega dne ugotovila, da je njena lepota minila in jo noben resen ne bo več maral. Sploh če bo poznal njeno preteklost.

Ali pa se bo zapletla z nekom, ki jo bo tudi varal... Nikoli ne veš kaj bo. Imam pa občutek, da bo ona še letala za moškimi, ko boš ti že hipoteko za hišico svoje družinice odplačeval.

Ma dovolj o njej. Raje se sedaj posveti sebi. Babe itak ne rabiš, razen če pogrešaš ljubezen/toplino. Še prehitro bo druga spet prišla.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov