Photoshop pomoc 2
gobec
05 okt 2004
ma meni ne delajo te ctrl+g in tudi u tutorialih k mi tko piše jst ne morem nrdit k mi ne dela.Če pritisnem ctrl+g mi ne nrdi nč?
gobec
05 okt 2004
to sm dubu tm pr layer->...
še neki ko sm u image ready se mi kr sam označi paint bucket tool in gradient toola sploh ni???
še neki ko sm u image ready se mi kr sam označi paint bucket tool in gradient toola sploh ni???
Heki
05 okt 2004
pa kaki gradien tool v imagu????? ti odpri photoshop, naredi text na layerju, naredi novi layer in naredi tisto gradient diagonalo (samo tu rabiš gradient tool!!!!!!!!!!!!!) in šele sedaj, ko imaš vse pripravljeno, greš v imageready in animiraš.
Heki
06 okt 2004
http://freeweb.siol.net/heki5/tutorial
evo ti še kak se dela, če ni preloaderja, čakaj, ker je file velik 600kb
evo ti še kak se dela, če ni preloaderja, čakaj, ker je file velik 600kb
gobec
20 okt 2004
Neki me zanima!
Tukism nrdu kao nek layer.Rad bi v zgornji prazen prostor dal kako sliko al kej podobnega,kako naj vem kako velik dokument(npr 300x250)naj odprem da bo slika lih prou velika za tisti prostor?
Tukism nrdu kao nek layer.Rad bi v zgornji prazen prostor dal kako sliko al kej podobnega,kako naj vem kako velik dokument(npr 300x250)naj odprem da bo slika lih prou velika za tisti prostor?
gobec
20 okt 2004
dobro pa to.
Rečmo dam mam samo layout brez tistega headerja.Kako ugotovim kaka je njegova velikost?
Rečmo dam mam samo layout brez tistega headerja.Kako ugotovim kaka je njegova velikost?
gobec
23 okt 2004
zanima me zakaj ko kliknem na line tool mi riše neke puščice.Jst bi rad samo črte
gobec
24 okt 2004
tle sm neki ustvaro samo da malo probam kako se t sploh dela
KLIK
1.Zanima me kako bi dal kako ozadje tam pr strani na obeh straneh?
2.Kaj in s kom bi potem mogu neki zrezat da se bi menju samo text?
KLIK
1.Zanima me kako bi dal kako ozadje tam pr strani na obeh straneh?
2.Kaj in s kom bi potem mogu neki zrezat da se bi menju samo text?
borutvel
24 okt 2004
pobarvaj 
drugace pa lahko das ozadje na celo stran z ukazom <body backgroung=slika.jpg>
Najbolje da si naredis 1px x 1px veliko sliko zeljene barve
drugace pa lahko das ozadje na celo stran z ukazom <body backgroung=slika.jpg>
Najbolje da si naredis 1px x 1px veliko sliko zeljene barve