S fantom sva skupaj skoraj dve leti. In nekdo mi je kar naenkrat rekel, da se je objemal in poljubljaj z neko starejšo žensko.
On trdi da se ni. Komu zdaj verjet? Ali ima kdo podobne izkušnje s tem?
Komu Verjet In Komu Ne?
Ustvaril
Slo N1n4
, nov 13 2011 13:17
Odgovorov v temi: 3
Objavljeno 13 november 2011 - 14:54
No, da malo iz ''računalniškega oddelka'' skočim na ostale zadeve.
Verjetno je tisti, ki ti je to rekel narobe videl oz. zamešal osebo. Zdej ne delat drame, če se pa to ponovi še enkrat, dvakrat pol pa veš kaj sledi --> pogovor oz. ločitev.
Je pa spet tko, nekateri zelo napihnejo vsako stvar. Lahko, če je bil to res tvoj fant, da je starejši ženski recimo čestital za rojstni dan al pa jo je kej tolažu, lahko je velik stvari.
LP
Verjetno je tisti, ki ti je to rekel narobe videl oz. zamešal osebo. Zdej ne delat drame, če se pa to ponovi še enkrat, dvakrat pol pa veš kaj sledi --> pogovor oz. ločitev.
Je pa spet tko, nekateri zelo napihnejo vsako stvar. Lahko, če je bil to res tvoj fant, da je starejši ženski recimo čestital za rojstni dan al pa jo je kej tolažu, lahko je velik stvari.
LP
Objavljeno 14 november 2011 - 09:52
Lahko so samo zlobne govorice, pomota. Lahko je seveda tudi res. Če si fantu za govorice že povedala več po moje ne moreš narediti. Ali mu boš zaupala, dokler se ne izkaže drugače, ali pa te bo ljubosumje prevzelo in ga boš začela preverjati kje je, kaj počne.
Bolj kot prebiranje emailov, sms sporočil itd boš ugotovila če je res kaj na tem po njegovem obnašanju. Če se močno spremeni potem je res lahko kaj narobe.
So pa drugače govorice že videle mojo ženo med bolniško na tržnici. Najbolj čudno pri tej je, da na tržnico sploh ne hodi.
Moj oče se je z 'ljubico' objemal sredi mesta (kjer ga vsi poznajo) pa še kaj bi se našlo...
Bolj kot prebiranje emailov, sms sporočil itd boš ugotovila če je res kaj na tem po njegovem obnašanju. Če se močno spremeni potem je res lahko kaj narobe.
So pa drugače govorice že videle mojo ženo med bolniško na tržnici. Najbolj čudno pri tej je, da na tržnico sploh ne hodi.
Moj oče se je z 'ljubico' objemal sredi mesta (kjer ga vsi poznajo) pa še kaj bi se našlo...
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov