Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Komu Verjet In Komu Ne?

Odgovorov v temi: 3

#1 Slo N1n4

Slo N1n4

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 13 november 2011 - 13:17

S fantom sva skupaj skoraj dve leti. In nekdo mi je kar naenkrat rekel, da se je objemal in poljubljaj z neko starejšo žensko.
On trdi da se ni. Komu zdaj verjet? Ali ima kdo podobne izkušnje s tem?

#2 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 13 november 2011 - 14:54

No, da malo iz ''računalniškega oddelka'' skočim na ostale zadeve.

Verjetno je tisti, ki ti je to rekel narobe videl oz. zamešal osebo. Zdej ne delat drame, če se pa to ponovi še enkrat, dvakrat pol pa veš kaj sledi --> pogovor oz. ločitev.
Je pa spet tko, nekateri zelo napihnejo vsako stvar. Lahko, če je bil to res tvoj fant, da je starejši ženski recimo čestital za rojstni dan al pa jo je kej tolažu, lahko je velik stvari.
LP

#3 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 14 november 2011 - 09:52

Lahko so samo zlobne govorice, pomota. Lahko je seveda tudi res. Če si fantu za govorice že povedala več po moje ne moreš narediti. Ali mu boš zaupala, dokler se ne izkaže drugače, ali pa te bo ljubosumje prevzelo in ga boš začela preverjati kje je, kaj počne.

Bolj kot prebiranje emailov, sms sporočil itd boš ugotovila če je res kaj na tem po njegovem obnašanju. Če se močno spremeni potem je res lahko kaj narobe.

So pa drugače govorice že videle mojo ženo med bolniško na tržnici. Najbolj čudno pri tej je, da na tržnico sploh ne hodi.
Moj oče se je z 'ljubico' objemal sredi mesta (kjer ga vsi poznajo) pa še kaj bi se našlo...

#4 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 05 marec 2012 - 19:03

Če je pa res pa tudi ne skrbi nič. Se lahko dogovorite da udarite kakšnega threesome (v tri) ali pa da malo zaswingate ;)

Jaz se javim za snemalca :)

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov