Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Zizike

Odgovorov v temi: 7

#1 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Nič...

Objavljeno 05 marec 2012 - 19:16

Zanima me zakaj me vzburjajo zizike od drugih punc, še najbolj ko jih šlatam itd, od moje punce me pa ne vzburjajo? Zaradi tega sem izredno žalosten in začenjam se počutiti odmaknjenega, zafrustriranega, skratka sem izredno žalosten...

#2 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 05 marec 2012 - 21:29

Ker si jih vajen. Ti tako povsod glede vsega?

#3 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav

Objavljeno 12 marec 2012 - 20:54

Kako pa to obrniti? Da si jih bom želel?

#4 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 12 marec 2012 - 21:29

ojoj... druge so ti zanimive ker ti "ne pustijo"... če se s punco res ne privlačita je pa verjetno problem drugje... ;)

#5 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 13 marec 2012 - 10:30

No ja, če se ženska ne pusti je drugo. Tisto je izziv ;)

Manj seksajta, ko pa že, porabi malo domišlije :)
Posted Image

#6 Koseda_XXl

Koseda_XXl

Mojster

• Members
  • 1.685 objav

Objavljeno 20 marec 2012 - 21:35

Seksava po 2-3 krat na dan, pa se mi tudi to več ne da, sedaj hodim žicat sosedo frizerko, ima joške do koroške :o ...A je to slabo?

#7 Murdoc

Murdoc

Pomagač

• Members
  • 490 objav

Objavljeno 20 marec 2012 - 22:49

Hja, super zate. Kaj ti naj rečem?

Seksava po 2-3 krat na dan...

Pa ne seksajta 1 teden. Boš videl, ko boš letel k njej kot zajc.

ima joške do koroške :o ...A je to slabo?

Itak da je slabo. Ko bo pa starejša pa jih bo pa imela preko popka :ph34r:

:mrgreen:

#8 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1.619 objav
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 13 junij 2013 - 12:38

@Koseda_XXl, opasno tole, da ti nebo odpadel. ;) Se pa sprašujem kakšen je ta seks? Bi bilo verjetno bolje trem minuram dodat še eno nulo zadaj. Po moji skromni logiki „žena” ni preveč zadovolja z seksom, da morata vajo ponavljat trikrat na dan. Če sem prav informiraj se ženska s prvim orgazmom šele dobro ogreje in potem rabi še najman dva vrhunska. Lahko, da se tudi ne more popolnoma sprostiti, to vključuje tudi „gezire” oz. v angleščini squirt. Mislim, da bi se to dalo izpeljat vsako nedeljo in bi bila oba v cvetju celi teden. Sedaj, če imaš še zmeraj probleme z impotenco obstajajo obročki za erekcijo. Mogoče bi bilo dobro instant seks zamenjati za študij tantre in kamasutre.

Tale problem z joški pa drugače tudi mene bega. Sprašujem se kako nudisti in naturisti to težavo prebrodijo skozenj. Glave zaenkrat še ne morem menjati. Starši me tudi niso vzgajali v tem duhu, pa naokoli skače vse presušeno, zmernozabeljeno in dobrozabeljeno. Še nikoli jih nisem videl okrog skakati s stoječimi.

@Koseda_XXl, opasno tole, da ti nebo odpadel. ;) Se pa sprašujem kakšen je ta seks? Bi bilo verjetno bolje trem minuram dodat še eno nulo zadaj. Po moji skromni logiki „žena” ni preveč zadovolja z seksom, da morata vajo ponavljat trikrat na dan. Če sem prav informiraj se ženska s prvim orgazmom šele dobro ogreje in potem rabi še najman dva vrhunska. Lahko, da se tudi ne more popolnoma sprostiti, to vključuje tudi „gezire” oz. v angleščini squirt. Mislim, da bi se to dalo izpeljat vsako nedeljo in bi bila oba v cvetju celi teden. Sedaj, če imaš še zmeraj probleme z impotenco obstajajo obročki za erekcijo. Mogoče bi bilo dobro instant seks zamenjati za študij tantre in kamasutre.

Tale problem z joški pa drugače tudi mene bega. Sprašujem se kako nudisti in naturisti to težavo prebrodijo skozenj. Glave zaenkrat še ne morem menjati. Starši me tudi niso vzgajali v tem duhu, pa naokoli skače vse presušeno, zmernozabeljeno in dobrozabeljeno. Še nikoli jih nisem videl okrog skakati s stoječimi.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov