Samo ponavadi brskam samo z miško in tipkovnico malo stran, pa se mi ne da stegovati
Nadgradnja Foruma Računalniških Novic!
Ustvaril
bizi10
, mar 05 2012 22:25
Odgovorov v temi: 105
Objavljeno 08 marec 2012 - 14:51
Samo še tole. Hotel sem zamenati sliko (avatar) in mi nikakor ni uspelo naredil sem sliko veliko 200px. (Ni pisalo kakšna velikost mora biti samo 200px širina dolžine = ?)
Bi lahko mogoče to popravili + izrezovanje nevem, če deluje.
Še en predlog. Bi bilo mogoče narediti to, ko narediš neko novo temo in, ko dobiš novi post (komentar), da ti npr. zasveti rdeča lučka, da si bil obveščen.
To lučko bi lahko dal tudi na Off, če bi koga motila .
Še en predlog
. Da bi naredili Shoutbox, tam bi se pisalo npr. za kakšne kode ali kaj podobnega, če rabiš na hitro pomoč.
LP
Bi lahko mogoče to popravili + izrezovanje nevem, če deluje.
Še en predlog. Bi bilo mogoče narediti to, ko narediš neko novo temo in, ko dobiš novi post (komentar), da ti npr. zasveti rdeča lučka, da si bil obveščen.
To lučko bi lahko dal tudi na Off, če bi koga motila .
Še en predlog
LP
Objavljeno 08 marec 2012 - 20:17
24-urni format pri pri timeindexu sporočil bi šel?
Bitte sehr.
Se poskuša urediti.
Kaj misliš? Bolj po kmečko povej, ker na to se pa res ne spoznam. Ali bi lahko popvrili še to napako. Ko enemu Odgovoriš so še kar one kode (html kode).
Bitte sehr.
Drugače smo razumeli kaj je želel povedati in smo tudi že sami odkrili problem, kateri je že v reševanju (kar se tiče 24urnega timestampa). HTML kod pa ni več niti v hitrem odgovoru niti v polnem urejevalniku, vsaj pri meni ne v Firefoxu. Kateri brskalnik pa uporabljaš? Mogoče poskušaj pobrisati še zgodovino, da ti kaj ne pobira iz cache-ja.
Objavljeno 08 marec 2012 - 20:20
Uporabljam Google Chrome pa imam še, kar neke [./Guote) ...
Bitte sehr.
Se poskuša urediti.Kaj misliš? Bolj po kmečko povej, ker na to se pa res ne spoznam. Ali bi lahko popvrili še to napako. Ko enemu Odgovoriš so še kar one kode (html kode).
Bitte sehr.
Drugače smo razumeli kaj je želel povedati in smo tudi že sami odkrili problem, kateri je že v reševanju (kar se tiče 24urnega timestampa). HTML kod pa ni več niti v hitrem odgovoru niti v polnem urejevalniku, vsaj pri meni ne v Firefoxu. Kateri brskalnik pa uporabljaš? Mogoče poskušaj pobrisati še zgodovino, da ti kaj ne pobira iz cache-ja.
Objavljeno 08 marec 2012 - 20:26
Povezava za spletne igre in "loterijo" ne dela.
lp
Kar se tiče spletnih iger se bo ko se polovijo še vse težavice na nadgrajenem forumu namestilo tudi prenovljen modul z igrami. Stay tuned.
Čas objave sporočila bi fino bil v 24-urnem formatu. Namesto 7:03 bi pisalo 19:03.
Čas je zdaj v 24 urnem formatu
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov