kako naj to preprečim sem že ali visto nainštaliram ker rač je ni sposoben zraven tega pa še je nepregledna in nekoristna za menevse živo posusil pa brez uspeha a ja na XP-jih se to pojavlja ne mi dat odgovora naj s inštaliram visto ali sedmico ker je neuporabna za mene nepregledna on računalnik ni dovolj zmogljiv[img][img]http://shrani.si/t/3v/10O/3tpAHWZ0/brez-povezave.jpg[/img][/img]
Objavljeno 29 marec 2012 - 10:55
kako naj to preprečim sem že ali visto nainštaliram ker rač je ni sposoben zraven tega pa še je nepregledna in nekoristna za menevse živo posusil pa brez uspeha a ja na XP-jih se to pojavlja ne mi dat odgovora naj s inštaliram visto ali sedmico ker je neuporabna za mene nepregledna on računalnik ni dovolj zmogljiv[img][img]http://shrani.si/t/3v/10O/3tpAHWZ0/brez-povezave.jpg[/img][/img]
Objavljeno 29 marec 2012 - 11:42
Skratka, pregled vse povezave ki jih imaš nastavljene na računalniku. Verjetno maš not kakšno PPPoE povezavo in XP gnjavi da ni povezana.
To pa najdeš v Start Meniju, poleg Nadzorne plošče.
Objavljeno 29 marec 2012 - 12:03
Objavljeno 29 marec 2012 - 12:56
To sploh ni možno prebrat. Zgubiš živce po prvi vrstici
Objavljeno 29 marec 2012 - 13:53
OMG kje imaš pike, velike začetnice obliko stavkov???
To sploh ni možno prebrat. Zgubiš živce po prvi vrstici
potem pa ne odgovarjaj če ne moreš ali pač če ne znaš prebrat in rabiš pike pa kaj vem kaj še ,če
pa imaš težave z psiho pa idi na pregled k psihiatru bo poskrbel za kurativo.
Pa ne svinjaj foruma z takimi ne vmesnimi ,če imaš težave z branjem in z jezo prosim lepo! Niti ne poskušaj pisati v takem stanju!
Objavljeno 29 marec 2012 - 15:04
Preveri pravila:
http://www.racunalni...vila-foruma-rn/
PA DAJ PROSIM TE LEPO ČE NE ZNAŠ SLOVENSKO ,NE RAZUMEŠ,SE NE VMEŠAVAJ ŠE
MANJ ČE NE ZNAŠ ODGOVORA NA VPRAŠANJE ČE BI BIL ADMINISTRATOR BI TAKEGA
SERATORJA KOT SI TI ŽE ZDAVNAJ ODSTRANIL SAJ NIČ DRUGA NE POČNEŠ KOT LE SMETIŠ FORUM!
ZDAJ PA TE PROSIM NEHAJ SAJ NITI EN TVOJ POST NI BIL PREDMET TEGA POSTA
Objavljeno 29 marec 2012 - 15:43
Preveri pravila:
http://www.racunalni...vila-foruma-rn/
PA DAJ PROSIM TE LEPO ČE NE ZNAŠ SLOVENSKO ,NE RAZUMEŠ,SE NE VMEŠAVAJ ŠE
MANJ ČE NE ZNAŠ ODGOVORA NA VPRAŠANJE ČE BI BIL ADMINISTRATOR BI TAKEGA
SERATORJA KOT SI TI ŽE ZDAVNAJ ODSTRANIL SAJ NIČ DRUGA NE POČNEŠ KOT LE SMETIŠ FORUM!
ZDAJ PA TE PROSIM NEHAJ SAJ NITI EN TVOJ POST NI BIL PREDMET TEGA POSTA
Epic. Trololo
A ne vidiš da je on Administrator?
Ima pa povsem prav, piši slovnično, pravila imamo da se jih držimo, ne pa kršimo.
Že tvoj prvi post je napisan tako napadalno naravnan, ne mi govorit to pa ono, tega nočem slišat itd.
Umiri se, razloži problem, napiši slovnično da ne bomo porabili 20min da bomo prebrali 2 tvoja stavka in na koncu ugotovili da samo nekaj bentiš v prazno in težave sploh dobro ne razložiš.
No, sedaj pa če si ti nepismen in ne veš opisati problema, pa probaj odgovoriti na naslednja vprašanja:
-Kje se to pojavlja?
-Kdaj se to pojavi?
-Kater operacijski sistem imaš?
-Internetna povezava deluje?
-Kakšno povezavo sploh imaš doma?
-Imaš router?
-Še kaj posebnega poleg te napake?
-Si pregledal računalnik z anti-virus programom?
Objavljeno 29 marec 2012 - 15:44
Objavljeno 29 marec 2012 - 16:30
mimo grede sem našel forum kjer so prijazni ljudje in nekaj znajo ne pa trotli kot si to ti AMD ali kaj že si
raje povej kje se lahko izčlanim ali pa bodi dober pa me daj ti!
Objavljeno 29 marec 2012 - 17:03
Objavljeno 29 marec 2012 - 17:06
Takega administratorja pa hvala lepa Če bi bil pri meni zaposlen bi že takoj ko bi tak post prebral in videl to reakcijo odpustil v momentu.Pa naj si pike vejice klicaje in vprašaje in še kaj sanja da bo vedel za kaj!
Wat
Kdo je zdaj administrator ti ali pentium no saj nima veze le izčlanil bi se rad čim hitreje
Objavljeno 30 marec 2012 - 08:49
Objavljeno 01 april 2012 - 00:11
Na svoj forum, kjer je administrator, bo prilepil sliko teh postov, da bo cel svet videl kakšna zarota se tu dogaja. Nesprejemljivo, administracijaWat
Prosim, če razložita revežu, da ima forum več administratorjev, ker očitno je tu problem, da ne ve komu pisat za ban
Pač je človek tako napreden, da ne potrebuje ločil. Problem admins?

Še kaj sem pozabil? Aja, slovnični je rešil problem. Lock?
Objavljeno 01 april 2012 - 06:15
Povedano ni bilo nič pametnega, razen to, da mu ni všeč da pravila obstajajo in da se jih pač mora držati, če želi biti del foruma.
Zaklep teme.
Podobne teme s ključnimi besedami: internet
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Ip Naslov - Drugačno OmrežjeUstvaril Dr House7 , 22 jan 2020 |
|
|
||
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Opozorilo O Kršenju Avtorskih Pravic S Strani Operaterja InternetaUstvaril polovmar , 22 maj 2018 |
|
|
||
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Tplink Eap110 Hotspot Omrežje PomočUstvaril Patrek.Rubin , 28 avg 2017 |
|
|
||
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Pomoč MozilaUstvaril simon.hudoklin1 , 06 dec 2016 |
|
|
||
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Povezava Vzpostavljena, Ni Internetnega DostopaUstvaril Vesna Dolinsek , 27 sep 2016 |
|
|
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov

Tema je zaklenjena