Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Napaka V Pisanju. Zbrisalo...

Odgovorov v temi: 6

#1 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 31 marec 2012 - 20:14

Živjo!. Nevem kaj je bilo narobe. Ampak sem 99,9 %, da nisem jaz narobe naredil. Sam sem pisal temo za Izdelovanje Spletnih strani za začetnike. http://www.racunalni...s-za-zacetnike/

Sedaj mi je pa 3/4 zbrisalo. Ampak jaz res nerazumem zakaj se mi je to naredilo!. Nebi rekel, da bi vse zbrisal. To bi bilo mogoče ne pa samo, kot je zdaj, ker sem bil čisto spodaj. Kaj mislite, da je bilo narobe ?. Prej sem izbrisal samo neko sliko, ker nisem prav linkal.

Drugače pa napisal sem tako veliko sedaj se mi je pa vse zbrisalo. Ali je mogoče, da te podatke moje obnovite, ker če ne bom znoru. :wall:

Res 100%, da gre tukaj za neko napako. Mogoče sem preveč napisal ?:D

Lep pozdrav

#2 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3 422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 01 april 2012 - 06:36

Glede na to, da ti je uspelo double post dveh različnih tem, potem nevem kaj počneš in kako ti to uspe.
Kot drugo mislim da ima sistem možnost samodejnega shranjevanja in lahko da ti kakšnega dela ni pravilno shranilo in so se podatki izgubili.

V prihodnje je mogoče lažje če pišeš v kakšen word ali drugi dokument, kar se tiče vsebinskega dela in potem samo prilepiš vsebino v forum in jo še oblikovno urediš in vstaviš želene slike.

Ko se zadeva samodejno shrani ti napiše spodaj v levem kotu recimo Samodejno shranjeno: 07:35:00

#3 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 01 april 2012 - 13:22

No ja... Zopet na novo ?. Pa toliko sem napisal. :wall: :wall: :wall: :vmad:

#4 MaTTo

MaTTo

Iznajdljivec

• Members
  • 921 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 01 april 2012 - 19:25

Napiši v kakšen urejevalnik besedil, da lahko sproti shranjuješ in potem samo prilepiš celoten prispevek sem. :)

#5 matejm1994

matejm1994

Mojster

• Members
  • 1 962 objav

Objavljeno 01 april 2012 - 19:49

No ja... Zopet na novo ?. Pa toliko sem napisal. :wall: :wall: :wall: :vmad:

Veš kako bi rekli na naši šoli: Se boš pa bolj naučil :D

Sicer ko smo pa že pri tem, zanima me, kako prideš do tistih sporočil, ki se shranijo avtomatsko?

#6 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3 422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 02 april 2012 - 15:06

Klikneš odgovori in se ustvari nov prispevek :P
Drugače nevem ali obstajajo kakšni osnutki, da bi lahko preveril te shranjena sporočila...

#7 cocacola899h

cocacola899h

Raziskovalec

• Members
  • 70 objav

Objavljeno 12 februar 2022 - 09:16

Thanks for your post. This article gives me a lot of advice, it's very helpful for me!

among us

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov