Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Problem S Prenosnikom...

Toshiba Bluescreen ugašanje

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 3

#1 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 03 junij 2012 - 21:00

Tako, po dobrem letu in pol nakupa mi je začela moja preljuba Toshiba A660 nagajati :(
Problema sta dva.
Prvi je ta, da v zadnjem času dobivam redno bluescreen. Največkrat se problem pojavi takrat ko prenosnik dvignem in hočem nesti nekam drugam. Poročilo o napaki zaenkrat nisem gledal, ga pa prilepim ko se naslednjič zgodi.

Drugi problem je pa ta, da se prenosnik čisto spontano ugasne. Nekaj minut nazaj tipkam kolegu nekaj po FBju in se vse skupaj ugasne. Brez razloga.

Jaz sumim, da bi lahko trdi disk omagoval ampak mogoče so pa preprosto krivi Win7 ... kaj vi mislite? :/

#2 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2.293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 03 junij 2012 - 21:46

Na netu dobiš free programček bluescreen viewer, ki ti pove, kje in kako iskati rešitev. Običajno ti pove, v katerem modulu se je zadeva sesula. Ni pa nujno, da ti bo karkoli pokazal...
Za disk pregledat imaš programčke, ki ti bodo povedali več...(crystaldisk, mhdd ipd) Seveda ne škodi pognati tudi test ramov.
Lahko pa tudi malce spihaš notranjost ventilatorjev.
Če vsak dan namečeš za raziskovalne namene kakih 10 programov in/ali iger, je velika verjetnost, da je res kaj narobe s sistemom. Če si pa povsem navaden uporabnik, je pa zelo težko verjetno, da bi ga sistem biksal.

#3 Matej

Matej

Pomagač

• Members
  • 454 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 05 junij 2012 - 12:32

U, hvala, bom definitivno poskusil tole za bluescreen...
Zdaj sem pognal CCleaner in počistil register pa je očitno že to pomagalo, ker od takrat naprej ni bilo problemov ... hehe :)

#4 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2.293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 05 junij 2012 - 19:16

Hmmmm, načeloma ccleaner ni ravno dober za take stvari....ampak hej, če je bilo kaj v registru...dobro zate :)

Podobne teme s ključnimi besedami: Toshiba, Bluescreen, ugašanje

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov