Imam problem, ker moj prenosni računalnik HP z Windows 7 32x bit. ne prepozna nobene USB naprave, ki jo priklopim na njega. Imam 3 usb 2.0 vhode in v nobenem se nič ne zgodi. Enostavno se nič ne zgodi. Tako je kot da nebi ničesar priklopil. Prosim pomagajte, ker moram nujno nekaj natisniti. Hvala
Odgovorov v temi: 5
Objavljeno 26 junij 2012 - 09:59
Zdravo,
Imam problem, ker moj prenosni računalnik HP z Windows 7 32x bit. ne prepozna nobene USB naprave, ki jo priklopim na njega. Imam 3 usb 2.0 vhode in v nobenem se nič ne zgodi. Enostavno se nič ne zgodi. Tako je kot da nebi ničesar priklopil. Prosim pomagajte, ker moram nujno nekaj natisniti. Hvala
Objavljeno 26 junij 2012 - 16:33
Če v drugem PCju to deluje ok, potem ti svetujem ali da na novo namestiš USB gonilnike ali celoten sistem na novo.
Ker mora biti težava z OSjem oziroma gonilniki...
Ker mora biti težava z OSjem oziroma gonilniki...
Objavljeno 27 junij 2012 - 10:28
Če pa ni problem v OS-u oziroma gonilnikih, je pa možno da je šel USB kontroler in če je prenosnik v garanciji, ga lahko neseš nazaj.
Pred tem seveda preizkusi Penium-ovo rešitev
Pred tem seveda preizkusi Penium-ovo rešitev
Objavljeno 29 junij 2012 - 12:43
Pentium, mi lahko daš kakšen link kje dobim gonilnike, ker sem pogledal google in se preprosto ne znajdem. hvala
Objavljeno 29 junij 2012 - 14:10
http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
Objavljeno 30 junij 2012 - 09:13
Predvidevam, da si usb naprave vklopil tudi v druge usb vhode? Lahko da ti je eden izmed njih crknil. Še bolj verjetno pa je, da nimaš pravih gonilnikov.
Podobne teme s ključnimi besedami: usb, ne prepozna
Strojna oprema →
Digitalna fotografija →
Shranjevanje Slik - Usb Ključek Ali Spoinska Kartica SdUstvaril cweto , 28 okt 2013 |
|
|
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov