Naj povem, da se trenutno dobro splača Wordpress kodiranje, prodajanje slik je malo težje, a je hitro opravilo, če imaš dober fotoaparat seveda
Česa je preveč . Sam menim, da je preveč oblikovalcev (designerjev).
Kaj pa vi mislite, da se izplača ?.
Objavljeno 16 julij 2012 - 19:35
Objavljeno 16 julij 2012 - 20:18
Objavljeno 16 julij 2012 - 20:23
Pravi imašDizajnerjev ni preveč... premalo je dobrih... Vsi ki malo znajo bi bili dizajnerji, pa saj zgleda OK, ni pa tiste pike na i... zato mora biti dizajner tudi neke vrste umetnik...
Problem danes je tudi, ker predvsem manjša podjetja hočejo, da bi vse delal eden, največ 2... da so stroški čim manjši... potem pa programer paca še dizajn - to ne gre...
Jaz osebno sem veliko bolj nagnjen k programiranju, to raje počnem in tudi vem, da če mi dajo na voljo dovolj časa, bom naredil dobro... Nisem pa dizajner... OK, za svoje stvari, ki jih delam čist za učenje in dolgčas pač ne bom plačeval nekoga da mi naredi dizajn, če pa se gre za neko stvar, kjer je denar, se je vsekakor treba odločit za dizajnerja...
Zdej sem mal zafilozofiral...
Moje mišlenje, kaj je danes "in" na spletu, poleg tega kar si sam naštel in je dobro znati - se rabi in je v redu plačano:Sicer pa je splet poln vsega... Vsem je zanimiv in zato ogromno ljudi hoče ustvarjati v tej smeri, tako da je konkurence na vseh področjih... Velikokrat ti lahko spelje posel nekdo, za katerega veš da je veliko slabši in bo stranka zaradi njega izgubila zaupanje tudi do drugih, ampak tako pač je... Je pa dobro, da se usmeriš v eno področje in tam postaneš čimboljši... tudi jaz sem hotel biti vse, ampak mislim da je boljše da si nekje top, pa ostalo prepustiš drugim, boš tako zaslužil več
- SEO - lahko zelo dobro plačano delo, če si zares dober v tem, zraka raje ne prodajaj...
- Facebook integracija in aplikacije - "vse" se vrti okoli FB in firme so rade tam, kjer imajo feedback uporabnikov
- Biti izumitelj - če se spomneš nekaj novega & zanimivega, to dobro izvedeš in da ljudje zagrabijo, potem si na konju (ponavadi problem začetni kapital)
- Mojster videa - nekako se mi zdi da se to vedno rabi in da ni preveč tistih zares dobrih
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Webtalk - Novo Socialno Omrežje, Ki Deli Prihodke Z UporabnikiUstvaril danjeldcc , 23 dec 2020 |
|
|
||
Mimo računalništva (ali pa tudi ne) →
Aktualne debate →
Narocanje Na ComputeruniverseUstvaril Denis , 06 maj 2018 |
|
|
||
Programska oprema →
Igre →
G2A Goldmine SlovenijaUstvaril g2agaming , 28 maj 2015 |
|
|
||
Aktualne debate →
Weejobber - Priložnost Za Pasivni Mesečni ZaslužekUstvaril e1333521 , 15 feb 2015 |
|
|
||
Aktualne debate →
Paidverts (Plačan Za Klik )Ustvaril jerajdoma , 22 dec 2014 |
|
|
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov